مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

نان رول دارچینی با کرم پنیری؛ یک عصرانه دلچسب

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر در گذشته تهیه کرده است. نان همچنین یک ماده غذایی حیاتی و غذای اصلی در سراسر جهان است. در تهیه نان از نمک، مخمر، روغن، آب و در مواردی ادویه مخصوص نیز استفاده می شود. پخت نان دارای سبک ها و سبک های مختلفی است که در نقاط مختلف جهان متفاوت است. معمولاً برای تهیه نان از آرد گندم استفاده می کنند. چون گلوتن آن بسیار زیاد است و نان را اسفنجی و ترد می کند. در ایران نان های سنتی مانند لواش، بربره، سنگک و تافتون پخته می شود، در حالی که در کشورهای خارجی معمولا از نان هایی مانند نان تست که برش های نازکی دارند استفاده می شود. نان رول دارچینی یک نوع دسر خوشمزه و لطیف با بوی دارچین است که اگر یک بار آن را امتحان کنید سیر نمی شوید. اگر عاشق تهیه نان رول دارچینی خوشمزه در منزل به روشی آسان و لذت بردن از آن با یک فنجان چای یا قهوه هستید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد سفید قنادی: 300 گرم
شیر: 160 گرم
شکر: 30 گرم
پودر مخمر: 5 گرم (قاشق چایخوری)
کره: 40 گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم بین رول ها
شکر قهوه ای: یک سوم فنجان
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
مواد پنیر خامه ای
پنیر خامه ای: 100 گرم
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 4 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

برای تهیه خمیر نان ابتدا همه مواد خشک شامل آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم تا خمیر کم کم یکدست شود. حالا کره ای که به دمای محیط رسیده را به خمیر اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر خمیر را ورز دهید تا یکدست و یکدست شود. در آخر خمیر را ورز دهید و در ظرفی چرب کرده و روی آن را سلفون بپوشانید. خمیر را به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

پس از استراحت خمیر روی میز کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن قرار داده و به شکل مستطیل پهن کنید. کره ای را که به دمای محیط رسیده روی خمیر بمالید و کاملاً پخش کنید سپس شکر قهوه ای و دارچین را روی خمیر بپاشید و خمیر را از طول بغلتانید. حالا با یک چاقوی تیز رول را به 10 قسمت مساوی برش دهید. کف کاسه یا قالب مورد نظر را با کره چرب کنید سپس رول هایی را که با چاقو برش داده اید داخل قالب یا کاسه پیرکس بچینید. دوباره روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید یک ساعت در آشپزخانه بماند تا خمیر کاملا پف کند. بعد از این مدت یک عدد تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر خوب مخلوط کنید سپس روی رول ها پخش کنید سپس ظرف رول ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا بپزند. در همین حال پنیر خامه ای، پودر قند، شیر و وانیل را در ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. بعد از پختن رول های دارچینی سینی را از فر خارج کنید سپس پنیر خامه ای را روی رول های داغ بریزید. حالا رول ها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند سپس برش بزنید و سرو کنید و نوش جان کنید.

نکات مهم
1- خمیر مایه یا مخمر یکی از انواع مخمرهایی است که در پخت نان، پیراشکی، پیتزا و … استفاده می شود. استفاده از پودر مخمر در خمیر باعث تولید گاز کربنیک و مواد آلی می شود و در نتیجه باعث افزایش حجم خمیر شده و طعم خوبی به آن می دهد و نان و شیرینی ها را پوک و پوک می کند. می توانید پودر مخمر را در خانه در محیطی که خیلی گرم نیست نگهداری کنید. پس از باز کردن بسته مایه، حتما آن را در فریزر نگهداری کنید. مخمر پس از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست می دهد. بنابراین بهتر است به همان اندازه که استفاده می کنید خرید کنید.
استفاده از مخمر نانوایی یا پودر مخمر، آنزیمی به نام فیتاز تولید می کند که اسید فیتیک را تجزیه می کند. بنابراین اسید با املاح زیاد ترکیبی ایجاد نمی کند و به این ترتیب املاح جذب می شوند. اگر به جای بکینگ پودر از جوش شیرین استفاده کنید، PH مناسب خمیر تغییر می کند و میکروارگانیسم ها در این محیط تجزیه نمی شوند و در نتیجه جذب املاح مختل می شود. استفاده از جوش شیرین در خمیر نان منجر به اختلال در جذب آهن، کم خونی، پوکی استخوان، بیماری های قلبی، اختلال در فعالیت های دستگاه گوارش، افزایش اسیدیته معده و بیماری های روده می شود. بنابراین، به شدت توصیه می شود از جوش شیرین به جای مخمر در پخت استفاده نشود. زیرا جوش شیرین اثرات مضری بر سلامت بدن دارد.

2- انواع آرد مناسب برای تهیه نان شامل آرد جو، آرد گندم، آرد سفید، آرد سبوس دار، آرد ذرت، آرد ارزن است. نکته مهم در مورد آرد این است که کیفیت آرد موجود در بازار متفاوت است. به همین دلیل بسته به کیفیت آرد ممکن است مقدار آن کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه کنید. اگر دیدید که مواد شما جامد شده و هنوز مقداری آرد باقی مانده است. یعنی آردی که اضافه کردید کافیه و بقیه رو اضافه نکنید. اگر مقدار آرد را طبق دستور اضافه کردید و دیدید که خمیر هنوز به دست شما می چسبد. یعنی باید آرد بیشتری به آن اضافه کنید. بنابراین، شما همیشه به مقدار آرد ذکر شده در دستور تهیه می کنید. اما این مقدار بسته به کیفیت و نوع آرد ممکن است کم یا زیاد شود.

3- پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامه ای خاص است که در تهیه چیزکیک و دسر پنیری استفاده می شود و فاقد نمک بوده و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجایی که پنیر ماسکارپونه در همه خواربارفروشی ها موجود نیست، می توانید پنیر خامه ای معمولی را جایگزین کنید که نمک کمتر و چربی کمتری دارد. پنیر لبنه نیز برای تهیه این دسر مناسب است زیرا نمک و چربی کمتری دارد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *