مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کدام شهرها رهبران آینده خواهند بود؟

تبلیغات بنری


شهرها برای موفقیت در آینده و جذب سرمایه گذاری باید بیشتر روی موضوعاتی مانند اقدامات اقلیمی و تغییرات جمعیتی تمرکز کنند و برای جذب سرمایه گذاری از شاخص های سنتی مانند عملکرد اقتصادی و زیرساخت های حمل و نقل فراتر بروند. بر اساس یک ردیاب شهر رقابتی جدید، پاریس، ونکوور و سنگاپور از جمله شهرهایی هستند که در آینده پیشتاز خواهند بود.

بر اقدامات اقلیمی تمرکز کنید

به گزارش ایمنا، بازتعریف ردیاب رقابت شهری 63 شهر را با توجه به 37 شاخص موفقیت آتی مورد بررسی قرار داد تا بسنجید کدام شهرها برای موفقیت بلندمدت بهترین موقعیت را دارند و حدود یک چهارم آنها بر معیارهای اقلیمی تمرکز دارند. این شاخص ها شامل چهار حوزه اصلی برای ارزیابی رقابت پذیری شهرها می شود:

جذابیت سرمایه گذاری

دارایی ها و زیرساخت ها

زیست پذیری و مقبولیت

مدیریت و حکمرانی شهری

پاریس، ونکوور و سنگاپور بهترین رتبه را برای عملکرد قوی در عوامل حیاتی برای موفقیت بلندمدت، از جمله خطر سیل و دسترسی به انرژی های تجدیدپذیر، در میان مسائل مهم دیگر مانند تغییرات جمعیتی و زیست پذیری، داشتند. شهرهای دیگر بر اساس آمادگی آنها برای موفقیت آینده در جاهای دیگر به عنوان «پیشگام»، «پیشرو»، «در حال ظهور» یا «آرزو» طبقه بندی شدند.

کدام شهرها رهبران آینده خواهند بود؟

با به چالش کشیدن برخی مفروضات سنتی در مورد شهرهای رقابتی جهانی، تحلیل فعلی نشان داده است که شهرهای پیشرو آینده ممکن است بسیار متفاوت از شهرهای موفق امروزی باشند. لیما، بزرگترین شهر پرو، در جذب سرمایه گذاران پیشرو است و پتانسیل زیادی برای به چالش کشیدن نیروهای سنتی نشان می دهد، پرو نیز به عنوان یک رهبر منطقه ای در امور مالی سبز رشد خواهد کرد.

شهرهایی مانند سئول، ملبورن و بوئنوس آیرس نیز در اقدامات اقلیمی و انعطاف پذیری پیشرو خواهند بود و در خط مقدم جذب سرمایه گذاران خواهند بود. بارسلونا، برلین و تورنتو شواهد قوی مبنی بر ترویج فراگیری و برابری، که عوامل کلیدی برای موفقیت در آینده هستند، نشان دادند، با این حال، تنها 29 درصد از شهرها در جامعیت امتیاز خوبی کسب کردند، که نشان دهنده نیاز جهانی به بهبود قابل توجه در این زمینه است.

این ردیاب همچنین نشان می دهد که تغییرات آب و هوایی در حال حاضر چگونه بر شهرها تأثیر می گذارد. بانک جهانی تخمین می زند که تعداد افرادی که در معرض سیل قرار دارند به 1.8 میلیارد نفر رسیده است و برآوردها نشان می دهد که تعداد شهرهایی که در معرض دمای شدید (35 درجه سانتیگراد و بالاتر) قرار دارند تا سال 2050 سه برابر خواهد شد.

کدام شهرها رهبران آینده خواهند بود؟

ارتباط رو به رشدی بین شهرهایی با تاب‌آوری و طرح‌های کاهش آب و هوا و همچنین توانایی آن‌ها برای جذب و حفظ سرمایه‌گذاری، کسب‌وکار و استعداد وجود دارد. ردیاب دریافت که 76 درصد از شهرهای مورد بررسی دارای برنامه های آب و هوایی استراتژیک توسعه یافته ای هستند، با این حال شهرها باید آنها را اجرا کنند، زیرا عدم مدیریت ریسک آب و هوا به رقابت جهانی شهر آسیب می رساند.

میامی یکی از شهرهایی است که بر اساس این مطالعه گام های روشنی برای مدیریت قرار گرفتن در معرض خطرات آب و هوایی برداشته است. این شرکت یک صندوق 400 میلیون دلاری دائمی برای تاب آوری آب و هوا راه اندازی کرده است که به ساخت پمپ های آب بیشتر، سیستم های دفاع در برابر سیل و سایر زیرساخت های حیاتی کمک می کند. در حالی که تقریباً نیمی از شهرهای مورد مطالعه دارای افسران ارشد پایداری یا تاب آوری هستند، میامی با استخدام اولین افسر ارشد حرارتی جهان قدمی فراتر گذاشت.

لازم به ذکر است که شاخص های سنتی اقتصادی و زیرساختی دیگر برای سنجش رقابت پذیری شهرها در بلندمدت کافی نیستند. از تغییرات آب و هوایی گرفته تا امنیت انرژی و آب، شهرها باید در همه جنبه‌های برنامه‌ریزی و عملیات شهری انعطاف‌پذیری ایجاد کنند، در غیر این صورت در معرض خطر از دست دادن جذابیت خود در چشم سرمایه‌گذاران و شهروندان هستند.

شهرها در درازمدت با محافظت از ساکنان و دارایی های خود و در عین حال جذب سرمایه، وضعیت بهتری خواهند داشت. همچنین شهرهای جدید و نوظهوری وجود دارند که در ایجاد انعطاف پذیری در برابر شرایط آب و هوایی شدید مانند امواج گرمای شدید، سیل و نیروگاه های متعارف چالش برانگیز پیشگام هستند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *