پنج دستورالعمل نوشیدنی با هندوانه
۱ دقیقه خوانده شدهبعدی- شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی هندوانه خوردید، آب باقیمانده پس از اتمام گوشت میوه را نیز بنوشید. خوب، این کاملا طبیعی است، زیرا هندوانه شیرین، آبدار و با طراوت میوه ای عالی برای استفاده در تهیه نوشیدنی است.
نوشیدنی ورزشی هندوانه
این بر اساس گزارش واشنگتن پست است. آیا می خواهید نوشیدنی ورزشی خود را بسازید؟ این یک فرصت عالی است زیرا علاوه بر مواد مغذی، هندوانه حاوی قندهای طبیعی است که انرژی مورد نیاز شما را تامین می کند و حاوی فیبر است که از ورود آن انرژی به گردش خون جلوگیری می کند. هندوانه یک انتخاب عالی برای تهیه نوشیدنی سرد است که در تابستان به شما طراوت می بخشد. این میوه بیشتر آب است، بنابراین یک نوشیدنی بسیار آبرسان است. هندوانه حاوی منیزیم، پتاسیم، کلسیم، بسیاری از آنتی اکسیدان ها، ویتامین C و آب است. ماندگاری نوشیدنی ورزشی هندوانه در یخچال تا دو روز می باشد.
مواد مورد نیاز:
2 فنجان هندوانه هسته دار و بدون پوست
2 لیوان آب
1 لیمو کوچک، پوست کنده و خرد شده
1/8 قاشق چایخوری نمک
1 برگ نعنا بزرگ (اختیاری)
یخ
طرز تهیه:
در مخلوط کن، هندوانه، آب، لیمو، نمک و نعناع را (در صورت استفاده) مخلوط کنید تا یکدست و خوب ترکیب شوند. برای سرو چهار لیوان یخ پر کنید و نوشیدنی را داخل لیوان بریزید. این نوشیدنی حاوی 25 کالری، 7 گرم کربوهیدرات، 70 میلی گرم سدیم و 5 گرم قند است.
ماکت هندوانه با خیار و زنجبیل
این کوکتل کلاسیک انگلیسی طعم هندوانه، خیار و زنجبیل را ترکیب می کند. این کوکتل را می توان به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کرد. قبل از استفاده تکان دهید.
مواد مورد نیاز:
2 تا 3 خیار
یخ هندوانه (اختیاری)
59 میلی لیتر آب هندوانه تازه
56 تا 85 گرم زنجبیل
1 برش خیار
کمی نعناع یا ریحان برای تزئین
طرز تهیه:
یک لیوان را با تکه های یخ پر کنید. خیار، آب هندوانه و زنجبیل را در مخلوط کن مخلوط کنید. می توانید از یک برش هندوانه یخ زده نیز در آن استفاده کنید. یخ هندوانه علاوه بر سرد نگه داشتن نوشیدنی، طعم و مزه بیشتری به آن می بخشد. این نوشیدنی حاوی 180 کالری، 11 گرم کربوهیدرات، 6 میلی گرم سدیم، 3 گرم فیبر و 10 گرم قند است.
هندوانه با ماکت نعنا
این کوکتل با ترکیب هندوانه و نعناع بسیار خوشمزه است.
مواد مورد نیاز:
6 تا 8 برگ نعناع
35 میلی لیتر شربت ساده
یک فنجان تکه های هندوانه پوست کنده
طرز تهیه:
برگ های نعنا، هندوانه و شربت ساده را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را خوب تکان دهید و با یخ در فنجان سرو کنید. برای تهیه یک شربت ساده، نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب را در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. مخلوط را بگذارید تا به آرامی بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه روی آتش بگذارید. سپس آن را به یک کاسه ضد حرارت منتقل کنید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. این کوکتل حاوی 200 کالری، 11 گرم کربوهیدرات و 10 گرم شکر است.
ماکت هندوانه و ریحان
از این نوشیدنی با طراوت و گیاهی در تابستان لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
گوشت هندوانه متوسط به قطعات بریده شده (حدود 16 فنجان)
1 فنجان آب لیمو ساده (از 4 تا 6 لیمو)
85 گرم زنجبیل تازه پوست کنده (2 قاشق غذاخوری به اضافه 2 قاشق چایخوری)
شکر 1/3 پیمانه
1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
16 برگ ریحان به اضافه چند عدد برای تزئین
4 لیوان آب
طرز تهیه:
نیمی از هندوانه، آب لیمو، زنجبیل، شکر، نمک و برگ های ریحان را در یک مخلوط کن پرقدرت با هم مخلوط کنید و با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که یکدست شود مخلوط کنید. مخلوط را از طریق یک صافی مشبک در یک کاسه بزرگ بریزید و از یک کاردک انعطاف پذیر برای فشار دادن مخلوط استفاده کنید. مواد جامد را دور بریزید. این کار را با بقیه میوه ها، آب، زنجبیل، شکر، نمک و ریحان تکرار کنید. آب صاف شده را به یک کوزه منتقل کنید. آب را اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید. ماکتل را در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. داخل لیوان های پر از یخ بریزید و با ریحان تزیین کنید.
fararu به نقل از همه در یک