پیتزا بندری؛ یک ترکیب فوقالعاده از ساندویچ و پیتزا
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک امروزه فست فود یکی از مهم ترین گروه های غذایی در جهان است که از ویژگی های آن تنوع بالای آن است و به عنوان یک غذای مدرن با طعم و سبکی جدید، جای خود را در برنامه غذایی مردمان جهان باز کرده است. جهان پیتزا یکی از مهم ترین و معروف ترین انواع فست فود به حساب می آید که برای اولین بار در ایتالیا تهیه شد. سپس آشپزی او در سراسر جهان رایج شد. پیتزا در طعم های مختلفی مانند پیتزای سبزی، مرغ، گوشتی، پپرونی، پنیری و … تهیه می شود که طیف وسیعی از طعم ها را دارد. پیتزا بندری یکی از انواع پیتزاهای مدرن است که مواد و طعم آن شباهت زیادی به ساندویچ بندری دارد و متفاوت و بسیار خوشمزه است. اگر از طرفداران ساندویچ البندری هستید، قطعا این پیتزا را دوست خواهید داشت و از خوردن آن دست برنمی دارید، پس با ما همراه باشید تا در ادامه این مطلب طرز تهیه پیتزای خوشمزه البندری را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
آرد گندم: 200 گرم
پودر مخمر: 2 گرم
آب: 120 گرم
شکر: 2 گرم
نمک: 2 گرم
روغن مایع: 10 گرم
مواد لازم برای رویه پیتزا
سوسیس: 5 عدد
پیاز: 1 عدد
فلفل دلمه ای: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن: به میزان لازم
پنیر پیتزا: مقدار مورد نیاز
مواد تشکیل دهنده سس پیتزا
رب گوجه فرنگی: یک چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
– سیر: 3 حبه
فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این پیتزای خوشمزه ابتدا باید خمیر را آماده کنیم. ابتدا آرد گندم را در ظرف مناسبی بریزید سپس نمک و پودر مایه و شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید. وسط آرد را خالی کرده و آب را اضافه کرده و مواد را کم کم با هم مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد. پس از چند دقیقه ورز دادن خمیر، روغن را اضافه کرده و دوباره خمیر را ورز دهید. حدود 5 دقیقه خمیر را ورز می دهیم تا رنگ خمیر روشن شود سپس خمیر را در ظرفی گذاشته و روی آن را می پوشانیم و یک ساعت در آشپزخانه می گذاریم تا استراحت کند.
در مرحله بعد باید مواد پیتزا را آماده کنید.
پیاز را ورقه های درشت خرد می کنیم و با کمی روغن داخل ماهیتابه می گذاریم و صبر می کنیم تا نرم و طلایی شود. کمی زردچوبه و فلفل اضافه کنید سپس سوسیس های حلقه شده را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا سوسیس ها پخته شوند. روی مواد کمی نمک و آویشن بپاشید و در آخر فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید. وقتی پاپریکا کمی نرم شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید. برای تهیه سس گوجه فرنگی له شده، رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر خمیر را که حالا استراحت کرده و آماده کرده اید وسط ظرف پیتزا قرار دهید و با دست کل خمیر را پهن کنید تا تمام سطح ظرف را بپوشاند. سس آماده شده را روی خمیر بریزید و با قاشق پخش کنید سپس مواد میانی را روی خمیر ریخته و پهن کنید. در آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و کاملا پخش کنید. سینی پیتزا را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه قرار دهید تا کاملا داغ شود. در 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید یا شعله فر را از بالا روشن کنید تا سطح پیتزا طلایی شود. پیتزا بندری خوشمزه ما در این نقطه آماده سرو است، لذت ببرید.
نکات مهم
1- پنیر پیتزا نوعی پنیر موزارلای کم رطوبت است که گاهی با انواع دیگر پنیر سرو می شود. پنیر پیتزا حاوی کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و ویتامین های مختلف از گروه های A و B است. خوردن پنیر پیتزا با سبزیجات خام و پخته باعث می شود چربی ها و مواد ناسالم موجود در آن کمتر جذب بدن شوند. یکی از ویژگی های پنیر پیتزای مرغوب این است که هنگام جویدن پنیر نباید در دهان چسبنده باشد. همچنین پنیر پیتزای مرغوب بعد از پخت هیچ روغنی پس نمی دهد. برای خوشمزه تر شدن پیتزا توصیه می شود دو یا سه نوع پنیر پیتزا را مخلوط کنید.
2- همانطور که می دانید فلفل دلمه ای سبزی بسیار خاصی است که همه افراد به خصوص کودکان توصیه می کنند. این سبزیجات دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز هستند و رنگ سبز طعم قوی تری دارد. فلفل به دلیل داشتن مواد مغذی از جمله ویتامین ها، منبع درمان سرماخوردگی محسوب می شود و برای درمان کم خونی، محافظت از چشم، تقویت بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. کف فلفل دلمه ای برآمدگی هایی دارد. فلفل دلمه ای که چهار لبه در پایین دارد ماده است. فلفل دلمه ای پر از تخم مرغ است و طعم شیرینی دارد. بنابراین برای تهیه سالاد و غذاهای خام مناسب تر از فلفل های نر است. فلفل دلمه ای که در زیر آن سه رج دارد نر است. تخم مرغ کمتری دارد و تندتر است. در آشپزی کاربرد دارد و بیشترین کاربرد را در آشپزی دارد. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلا تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند.
3- خمیر مایه یا مخمر یکی از انواع مخمرهایی است که در پخت نان، پیراشکی، پیتزا و … استفاده می شود. استفاده از پودر مخمر در خمیر باعث تولید گاز کربنیک و مواد آلی می شود و در نتیجه باعث افزایش حجم خمیر شده و طعم خوبی به آن می دهد و نان و شیرینی ها را پوک و پوک می کند. می توانید پودر مخمر را در خانه در محیطی که خیلی گرم نیست نگهداری کنید. پس از باز کردن بسته مایه، حتما آن را در فریزر نگهداری کنید. مخمر پس از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست می دهد. بنابراین بهتر است به همان اندازه که استفاده می کنید خرید کنید.
fararu به نقل از همه در یک