معرفی ۶ مدل سس مدرن بینالمللی برای خوشمزهتر کردن غذا
۱ دقیقه خوانده شدهغوغا قاعدگی یکی از جالب ترین محیط های دنیای پخت و پز است که بسیار محبوب و محبوب است. این نمایندگان در مکان های مختلفی که برای ظروف اساسی ، میان وعده و سالاد استفاده می شود استفاده می شود. اجساد همچنین در دنیای دروغین بسیار محبوب هستند ، بنابراین هر یک از وعده های غذایی سریع با یک نوع خاص از سوسک سرو می شوند. امروزه می توانید لوازم جانبی و فروشگاه های مواد غذایی مختلف را در مکان های طولانی و فروشگاه های مواد غذایی بسازید ، می توانید لوازم جانبی و رنگ های مختلفی بسازید. اما سس طراحی نیز آسان است و مدت زمان زیادی طول می کشد. اگر از خوردن غذا خسته شده اید و می خواهید غذاهای جدید و مهیج را سرو کنید زیرا می خواهیم با 4 مدل خوشمزه و خاص که با غذاهای مدرن سرو می شوند ، آشنا شویم. آنها طعم عالی دارند ، به ما بپیوندید.
2 دریانورد
سس انبه می تواند همراه با دریا از دریا ، به خصوص با میگو سرد یا گرم باشد. برای ایجاد سس انبه ، فقط مخلوط ، آب پرتقال ، آب لیمو ، کمی شکر ، فلفل قرمز و روغن زیتون.
2 سس Zhugs Zhug
سس عربی ، که متعلق به یعقوب است ، از گشنیز تازه با جعفری ، شن و ماسه سبز ، سیر ، دانه لیمو ، روغن زیتون و نمک ساخته شده است. این سس را می توان برای هر گوشت گوشت گریلی سرو کرد یا با روغن چربی و نان چک کرد.
2 سس رامسکو
Romesco سس سنتی اسپانیایی را که با غذا ، مرغ ، مرغ یا سبزیجات سرو می کردند ، سرو کرد. برای تهیه سس رومانو ، باید یک پوره ، روغن دودی ، دودی ، روغن قرمز و نمک بریزید.
ایوان کره کره
شما باید این سس را به آتش بپزید و با استیک مانند استیک ، مرغ و میگو گرم کنید. برای تهیه سس روغن ، فقط سس قرمز ، فلفل قرمز ، ماهی ، میگو یا مرغ بپاشید.
2 Lemocapper یا Captian Sear
سس کاپری سس خامه ای است که دارای طعم شیرین و نمک است. چه چیزی باید پخته شود. برای تهیه روغن ، برای گرم کردن بیمه ، جعفری و پاپریکا در فر به کره نیاز دارید تا به غلظت برسید. شما می توانید از کاپیتان کاپیتان برای سرو تمام غذاهای دریایی ، پرندگان مرغ و سبزیجات استفاده کنید.
2 سس لیمو دیاله
دیل یک سس بسیار سبک و خوشمزه است که بهترین ترکیب ظروف با مواد غذایی مانند سبزیجات پخته شده ، نان و سالاد است. برای انجام این کار ، این نمونه ها ، سس مایونز ، مخلوط مخلوط ، آب لیمو ، پوست پوست کنده شده ، پوست سیر ، پوست سیر و پودر نمک را مخلوط کنید.