مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

(ویدئو) طرز پخت اوسو بوکو؛ یک غذای لذیذ ایتالیایی برای روزهای سرد

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


Osso Buco Osso buco یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که معمولاً با گوشت گوساله یا بره (معمولاً روی استخوان) درست می شود. نام “Osso Buco” به معنای “استخوان بریده” است که به استخوان استفاده شده در این غذا اشاره دارد. در این غذا، گوشت با استخوان در سس غنی از گوجه فرنگی، پیاز، هویج، کرفس و گیاهان معطر مانند آویشن و رزماری پخته می شود.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *