مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کدام نامزد ریاست‌جمهوری آمریکا کسری بودجه بیشتری به بار می‌آورد؟

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


ارزیابی برنامه های نامزدهای ریاست جمهوری حاکی از آن است که در صورت اجرای برنامه های هر دو نامزد، کسری بودجه افزایش می یابد اما در صورت اجرای برنامه های ترامپ، افزایش کسری بودجه بیشتر می شود. دلیل این وضعیت این است که اگرچه برنامه های کامالا هریس به افزایش هزینه های دولت بستگی دارد، اما وی بر افزایش مالیات ها نیز تاکید دارد، در حالی که برنامه های ترامپ بر کاهش مالیات متمرکز است.

هریس و کسری بودجه ایالات متحده

به گزارش اقتصاد نیوز، زمانی در مبارزات انتخاباتی فرا می رسد که کاندیداها به اندازه کافی ایده های سیاسی ارائه می کنند که بسته به بودجه می توان مشخص کرد چه کسی کشور را به سمت کسری بودجه بزرگتر سوق خواهد داد. با این حال، به نظر می رسد که ما هنوز به آنجا نرسیده ایم، و یکی از این تخمین ها که در 26 اوت توسط گروه تحقیقاتی غیرحزبی Penn Wharton Budget Model (PWBM) منتشر شد، به نظر می رسد که شک کمی باقی می گذارد که هریس از نظر مالی، بسیار بیشتر از آنچه ترامپ به دنبال دستیابی به آن است. . کنترل کسری بر اساس محاسبات، طرح اقتصادی ترامپ کسری بودجه فدرال را در یک دهه آینده به میزان 5.8 تریلیون دلار افزایش می دهد، تقریباً پنج برابر برنامه هریس، که 1.2 تریلیون دلار به کسری بودجه در مدت مشابه اضافه می کند.

کدام نامزد ریاست جمهوری آمریکا بیشترین کسری را خواهد داشت؟

مزایای طرح رشد اقتصادی ترامپ

بر اساس بررسی های مدل PWBM، سیاست های ترامپ برای رشد بهتر است. سیاست های او 4 تریلیون دلار به کسری بودجه اضافه می کند. در حالی که کسری بودجه ایجاد شده بر اساس برنامه های هریس بالغ بر 2 تریلیون دلار است. هر دوی این برنامه ها در صورت اجرا، مشکلات مالی آمریکا را تشدید می کند. برنامه های ترامپ کسری بودجه ایالات متحده را از کسری مورد انتظار در سال جاری که تقریباً 6 درصد تولید ناخالص داخلی است، به تقریباً 8 درصد تولید ناخالص داخلی در سال افزایش می دهد. اما برنامه های هریس این درصد را به 7 درصد افزایش می دهد.

علاوه بر این، دو مشکل بزرگ پیش روی کارشناسان بودجه در این فصل انتخابات وجود دارد. برنامه های نامزدها به ویژه هریس بیش از حد معمول مبهم به نظر می رسد. دونالد اشنایدر از بانک سرمایه گذاری پایپر سندلر می گوید: اندازه گیری هزینه های برنامه هم هنر و هم علم است. “نامزدها جزئیات زیادی را برای تفسیر باز می گذارند.” علاوه بر این، برخی از ایده‌های ترامپ بسیار مخرب هستند که نمی‌توان آن‌ها را در مدل‌های اولیه بودجه لحاظ کرد. ابهام طرح هریس باعث می شود تا اقتصاددانان در مورد سیاست هایی که PWBM دنبال خواهد کرد، حدس بزنند، که رویکردی محافظه کارانه در محاسبات خود اتخاذ کرده و به ایده هایی که رسما توسط کمپین هریس فاش شده است، پایبند مانده است. در بخش مخارج، پن وارتون فقط به طرح هزینه زندگی خود که شامل اعتبار مالیاتی بیشتری برای کودکان می شود، نگاه کرد.

در بخش درآمد، تأثیر برنامه وی افزایش نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها از 21٪ به 28٪ بود. یکی دیگر از وعده های هریس که توسط اقتصاددانان مورد انتقاد قرار گرفت، افزایش مالیات بر درآمد آمریکایی هایی بود که بیش از 400000 دلار در سال درآمد دارند. با این حال، او را ملزم می‌کند که بیشتر کاهش‌های مالیاتی ترامپ در سال ۲۰۱۷ را که سال آینده منقضی می‌شود، تمدید کند، که می‌تواند در دهه آینده ۲.۵ تریلیون دلار به کسری بودجه اضافه کند. کنت اسمیترز، مدیر PWBM توضیح می‌دهد: «ما فقط می‌توانیم به آنچه که او واقعاً به عنوان بخشی از برنامه رسمی خود گفت نگاه کنیم. او در این گفتگوهای جانبی به همه بله می‌گوید و ما هیچ کاری نمی‌توانیم درباره آن انجام دهیم.» تحلیلگران همچنین موارد دیگر را نادیده گرفتند، مانند حمایت آشکار هریس از مالیات بر عایدی سرمایه محقق نشده. آنچه باقی می ماند تصویری قدرتمند اما در نهایت محدود از آنچه او ممکن است انجام دهد است.

ابهام مشابهی در مورد پیشنهادات ترامپ نیز وجود دارد. او در جریان تبلیغات انتخاباتی خود گفته بود که مایل است نرخ مالیات شرکت ها را به 15 درصد کاهش دهد. در برخی موارد، پیشنهاد شده است که 20٪ در واقع ممکن است هدف بهتری باشد. به گفته بنیاد مالیات، در صورت اجرایی شدن برنامه های ترامپ، کسری بودجه در دهه آینده حدود 500 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. با این حال، چالش اصلی در تعیین هزینه برنامه های ترامپ، برآورد دقیق نحوه عملکرد تعرفه های وی است. وی از اعمال تعرفه جهانی 10 درصدی برای همه کالاها و همچنین محدود کردن کالاهای وارداتی چین به تعرفه 60 درصدی صحبت کرده است. اندیشکده دیگری به نام مرکز سیاست مالیاتی تخمین می زند که این مالیات ها می تواند حدود 2.8 تریلیون دلار درآمد دولت را در دهه آینده افزایش دهد. البته نباید فراموش کرد که این سیاست ها پیامدهای درجه دومی دارد. بسیاری از کشورها ممکن است تعرفه های تلافی جویانه وضع کرده و صادرات را در پاسخ به آن مسدود کنند. این احتمالاً در نهایت درآمدهای مالیاتی را کاهش می دهد.

چه باید کرد

صرف نظر از همه اینها، در مواجهه با این پدیده چه باید کرد؟ یکی از انتظارات این است که صحبت هریس در مورد کاهش کسری بودجه گمراه کننده بوده است. جیسون فورمن، رئیس شورای مشاوران اقتصادی در دوره باراک اوباما گفت: «یا او منبع بزرگ دیگری برای کاهش کسری بودجه دارد که درباره آن به ما نگفته است، یا بر افزایش کسری نظارت خواهد کرد». فورمن می‌گوید: «او به خود زحمت نمی‌دهد آن را با ترفندهای آماری بپوشاند. در مورد طرح ترامپ نیز باید گفت که اولویت اصلی ترامپ برای رفع کسری بودجه کاهش مالیات و اعمال تعرفه خواهد بود. در عوض، هریس مالیات‌های بالاتری را برای افراد ثروتمند و همچنین هزینه‌های اضافی برای افراد کم‌درآمد را هدف قرار خواهد داد. هر دوی این روندها کسری بودجه نگران کننده ایالات متحده را تشدید می کند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *