مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

متخصصان تغذیه مصرف این ۶ خوراکی را ممنوع کرده‌اند

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


بعدی- نیکول اندروز، متخصص تغذیه و انکولوژیست هشدار داد که خوردن این شش ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان یا بازگشت آن را افزایش می دهد.

بر اساس گزارشی که نیویورک پست منتشر کرده است. نیکول اندروز توصیه می کند که همه از مصرف بیش از حد محصولات گوشتی فرآوری شده، نوشابه، گوشت قرمز، قهوه، غلات سفید و لبنیات گیاهی خودداری کنند.

فرآورده های گوشتی فرآوری شده

هر مصرف گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد. اندروز همچنین فاش کرد که از خرید غذاهای ناسالم اجتناب می کند و در عوض نسخه های سالم تری از آن را در خانه تهیه می کند. کارشناسان تغذیه نیز با نظر این پزشک متخصص موافق هستند. در سال 2015، سازمان جهانی بهداشت، گوشت فرآوری شده را به عنوان یک ماده سرطان زا توصیف کرد و اشاره کرد که شواهد کافی از مطالعات اپیدمیولوژیک وجود دارد که خوردن محصولات گوشتی فرآوری شده باعث سرطان روده بزرگ می شود. تحقیقات اخیر نشان داده است افرادی که از این محصولات 10 درصد بیشتر از دیگران استفاده می کنند، 23 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سر و گردن هستند. کارشناسان معتقدند که افزایش خطر ابتلا به سرطان ممکن است به دلیل نیترات های موجود در این فرآورده های گوشتی باشد.

نوشابه

اندروز همچنین از نوشیدنی های گازدار اجتناب می کند و به جای آن از آب یا چای سرد استفاده می کند. کالری اضافی موجود در این نوشیدنی ها باعث افزایش بافت چربی در بدن می شود که خطر ابتلا به 13 نوع مختلف سرطان را افزایش می دهد. زنان مسنی که فقط یک نوشابه در روز می نوشند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان کبد و مرگ ناشی از بیماری مزمن کبدی هستند. نوشابه های رژیمی به اندازه نوشابه های معمولی برای سلامتی مضر هستند. سال گذشته، سازمان بهداشت جهانی، شیرین کننده های مصنوعی موجود در نوشابه های رژیمی را در فهرست مواد سرطان زا قرار داد. همچنین نوشیدن نوشابه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.

گوشت قرمز

اندروز خاطرنشان می کند که مصرف متوسط ​​گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط نیست. با این حال، خوردن بیش از 28 گرم گوشت قرمز در هفته با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است. اگرچه گوشت قرمز سرشار از مواد مغذی است، اما حاوی آهن است که تولید مواد شیمیایی سرطان‌زا را تسهیل می‌کند. اندروز می‌گوید: «من معمولاً فقط یک وعده گوشت قرمز در هفته می‌خورم یا اصلاً گوشت قرمز نمی‌خورم. من به جای استفاده از گوشت قرمز، از مرغ، بوقلمون، ماهی، غذاهای دریایی یا حتی انواع مختلف پروتئین های گیاهی مانند سویا استفاده می کنم.

کارشناسان تغذیه خوردن این شش غذا/ترجمه را ممنوع کرده اند

نوشیدنی های حاوی کافئین

قهوه فواید بی شماری برای سلامتی دارد و تحقیقات نشان داده است که نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه در روز می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد و سایر بیماری های کبدی را کاهش دهد. یک مطالعه اخیر همچنین نشان داد که مصرف متوسط ​​قهوه همچنین می تواند خطر ابتلا به ترکیبی از دیابت، سکته و بیماری قلبی را کاهش دهد. با این حال، نوشیدن قهوه شیرین شده یا نوشیدنی های قهوه شامل این فواید نمی شود، زیرا حاوی کالری بالایی هستند که برای سلامتی مضر هستند.

دانه های سفید

وقتی صحبت از غلات می شود، اندروز هرگز نوع سفید را انتخاب نمی کند. غلات کامل برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سینه بسیار مفید هستند و فیبر و مواد مغذی بیشتری را فراهم می کنند. در حالی که غلات سفید، مانند نان سفید، مستقیماً با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط نیستند، محتوای فیبر بسیار کم آنها را به انتخابی ناسالم تبدیل می کند.

شیر گیاهی

با وجود محبوبیت شیرهای گیاهی، اندروز گفت که همیشه محصولات لبنی پرچرب و غنی از مواد مغذی را انتخاب می کند. شیر گیاهی حاوی پروتئین بسیار کمی است. کلسیم موجود در شیر گاو نیز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد. متخصصان تغذیه همچنین معتقدند که شیر گیاهی به اندازه لبنیات برای بدن مفید نیست. اسید ترانس فاکسینیک موجود در محصولات لبنی مانند شیر، پنیر، کره و ماست به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا با میکروب ها و تومورها مبارزه کند و از بدن در برابر بیماری ها محافظت کند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *