مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

نارنج پلا، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


برای اجرا غذاهای محلی واقعاً میراث فرهنگی مردم هر کشور است. برخی از این غذاها با گذشت زمان و تجدید حیات و آشنایی با غذاهای جدید کم کم فراموش شده و یا نحوه طبخ آنها تغییر کرده است. اگر به هر نقطه ای از ایران سفر کنید، قطعا با غذاهای بسیار خوشمزه و محلی آشنا می شوید که برخی از آنها را تا به حال نخورده اید و حتی نامشان را نشنیده اید. نارنج پلا یک غذای اصیل و قدیمی ایرانی است که بدون گوشت طبخ می شود. این برنج مخلوط خوشمزه که از ترکیب برنج با نخود پخته، پیاز و آب پرتقال تهیه می شود، بسیار مقوی و پر طعم است، به دلیل وجود آب پرتقال در آن، عطر و طعمی دارد که حتما امتحان کنید، پس بمانید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه نارنج پلای خوشمزه را ادامه دهیم.

مواد لازم

نخود پخته شده در آبگوشت: 1 فنجان
آب پرتقال: 1 فنجان
زعفران پخته: به مقدار لازم
برنج: ۲ پیمانه
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: در صورت لزوم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا برنج را به مدت 4 ساعت در آب و کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در قابلمه ای با کمی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا پیاز پخته شود. مقداری زردچوبه و فلفل روی پیازها اضافه کنید، سپس نخود پخته شده را اضافه کنید و چند ثانیه با پیاز داغ تفت دهید. حالا مقداری زعفران و نمک روی مواد بپاشید و برنج را اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر آب پرتقال را داخل قابلمه بریزید و مواد را بجوشانید و اجازه دهید برنج بجوشد و آب پرتقال کاملا کشیده شود سپس برنج را بپزید. بعد از 40 دقیقه نارنجی پلای خوشمزه ما آماده سرو است، لذت ببرید.
نکات مهم
برای پخت این غذا می توانید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید. فراموش نکنید که شیشه را با آب جوش به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

سعی کنید همیشه از زعفران رسیده غلیظ استفاده کنید. زیرا هر چه زعفران را با آب بیشتری بجوشانید روشن تر می شود و برای به دست آوردن رنگ دلخواه باید از زعفران بیشتری استفاده کنید. بنابراین طرز تهیه زعفران بسیار مهم است. برای پختن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر کاملا آسیاب کنید. سپس برای 1 قاشق چایخوری زعفران، 2 قاشق غذاخوری آب جوش و 2 تکه یخ اضافه کنید. افزودن یخ زعفران را تکان می دهد و رنگ بیشتری به آن می دهد. زعفران را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده در دمای اتاق ذوب کنید. پس از هر بار مصرف زعفران باقی مانده را در یخچال قرار دهید. مراقب باشید زعفران شما تقلبی نباشد. برای تشخیص تقلبی یا خالص بودن زعفران. زعفران را بین انگشتان خود قرار دهید و فشار دهید. اگر روغن برنگردد؛ این به این معنی است که پاک است. زعفران های تقلبی معمولا براق هستند.

اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین عضو خانواده پیاز است. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام و یا در سالاد و سوپ مصرف کرد. این پیاز همچنین بهترین انتخاب برای غذاهای مکزیکی است. پیاز قرمز فیبر بیشتری نسبت به پیازهای سفید و زرد دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین غذا استفاده کرد. علاوه بر این، برای کباب کردن، سالاد و ساندویچ انتخاب خوبی است. پیاز قرمز طعم کافی به غذا نمی دهد. بنابراین از آنها برای پخت و پز استفاده نمی شود.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *