مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

پودینگ با سس آلبالو، یک دسر مجلسی و خوشمزه

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک دسرها یک عنصر ضروری در مهمانی ها و یکی از خوشمزه ترین منوی رستوران ها هستند. دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند. پودینگ یا پودینگ دسر نرمی است که از شیر و شکر تهیه می شود و معمولاً برای غلیظ شدن آن نشاسته، پودر ژلاتین یا آرد گندم به آن اضافه می شود. پودینگ ها در طعم های مختلفی مانند وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و … ساخته می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. پودینگ با سس گیلاس یک پودینگ میوه ای بسیار خوشمزه به حساب می آید و به دلیل وجود میوه تازه آلبالو طعم خاصی دارد. این دسر علاوه بر طعم خوب، بسیار شیک و رسمی است و انتخاب مناسبی برای مهمانی ها و جشن های تولد است. اگر می خواهید این دسر خوشمزه و متمایز را به روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

عناصر

شیر: 1 لیتر
شکر: 1 پیمانه
– آرد: 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: نصف قوطی
وانیل: 1 قاشق چایخوری
مواد تشکیل دهنده سس گیلاس
آلبالو بدون هسته: 1 کاسه
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1 پیمانه
آب: 1 فنجان

نحوه تهیه

برای تهیه این پودینگ خوشمزه ابتدا آرد و شکر و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید سپس شیر را کم کم اضافه کرده و بلافاصله هم بزنید تا مواد گلوله نشوند. بعد از حل شدن مواد در شیر، تخم مرغ را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مواد را هم بزنید تا کم کم غلیظ شوند. در آخر وقتی مواد به غلظت فرنی رسید، کره دمای اتاق را به همراه وانیل اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. حالا دمای اتاق و خامه صبحانه نرم شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. بشقاب یا فنجان های دسر را آماده کنید و پودینگ آماده شده را در بشقاب ها بریزید به اندازه ای که حدود دو لولا از بالای بشقاب باقی بماند. حالا پودینگ را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

در همین حین باید سس آلبالو را آماده کنید. به این ترتیب آلبالوها را در ماهیتابه عمیقی ریخته و شکر و نشاسته ذرت را روی آنها می ریزیم و آب اضافه می کنیم. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا مواد شروع به جوشیدن کنند. وقتی سس چند دقیقه جوشید و غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید. سس را می گذاریم کمی خنک شود و گرم شود سپس ظرف دسر خالی را با سس آلبالو پر می کنیم و ظرف دسر را به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد و جا بیفتد.

نکات مهم
1- نشاسته ذرت شبیه آرد و رنگ سفید دارد. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر مقداری را بین انگشتان خود بمالید، صدای جیر جیر می دهد. استفاده از نشاسته ذرت در انواع شیرینی ها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و این دو را نمی توان به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های سالم از آبنبات فروشی ها تهیه کنید.

2- برای تهیه این دسر می توانید از پودر پودینگ آماده موجود در سوپرمارکت ها استفاده کنید.

3- کره و خامه را حتما از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا گرم شوند و به دمای محیط برسند.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *