مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

فسیل مشهور «کودک تاونگ» با ۲.۵۸ میلیون سال قدمت

۱ دقیقه خوانده شده
فسیل مشهور «کودک تاونگ» با ۲.۵۸ میلیون سال قدمت

تبلیغات بنری


کشف جمجمه کودک تانگ در سال 1924 توسط دیرینه شناس ریموند دارت، اولین تایید نظریه طبیعت شناس بریتانیایی چارلز داروین در مورد “تکامل” انسان بود که میمون ها و انسان ها از مدت ها پیش جد مشترکی داشتند و اینکه انسان ها در آفریقا به وجود آمدند.

به گزارش النا، پس از کشف این اسکلت، فسیل های بیشتری از طریق کاوش های باستان شناسی در غارهای آهکی در استریکفونتین در 70 کیلومتری جنوب غربی پرتوریا، پایتخت آفریقای جنوبی یافت شد.

این منطقه اکنون به عنوان “گهواره بشریت” شناخته می شود و در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد.

سایت‌های باستان‌شناسی Swartkranz و Kromdry نیز در نزدیکی همین منطقه قرار دارند و فسیل‌هایی از خانواده انسان‌ها مانند استرالوپیتکوس، انسان‌های اولیه و پارانتروپوس پیدا شد.

محققان در دهه‌های گذشته درباره سن این فسیل‌ها بحث کرده‌اند. گروهی از محققان معتقدند که قدمت آن بین 3.4 تا 3.7 میلیون سال برابر با دوران اولیه زمین شناسی پلیستوسن است، در حالی که گروهی دیگر می گویند که قدمت آن به 2 تا 2.6 میلیون سال پیش بازمی گردد.

فسیل مشهور «کودک تاونگ» با ۲.۵۸ میلیون سال قدمت

این تفاوت ها در واقع ناشی از روش های مختلف دوستیابی مورد استفاده تیم های تحقیقاتی است.

یکی از دلایل دشوار بودن تاریخ دقیق فسیل Strikfontein این است که اکتشافات اولیه در منطقه معدن سنگ آهک با استفاده از دینامیت انجام شده است. این بدان معناست که محیط زیست فسیل ها از بین رفته است.

بنابراین محققان باید آن‌ها را با فسیل‌های گونه‌های جانوری دیگر در جنوب آفریقا، از جمله گاو (مانند ماموت‌های پشمالو)، خوک‌ها (مانند زگیل‌ها) و میمون‌ها و همچنین بابون‌ها مقایسه کنند. همچنین به دلیل وجود عناصری مانند پتاسیم و آرگون، سنگ های آتشفشانی امکان تاریخ گذاری دقیق رادیومتری را فراهم می کند.

در همین حال، گروهی که قدمت فسیل‌ها را بین 3.4 تا 3.7 میلیون سال پیش تعیین کردند، از رویکردی به نام تاریخ‌گذاری هسته‌ای کیهانی استفاده کردند. به این ترتیب آنها از عصر عناصر بریلیم و آلومینیوم برای تخمین سن سنگ های رسوبی سیلیسی در نهشته های غار به این نتیجه رسیدند.

اما اکنون به نظر می رسد که این اختلافات یک قدم به حل و فصل نهایی نزدیکتر شده است. گروهی از دانشمندان با استفاده از روشی متفاوت بر اساس تخمین سن فسیل ها از روی دندان هایشان، سن فسیل تانگ چایلد را 2.58 میلیون سال تعیین کردند.

گروه جدید در تحقیقات خود از رویکردی به نام «بیوه تاریخ» استفاده کردند. در واقع، آنها به جای استفاده از دندان های حیوانات، مستقیماً از اندازه گیری دندان های فسیلی استرالوپیتکوس استفاده کردند.

فرانسیس تاکرای، محقق دانشگاه ویتواترزاند در ژوهانسبورگ می‌گوید در این راستا، از مقایسه مقایسه‌ای با نمونه‌های فسیلی از تانزانیا، کنیا و اتیوپی استفاده شد و دامنه زمین‌شناسی فسیل‌ها در نظر گرفته شد.

وی افزود: ما مولرهای کوداگ تانگ را بررسی کردیم و متوجه شدیم که 2.58 میلیون سال قدمت دارند.

محققان می گویند که هنوز به نمونه های فسیلی و تحقیقات بیشتری برای تعیین دقیق تر سن کودک تانگ نیاز است.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *