مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

نگاهی به مسعود پزشکیان از زاویه‌ای دیگر؛ مردی بزرگتر از زندگی

۱ دقیقه خوانده شده
نگاهی به مسعود پزشکیان از زاویه‌ای دیگر؛ مردی بزرگتر از زندگی

تبلیغات بنری


بعدی- توصیف یک فرد چند بعدی پر از اراده و خوش بینی در چند کلمه آسان نیست. رئیس جمهور منتخب ایران مسعود پزشکیان از هر نظر بزرگتر از زندگی است.

به گزارش فردا طارق سعیدی در سایت خبری آسیای میانه نوشت: طی چند روز گذشته ده ها خبر از رسانه های بزرگ و نظرات و تحلیل های روزنامه نگاران و نویسندگان مشهور و معتبر را دیده ام. متأسفانه، زمانی که پزشکیان به عنوان اصلاح‌طلب شناخته می‌شوند، همه آنها از ریل خارج می‌شوند.

برخی نظرات دنیوی و موقت نیز تصویر نسبتا ساده ای را ارائه می دهند که کل صحنه ایران را به دو دسته مناسب تقسیم می کند: تندروها و اصلاح طلبان.

برای اینکه تصور کنیم مسعود مزکیان چه نوع رئیس‌جمهوری خواهد بود، سیاست‌های احتمالی داخلی و خارجی او چگونه خواهد بود و شانس موفقیت او چقدر خواهد بود، اجازه دهید با گفتن اینکه مسعود مزکیان متعلق به خودش است، شروع کنیم.

زمانی می‌توانیم به درک دکتر مسعود بزیکیان نزدیک‌تر شویم که در لحظات حساس زندگی دکتر مسعود بزیکیان خود را به جای او تصور کنیم. می‌توانیم از خود بپرسیم که آیا تصمیم‌های مشابهی می‌گیریم و شجاعت و پشتکار برای پایبندی به انتخاب‌هایمان را داریم.

نگاهی به مسعود پزشکیان از زاویه‌ای دیگر؛ مردی بزرگتر از زندگی

مسعود مازیکیان در سال 93 همسرش دکتر فاطمه مجیدی متخصص زنان و پسر خردسالشان را در سانحه رانندگی بر اثر برخورد خودرویشان به صخره در استان تبریز از دست داد. این یک ضربه ناگهانی و قدرتمند برای پزشکیان بود. تصمیم گرفت دیگر ازدواج نکند. در عوض، او یاد گرفت که چگونه برای سه فرزند باقیمانده خود، یک دختر و دو پسر، آشپزی کند و کارهایش را انجام دهد.

او علاوه بر زندگی بسیار پرمشغله خود به عنوان جراح قلب و مسئولیت های اداری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال 1373، کتاب های درسی فرزندانش را هر ساله اصلاح می کرد تا به آنها در دروس کمک کند و به عنوان معلم خصوصی برای آنها کار می کرد.

در سال 1372، سال فوت همسر و پسرش، فوق تخصص جراحی قلب را از دانشگاه علوم پزشکی ایران اخذ کرد. وی بعدها فوق تخصص جراحی قلب شد و در سال 1373 رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز شد و به مدت پنج سال در این سمت حضور داشت.

ما فقط می‌توانیم شب‌های آن دوره را در زندگی مسعود المدیجیان به‌طور مبهم تصور کنیم: برنامه‌ریزی برای وعده‌های غذایی روز بعد برای فرزندانش، نظارت بر تکالیف مدرسه و دوست داشتن آنها به طرق مختلف برای کمک به آنها برای مقابله با از دست دادن ناگهانی مادر و برادرشان. او همه این کارها را هر روز بدون وقفه انجام می داد، در حالی که به اورژانس های بیمارستان رسیدگی می کرد و از نظر ذهنی برای یک روز پرمشغله دیگر در بیمارستان آماده می شد.

دکترها //

تصمیم او برای وقف زندگی خود به فرزندانش پر از فداکاری بود، اما موفقیت امروز فرزندانش گواه این است که او انتخابی دشوار اما درست را انجام داد:

زهرا پشیدیان: وی دارای مدرک کارشناسی ارشد پتروشیمی از دانشگاه شریف است که پیش از روی کار آمدن دولت روحانی در پتروشیمی جم مشغول به کار بود.

حسن مجیدی: همسر زهرا دارای مدرک کارشناسی ارشد مالی است.

یوسف پزشکیان: فرزند ارشد مسعود پزشکیان، دکترای خود را در رشته فیزیک با معدل 17 به بالا از دانشگاه شریف گرفت و اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه سهند است. همسرش حورا دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی است.

مهدی مشیدیان: مهدی با بورسیه خارج از کشور در حال تکمیل پایان نامه دکتری خود در رشته کنترل برق بود اما از آن زمان به ایران بازگشته است. همسرش فاطمه، فوق لیسانس حقوق دارد و پسرشان محمد حسین سه ساله است.

زهرا بشیدیان از یاران همیشگی مسعود بشیدیان در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بود.

دکترها //

شکل گیری مسعود پزشکیان در واقع از زمانی آغاز شد که در سال 1352 به عنوان سرباز وظیفه در زمان شاه به زابل اعزام شد. او به تازگی با دیپلم کشاورزی از مدرسه فارغ التحصیل شده بود. زابل دورافتاده ترین منطقه ایران است که در مرز افغانستان و پاکستان قرار دارد.

پزشکیان پس از دیدن زندگی مردم زابل تصمیم گرفتند به جای کشاورزی به حرفه پزشکی بروند. این تصمیم دشواری بود، زیرا مستلزم سال ها کار منظم بدون شغل سودمند بود. در عوض، کار در کشاورزی او را در مسیر سریع اشتغال و تجارت قرار داد.

او تازه از دانشکده پزشکی در رشته پزشکی عمومی فارغ التحصیل شده بود که جنگ ایران و عراق (۱۳۶۷-۱۳۶۷) آغاز شد. در طول جنگ به عنوان رزمنده و بهداری در خط مقدم خدمت کرد. بخشی از کار او فرستادن تیم های پزشکی آماده به مکان هایی بود که به آنها نیاز بود.

دکترها //

او همیشه این استعداد را داشت که کارهای برجسته ای انجام دهد. وی در حالی که به عنوان رزمنده و پزشک در جنگ فعالیت می کرد، موفق به گذراندن دوره پزشکی عمومی در سال 1364 شد و به تدریس فیزیولوژی در دانشکده پزشکی پرداخت.

فعالیت سیاسی پزشکیان با پیوستن وی به دولت محمد خاتمی به عنوان معاون وزیر بهداشت در سال 1376 آغاز شد و چهار سال بعد به عنوان وزیر بهداشت منصوب شد و از سال 1380 تا 1384 این سمت را برعهده داشت و از آن زمان تاکنون پنج بار به عنوان معاون وزیر بهداشت انتخاب شده است. نماینده تبریز در مجلس ایران و از سال 1395 تا 1399 نایب رئیس اول مجلس بود.

او در انتخابات ریاست جمهوری سال 2013 شرکت کرد، اما کنار رفت. او دوباره در انتخابات 2021 شرکت کرد، اما رد شد.

پدر مسعود پزشک آذربایجانی و مادرش کرد بود. وی علاوه بر فارسی به زبان های عربی، انگلیسی، آذری و کردی نیز صحبت می کند.

هیچ اتهام فساد مالی علیه مسعود مازیکیان و خانواده اش وجود ندارد.

در خصوص روابط سیاسی و اقتصادی منطقه ای، انتظار می رود دولت پزشکی به ابتکارات رئیس جمهور فقید ادامه دهد. این شامل تعامل گسترده تر و عمیق تر با آسیای مرکزی بزرگتر در همه زمینه های اقتصادی، به ویژه انرژی است.

تلاش‌های واقعی برای احیای برجام در سال 2015 انجام خواهد شد. این توافق که معمولاً «توافق هسته‌ای» نامیده می‌شود، گامی کلیدی برای ایران و جهان بود. اما به دلیل خروج ناگهانی ایالات متحده آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ در سال 2018 به شدت آسیب دید.

نگاهی به مسعود پاشیدیان از زاویه ای دیگر / رئیس جمهور منتخب ایران از هر نظر بزرگتر از زندگی است // خانم فدایی

شاید میل به حفظ توافق هسته ای یکی از دلایلی بود که او را بر آن داشت تا پزشکیان جواد ظریف را در تیم تبلیغاتی خود به کار گیرد.

جواد ظریف از سال 2013 تا 2021 به عنوان وزیر امور خارجه ایران در دولت حسن روحانی فعالیت می کرد. وی در دوران تصدی وزارت امور خارجه، مسئول مذاکرات ایران با کشورهای 1+5 بود که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را در 14 ژوئیه 2015 تهیه کردند و تحریم های اقتصادی ایران را در 16 ژانویه لغو کردند. ، 2016.

جواد ظریف یک دیپلمات حرفه ای است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد در روابط بین الملل از دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو و مدرک کارشناسی ارشد و دکترا از دانشکده مطالعات بین المللی جوزف کوربل در دانشگاه دنور است.

پزشکیان گفتند در صورت لزوم با متخصصان مشورت خواهند کرد. به نظر می رسد جواد ظریف می تواند یکی از نامزدهای تصدی وزارت امور خارجه در دولت پزشکی باشد.

کارشناسان پزشکی همچنین گفتند که ایران برای دستیابی به رشد تولید ناخالص داخلی سالانه 6 درصدی به سرمایه گذاری حدود 200 میلیارد دلاری نیاز دارد. این می تواند آسان و در عین حال دشوار باشد.

در حوزه قانونگذاری، پزشکیان فقط با یک نفر باید زبان مشترک پیدا کنند: باقر قالیباف، رئیس شورا.

قالیباف جزو شش نامزدی بود که در دور اول انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد. او به دلیل اینکه جزو اولین نامزدهای شمارش آرا نبود از رقابت انصراف داد. در دور دوم قالیباف سعید جلیلی از رقیب پزشکیان حمایت کرد.

قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود اما از روحانی شکست خورد. او همچنین در سال 2005 نامزد شد و برای انتخابات 2017 شرکت کرد، اما به نفع رئیسی انصراف داد.

در مجلس کنونی ایران به ریاست قالیباف، اصولگرایان از اکثریت برخوردارند.

دکترها //

اقتصاد حوزه ای است که در آن چالش های سیاست داخلی و خارجی به طور نامرتب در هم تنیده شده اند. صرف نظر از اینکه مردم به چه کسی رای داده اند، مسئولیت حل این بحران اکنون بر عهده رئیس جمهور منتخب است.

از سوی دیگر، اگر ترامپ به کاخ سفید بازگردد، همه چیز زیر لایه دیگری از عدم اطمینان قرار خواهد گرفت. اما می دانیم که مدیجان جراح قلب ماهری است و این صبر، دقت و احساس مسئولیت را به دفتر ریاست جمهوری ایران می آورد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *