مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

پایان جنجال و ادامه راه به وقت «اکنون»؟

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


پس از تجربه موفق «کتباز»، انتظارات از برنامه «الان» به عنوان محصولی جدید برای سازندگان «کتباز» بالا رفته است. نسخه ی نمایشی سه شنبه هفته گذشته منتشر شد و شروعی خوب اما دشوار داشت. یادآوری «کتاباز» و وعده ادامه راهشان در «اکنون» باعث شد به کت و حاشیه های پر سر و صدای آن اشاره شود. به بهانه حواشی «آکن» و انتشار قسمت دوم آن، مقایسه ای بین «آکن» و «کتاباز» انجام دادیم و همچنین به موضوع مالکیت معنوی و اتفاقات جدید قسمت دوم «آکن» پرداختیم. “.

داستان نامه ساترا

به گزارش خراسان، این رسوایی ها با اعتراض سترا به نام «کتباز» در برنامه «العان» آغاز شد. ساترا این واقعه را مغایر با تعهد کتبی ولیمو در این زمینه دانست و با اشاره به مالکیت معنوی «کتاباز» متعلق به سیدواسیما، «آکون» را «غیرقابل انتشار» اعلام کرد. سپس محمدصادق افراسیابی، معاون کاربران و سازمان اجتماعی سیترا در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران توضیح داد که این سازمان کارمند قضایی نیست و بدون هماهنگی آثار قابل توقیف نیست. افراسیابی همچنین گفت: «اکنون» مجوز صادر می شود و مضمون نامه ساترا کاملاً مشخص و مشخص است که یادآوری برای بازگشت به مسیر درست و قانونی است. بعد از یک هفته جنجال خبری از توقف برنامه «النو» نشد و قسمت دوم این برنامه دیروز منتشر شد.

سازندگان «کتباز» دوباره با هم همکاری کردند

قبل از اینکه به ساختار و محتوای «العان» بپردازیم، این برنامه به تهیه کنندگی محمدرضا رضائیان، تهیه کننده و کارگردان «کتاب باز» تولید می شود و سروش صحت جزء اصلی برنامه و مجری آن است. طبیعی است که حاصل همکاری این دو کارگردان و مجری در یک برنامه جدید فرهنگی و هنری، شباهت های کلی زیادی به کار قبلی او داشته باشد و به نوعی ادامه دهنده مسیر قبلی باشد. سروش صحت با ادبیات و کتاب عجین شده است و کتاب های زیادی خوانده است و در نتیجه وقتی در جایگاه مدیر برنامه های فرهنگی قرار می گیرد، صحبت از کتاب و ادبیات جزء لاینفک آن است. از آن تردیدی نیست که اندیشه و دیدگاه رضاییان به عنوان تهیه کننده «آکنون» نقش تعیین کننده ای در روند اجرای برنامه داشت. در روزگاری که ادبیات و مطالعه مغفول مانده بود، تکثیر «کتاب باز» و امثال آن در قالب‌های مختلف ضروری و ضروری شد.

«اکنون» نسخه جدید «کتاب باز»؟

برنامه آکون مشابه کاتباز با محوریت فرهنگ و هنر تولید شد و بر خلاف برنامه شبکه نسیم محدود به حوزه کتاب نیست. همانطور که در گزارشی از کیفیت شروع برنامه در این صفحه نوشتیم، به گفته مهمانان «العان»، موضوع برنامه گاهی شعر و موسیقی، گاهی داستان و گاهی کتاب است. تنوع موضوعات برنامه و اضافه شدن مطالب سفر به روایت احسان عبدی پور از جمله تفاوت های مهم «آکن» و «کتباز» است. ارائه کتاب در هر برنامه فرهنگی و هنری نیز بخشی از آن است. در مجموع نمی توان محصول جدید سازندگان کتاب باز را «کپی» این برنامه دانست و مالکیت معنوی صداوسیما در خطر است. «اکنون» با کوله باری از تجربیات موفق «کتباز» در مسیر مستقل خود حرکت می کند.


صحبت های صوتی آقای مجری و رشید کاکاوند

آکونون دور از حاشیه شروع خوب و موفقی با حضور علی رضا قربانی داشت. مهمان قسمت دوم این برنامه نیز چهره مشهور فراموش نشدنی ای چون ایرج طهماسب بود. صحبت های آقای الماجیری در مورد ظلم نکردن به زندگی مورد توجه حضار قرار گرفت. صحبت در مورد جادوی داستان ها، عروسک ها، نوشتن داستان و تشویق مردم به امید نیز سرگرم کننده و هیجان انگیز بود. در قسمت دوم «العان» یکی از قسمت های جدید این برنامه رونمایی شد. رشید کاکاوند که مهمان همیشگی کتاباز بود نیز در آکونون حاضر شد و این بار به سراغ شاعران گمنام و کمتر شناخته شده ای رفت که اشعار خوب و فوق العاده ای دارند. کاکاوند برداشتی روان و قابل فهم از اشعار دارد و به همین دلیل این بخش برای مخاطب عام که علاقه چندانی به شعر و شاعری ندارند نیز جذاب است.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *