مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

ورود به این ۶ منطقه ممنوع است

۱ دقیقه خوانده شده
ورود به این ۶ منطقه ممنوع است

تبلیغات بنری


بر روی زمین مکان هایی وجود دارد که به آنها مکان های ممنوعه می گویند. چرا؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ریدرز دایجست، با مطالعه این مطلب می توانید پاسخ آن را دریافت کنید.

جزیره مار – برزیل

ورود به این ۶ منطقه ممنوع است

جزیره Isla da Queimada Grande در برزیل، معروف به جزیره مارها، محل زندگی جمعیت زیادی از یکی از خطرناک ترین مارهای جهان است. سم مار سر نیزه طلایی آنقدر سمی است که گوشت انسان را در اطراف محل گزش حل می کند و برخی ادعا می کنند که در برخی مناطق این جزیره در هر متر مربع یک مار وجود دارد. به دلایل ایمنی، دولت برزیل اجازه بازدید از این جزیره را نمی دهد و هر تیم تحقیقاتی که به جزیره می رود باید با پزشک همراه باشد.

قبرستان شی هوانگ چین – چین

(عکس) ورود به این شش منطقه ممنوع است

در سال 1974، کشاورزان مقبره Qin Shi Huang، اولین امپراتور چین را کشف کردند که از آن زمان تاکنون، باستان شناسان حدود 2000 سرباز سفالی پیدا کرده اند و بر این باورند که هنوز می توان حدود 8000 سرباز دیگر را کشف کرد. با وجود این اکتشافات، دولت چین به باستان شناسان اجازه نداد به مقبره مرکزی که جسد کین شی هوانگ در آن قرار داشت دست بزنند. مقبره ای بسته از 210 قبل از میلاد. این تصمیم به احترام مردگان و همچنین به دلیل ترس از آسیب دیدن آثار باستانی گرفته شده است.

چرنوبیل – اوکراین

(عکس) ورود به این شش منطقه ممنوع است

در 26 آوریل 1986، انفجار راکتور شماره 4 در نیروگاه هسته ای چرنوبیل، که در آن زمان بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود، به بدترین حادثه هسته ای تاریخ تبدیل شد. بیش از 38 سال از این فاجعه می گذرد و پروژه های پاکسازی هنوز ادامه دارد. منطقه 2600 کیلومتری بین اوکراین و بلاروس که در اثر آلودگی هسته ای ایجاد شده است، منطقه ممنوعه است و گفته می شود برای 20000 سال غیرقابل سکونت است.

جزیره سنتینل شمالی – هند

(عکس) ورود به این شش منطقه ممنوع است

در خلیج بنگال جزایر آندامان و نیکوبار وجود دارد که بیشتر آنها متعلق به هند است. قبیله Sentinelese در جزیره سنتینل شمالی احتمالاً حدود 60000 سال پیش در آنجا زندگی می کردند و یکی از آخرین جوامع در جهان به حساب می آیند که کاملاً از جوامع بیرونی جدا شده اند. در سال 2006، دو ماهیگیر توسط یک قایق به ساحل کشیده شدند و در آنجا توسط نگهبانان کشته شدند. از آن زمان، گزارش های دیگری مبنی بر شلیک این قبیله به هلیکوپترهای عبوری منتشر شده است. از آنجایی که سنتینلی ها در معرض بیماری هایی که دیگران بودند، قرار نداشتند، تماس با افراد خارجی می توانست برای قبیله کشنده باشد. بنابراین دولت هند موافقت کرد که هیچ تلاشی برای برقراری تماس انجام ندهد.

انبار بذر سالبارد – نروژ

(عکس) ورود به این شش منطقه ممنوع است

طاق بذر سالبارد که در عمق بیش از 100 متری در کوهی بین نروژ و قطب شمال قرار دارد، حاوی مجموعه عظیمی از دانه ها است. این مکان برای مقاومت در برابر بلایای طبیعی و ساخته دست بشر طراحی شده است. در صورت وقوع یک فاجعه بزرگ، 890000 نمونه بذر محافظت شده تقریباً از هر کشوری در جهان گزینه های غذایی متنوعی را تضمین می کند. این انبار تنها چند بار در سال باز است و به تعداد محدودی از اهداکنندگان اجازه می دهد تا بذرها را به قفسه ها تحویل دهند.

غار Lascaux – فرانسه

(عکس) ورود به این شش منطقه ممنوع است

نقاشی های ماقبل تاریخ در سال 1940 در غار Lascaux کشف شد و این مکان پس از جنگ جهانی دوم به یک مکان گردشگری تبدیل شد. دی اکسید کربن حاصل از تنفس بازدیدکنندگان شروع به آسیب رساندن به نقاشی های غار کرد که اکنون در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد و غار در سال 1963 به روی عموم بسته شد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *