مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کرم کاپوچینو پنیری، یک دسر فوق‌العاده و جذاب

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک شیرینی ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در سراسر جهان هستند. دسرها جزء ثابت مهمانی ها و یکی از منوی اصلی خوشمزه رستوران ها هستند که معمولا بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند و یک عصرانه لذت بخش همراه با چای و قهوه محسوب می شود. دسرها در طعم های مختلفی مانند وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و … تهیه می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. خامه نوعی دسر است که بسیار نرم و لطیف است و معمولاً در تهیه آن از خامه استفاده می شود. خامه ها یا به عنوان لایه میانی در کیک و دسر و یا به عنوان دسر به تنهایی استفاده می شوند. پنیر خامه ای کاپوچینو خامه ای لذیذ و بسیار لطیف است که از مخلوط شیر، پنیر خامه ای، خامه، شکر و … تهیه می شود و یک دسر خوشمزه و فوق العاده برای مهمانی ها می باشد. اگر دوست دارید این دسر جذاب را به روشی آسان در خانه تهیه کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

عناصر

پودر کاپوچینو: 3 بسته
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
شیر: 3 فنجان
پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای کم نمک): 200 گرم
خامه صبحانه: 200 گرم
سکه شکلات: 100 گرم
شکر: 1 پیمانه
پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری

نحوه تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری یا سماور در حال جوش قرار دهید تا حل شود و شفاف شود. شکر و شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود سپس پودر کاپوچینو را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در این مرحله اجاق گاز را خاموش کنید. خامه صبحانه و پنیر ماسکارپونه را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم بزنید تا مواد یکدست شوند. حالا مخلوط شیر و شکر را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید.

خامه نبات را از صافی رد کنید تا یکدست شود، سپس حدود سه تا چهار قاشق غذاخوری از خامه نباتی برداشته و پودر کاکائو و سکه های شکلات آب شده را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. فنجان ها یا فنجان های دسر را آماده کرده و نیمی از آنها را با فراستینگ سفید پر کنید. ظرف های شیرینی را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا آب نبات ببندد سپس از یخچال خارج کرده و مقداری مایه کوکو روی آن ها بریزید و ظرف ها را دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. در آخر باقیمانده خامه سفید آب نبات را روی قسمت دربسته کاکائویی بریزید و ظرف های آب نبات را به یخچال برگردانید و یک تا دو ساعت بگذارید تا آب نبات کاملا بسته شود. برای تزیین قبل از سرو، کمی پودر کاکائو روی دسر الک کرده و میل کنید.

نکات مهم

1- پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که در تهیه چیزکیک و شیرینی استفاده می شود و نمک ندارد و غلظت آن برای تهیه کیک و شیرینی مناسب است. از آنجایی که پنیر ماسکارپونه در همه خواربارفروشی ها موجود نیست، می توانید به جای آن از پنیرهای خامه ای معمولی مانند ویلی استفاده کنید که کم نمک و کم چرب هستند.

2- ژلاتین ماده ای بی رنگ و بی مزه است که از کلاژن موجود در برخی از قسمت های بدن حیوان به دست می آید. همیشه از روش بن ماری برای حل کردن پودر ژلاتین استفاده کنید. به این ترتیب کاسه حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا ذوب کنید، بوی نامطبوعی ایجاد می کند. یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین باید در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود. پس از بازکردن بسته حاوی پودر ژلاتین تا 6 ماه فرصت دارید تا از آن استفاده کنید که پس از این مدت خاصیت خود را از دست می دهد.

3- به جای شکلات متالیک می توانید از شکلات تخته ای تلخ یا شیرین استفاده کنید، این بستگی به ذائقه شما دارد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *