مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کالباس خانگی را با این روش آسان و بدون دردسر در منزل درست کنید!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک سوسیس نوعی فرآورده گوشتی از خانواده سوسیس و کالباس است که معمولاً به صورت سرد مصرف می شود و به صورت ورقه ای بریده می شود. سابقه تولید سوسیس و کالباس سوئیسی در ایران به سال 1307 برمی گردد که فردی روسی به نام افونامو با استفاده از دستگاه کوچک دستی اقدام به تولید سوسیس و کالباس در شهر بندرانزلی کرد تا هموطنانش بتوانند به راحتی این محصول را خریداری کنند. در ایران. بیاورید. بعدها این صنعت در ایران رونق گرفت و ایرانیان متوجه سوسیس و کالباس شدند. سوسیس یک محصول غذایی خوشمزه و مورد علاقه همه مردم است که به صورت خام در انواع ساندویچ ها مصرف می شود و همچنین در تهیه انواع پیتزا، فست فود و غذاهای مدرن و امروزی استفاده می شود. مصرف سوسیس و کالباس البته خطراتی برای سلامتی دارد و همیشه باید برندهای معتبر و معتبر را خریداری کنید که گران هم هستند. سوسیس های خوشمزه و سالم را می توانید در منزل به روشی ساده با مواد لازم تهیه کنید و از خوردن آن با خیال راحت لذت ببرید. اگر می خواهید این سوسیس های خوشمزه را در خانه به روشی آسان و بدون دردسر تهیه کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

عناصر

سینه مرغ: 800 گرم
– هویج درشت: 2 عدد
فلفل دلمه ای: نصف قرص
قارچ: 5 عدد
پیاز: 1 عدد
– سیر: 4 حبه
پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پاپریکا، پودر هل، چوب دارچین و ادویه مرغ دودی: به میزان لازم

نحوه تهیه

برای تهیه این سوسیس خانگی خوشمزه ابتدا تکه های مرغ را با پیاز، سیر، یک عدد هویج، کمی نمک، فلفل، پاپریکا و یک عدد چوب دارچین در ظرف مناسبی بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید و ظرف را روی گاز قرار دهید. اجاق گاز تا زمانی که مرغ پخته شود. پس از پخت، مواد را صاف کرده، سپس تکه های مرغ، پیاز، سیر و هویج را در غذاساز بریزید. پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب مرغ حل کرده و به روش حمام آب بخارپز کنید تا حل شود سپس به مواد قبلی اضافه کنید. مقداری پاپریکا، نمک، ادویه دودی و دو قاشق غذاخوری آب مرغ اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

حالا هویج، قارچ و فلفل دلمه ای را به قطعات کوچک خرد کنید و به خمیر سوسیس اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا یک بطری نوشابه مناسب انتخاب کنید و سر بطری را با چاقو ببرید. خمیر سوسیس را داخل بطری بریزید و بطری را چند بار روی کابینت بزنید تا هوای اضافی خارج شود. روی بطری را کاملا سلفون بپوشانید و بطری را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا سوسیس آماده شود. بعد از گذشت این مدت سوسیس را از یخچال خارج کرده و فنجان را زیر و رو کنید تا سوسیس از فنجان خارج شود سپس سوسیس را با چاقو حلقه ای برش دهید و بنوشید.

نکات مهم
1- از آنجایی که این سوسیس مواد نگهدارنده ندارد، بهتر است آن را سریع مصرف کنید و بیش از یک هفته در یخچال نگهداری نکنید.

۲- فلفل دلمه و قارچ را می توانید حذف کنید و اگر دوست ندارید از دستور حذف کنید.

3- دو هویج را بپزید، یکی از آنها را در غذاساز با مرغ مخلوط کنید، سپس یکی را برش بزنید و به همراه قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده به مواد اضافه کنید.

4- قارچ طبیعتی گرم دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آمینه و غیره است. همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. در خرید قارچ به این نکته توجه کنید که قارچ تازه نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های شناسایی قارچ های سالم این است که کمی سنگین باشند. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، ناسالم است. کلاهک قارچ سالم نباید ترک داشته باشد. همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه های قهوه ای رنگ است نخرید و در صورت خرید حتما به صورت پخته مصرف کنید.

5- ژلاتین ماده ای بی رنگ و بی مزه است که از کلاژن موجود در برخی از قسمت های بدن حیوان به دست می آید. همیشه از روش بن ماری برای حل کردن پودر ژلاتین استفاده کنید. به این ترتیب کاسه حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا ذوب کنید، بوی نامطبوعی ایجاد می کند. یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین باید در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود. بعد از بازکردن بسته حاوی پودر ژلاتین تا 6 ماه فرصت استفاده دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست می دهد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *