مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

پیروک هلو، کیک خوشمزه و خاص تابستانی

۱ دقیقه خوانده شده
پیروک هلو، کیک خوشمزه و خاص تابستانی

تبلیغات بنری


همه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اما کیک های میوه ای همیشه طرفداران خاص خود را دارند و به دلیل وجود میوه های تازه در موادشان بسیار خوش طعم و معطر هستند. پای هلو نوعی کیک میوه ای است که از مخلوط هلو و مخلوط کیک تهیه می شود و به دلیل وجود میوه هلو تازه در ترکیب آن، عطر و طعم فوق العاده ای دارد. اگر می خواهید یک کیک هلویی خوشمزه در منزل به روش مناسب تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

عناصر

هلو: 5 عدد
کره: 200 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: 300 گرم
شیر: 250 میلی لیتر
آرد سفید شیرین: 500 گرم
بکینگ پودر: 10 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ریز برای تزئین: به مقدار لازم

نحوه تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا 170 گرم کره که به دمای محیط رسیده است را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید. حدود 3 دقیقه زمان کافی است تا کره و شکر غلیظ و کشدار شوند. در مرحله بعد تخم مرغ ها را یکی یکی و جداگانه به مواد اضافه کنید و هر تخم مرغ را 30 ثانیه با هم مخلوط کنید. بعد از این مرحله شیر را اضافه کنید و بعد از سی ثانیه مخلوط کن را خاموش کنید و کنار بگذارید. آرد و بکینگ پودر را که با هم مخلوط کردید و سه بار الک کرده و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا آرد با مواد مخلوط شود.

هلوها را قاچ کنید. کف قالب را با کره چرب کنید سپس نصف مقدار خمیر را داخل قالب بریزید. حالا هلوهایی را که برش زدید روی مخلوط بچینید و بقیه مخلوط کیک را روی هلوها بریزید. برش های هلو بیشتری روی مواد قرار دهید و در آخر مقداری شکر بپاشید و بقیه کره را برش بزنید و روی سطح کیک بمالید. حالا قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود. بعد از پخت کیک را از فر خارج می کنیم و بعد از خنک شدن کیک روی آن کمی پودر قند می پاشیم و کیک را سرو می کنیم و میل می کنیم.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه

پیروک هلو، کیک خوشمزه و خاص تابستانی

1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. هنگام قرار دادن ظرف در فر باید دقیقاً به همان دمایی که در دستور گفته شده است برسد و در حین پخت تغییری نکند. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه گفته شود، ممکن است در فر شما در آن دما و مدت زمان به نتیجه مطلوب نرسد، به این دلیل است که فر شما به دمای مشخص شده نرسیده است، یعنی فر را روی 175 درجه تنظیم کرده اید. ; اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد.

کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از سینی فر استفاده می کنند. مثلاً می دانند که اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد، آن دما به 185 درجه می رسد. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و نمی دانید دمای فر چقدر است، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و فقط باید آن را در کف فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که دمای ذکر شده در دستورالعمل معمولا به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و باید بتوانید از آن استفاده کنید. با چندین بار امتحان متوجه دما و زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از ترازو را نمی دانند. بنابراین، اگر توانایی مالی دارید، مطمئن شوید که یک ترازو دیجیتالی تهیه کنید. اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق هم بزنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در مرحله اندازه گیری باید به آن توجه کنید این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا اندازه گیری ها در این مورد دقیق نیستند. هنگام ریختن مواد داخل فنجان نباید پر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه موقع هم زدن تخم مرغ چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند وگرنه حتی اگر دوباره از وانیل یا اسانس استفاده کنید. ، کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید کیک را چندین بار آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک است و قیمت آن نسبت به سایر قالب ها مناسب است. قالب گالوانیزه ای است که معمولا می توانید از لوازم قنادی تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلف موجود است.

7- نکته بسیار مهمی که هنگام پخت انواع کیک باید رعایت کنید این است که به هیچ عنوان قبل از گذشت 30 دقیقه در فر را باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود، زیرا کیک شما بالا نمی رود.

8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما جامد است. این ممکن است به دلیل عدم استفاده از آرد مرغوب باشد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *