مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

پشت پرده ماجراهای آلیس: آیا سرزمین عجایب واقعاً وجود داشت؟

۱ دقیقه خوانده شده
پشت پرده ماجراهای آلیس: آیا سرزمین عجایب واقعاً وجود داشت؟

تبلیغات بنری


شخصیت اصلی داستان معروف «آلیس در سرزمین عجایب» بر اساس شخصیتی واقعی است که اولین نسخه کتاب را به عنوان هدیه کریسمس از خود نویسنده دریافت کرده است. این داستان یک سال پس از تجدید نظر نویسنده منتشر شد.

به گزارش ایمنا، دنیای فانتزی شگفت انگیز آلیس در سرزمین عجایب که توسط لوئیس کارول در سال 1865 به تصویر کشیده شده است، داستان دختر جوانی را روایت می کند که در سنی حساس با موانع دنیوی روبرو می شود.

بیش از یک قرن بعد، این کتاب نه تنها به خاطر داستان اصلی و شخصیت‌هایش، بلکه برای فیلم‌هایی که بر اساس آن ساخته شده است، همچنان محبوب است. مردم همچنین از دیگر اقتباس‌ها مانند نمایش‌های صحنه و بسیاری از انواع کالاهایی که شخصیت‌ها و تنظیمات داستان را به تصویر می‌کشند، لذت می‌برند.

«آلیس در سرزمین عجایب» به قدری در میان طرفداران ژانر فانتزی محبوب و مورد احترام است، به طوری که در برخی از نقاط جهان، روز چهارم ژوئیه را روز سقوط آلیس از سوراخ خرگوش می نامند.

جالب اینجاست که سوراخ خرگوش در این داستان نشان دهنده ورود به دنیای جدید است و آنقدر محبوب شد که مردم از انتشار داستان به عنوان نمادی برای رفتن به جایی جدید یا مواجهه با یک سری مشکلات استفاده کردند.

جدا از تمام جزئیات داستان فوق العاده، چیزی که آلیس در سرزمین عجایب را شگفت انگیز می کند این است که شخصیت اصلی بر اساس یک شخص واقعی ساخته شده است.

تولد داستان آلیس در سرزمین عجایب

لوئیس کارول با نام اصلی چارلز لوتویج داجسون در چشایر انگلستان در خانواده ای ثروتمند به دنیا آمد. از آنجا که او مانند برادرانش لکنت زبان داشت، در مدرسه مورد قبول همسالانش قرار نمی گرفت، اما اجازه نمی داد که او را از زندگی اش باز دارد. او سال‌های اولیه تحصیل خود را در خانه گذراند، سپس به مدرسه راگبی و سپس به دانشگاه معتبر آکسفورد رفت و در آنجا ریاضیدان شد.

پشت پرده ماجراهای آلیس: آیا سرزمین عجایب واقعاً وجود داشت؟

کارول در کالج کرایست چرچ آکسفورد ریاضیات تدریس می کرد و همچنین کتابدار کالج بود. او چندین کتاب با تمرکز بر ریاضیات نوشت. در همان زمان به عکاسی به عنوان یک پدیده جدید و بدیع علاقه مند شد. علاقه او به مطالعه از کودکی باعث شد تا از کودکی شعر و داستان بنویسد. انتشار این داستان ها در مجلات مختلف منجر به موفقیت و محبوبیت متوسطی شد.

در سال 1856، هنری لیدل رئیس کالج کارول شد. او با خانواده اش از جمله سه دختر به نام های آلیس، لورنا و ادیت به خانه رفت. این خانواده به چهره های مهم زندگی کارول تبدیل شدند. با افزایش دوستی آنها، نویسنده بچه ها را به چند سفر کوتاه قایق در رودخانه تیمز برد.

در این سفرها، کارول که در دنیای ادبی آن زمان بسیار شناخته شده بود، با تعریف داستانی با الهام از دختری به نام آلیس، بچه ها را سرگرم می کرد. دخترها آنقدر این داستان را دوست داشتند که از او می خواستند در هر سفر دوباره آن را برایشان تعریف کند.

پشت صحنه ماجراهای آلیس: آیا سرزمین عجایب واقعاً وجود داشته است؟

در سال 1864، کارول یک نسخه اولیه از آلیس در سرزمین عجایب را به عنوان هدیه کریسمس به آلیس لیدل داد و یک سال بعد داستان را اصلاح کرد و به طور رسمی منتشر کرد. در این زمان نویسنده لورین و ادیت را به عنوان شخصیت های لوری و ای گالت اضافه کرد و در سال های بعد شخصیت های بیشتری مانند کلاهدوز دیوانه و گربه چشایر را اضافه کرد.

هفت سال پس از انتشار کتاب آلیس در سرزمین عجایب، در سال 1871، او دنباله‌ای بر این کتاب از طریق شیشه‌ای را نوشت و منتشر کرد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *