مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کشف تصاویر فرعون‌ها در زیر آب

۱ دقیقه خوانده شده
کشف تصاویر فرعون‌ها در زیر آب

تبلیغات بنری


باستان شناسان در حفاری های زیر آب های رودخانه نیل، نقاشی های صخره ای را کشف کرده اند که چندین فرعون مصری و نوشته های هیروگلیف را در مصر نشان می دهد.

به گزارش سایت ایسنا به نقل از Livescience، گروهی از کاوشگران فرانسوی و مصری این مجسمه های زیر آب را در جنوب اسوان و در منطقه ای که در جریان ساخت سد بلند در اسوان بین سال های 1960 تا 1970 در آب غوطه ور شده بود، پیدا کردند. قبل از غوطه ور شدن آب، با تلاش های فراوان و با کمک هر چه بیشتر یونسکو، خرابه های باستانی این منطقه منتقل و یا اطلاعات مربوط به آنها ثبت شد. با این حال، بسیاری از بقایای باستانی را نمی توان به موقع جابجا کرد و پس از پروژه ساخت و ساز زیر آب رفت.

اسوان برای مصریان باستان اهمیت داشت زیرا در نزدیکی مرز جنوبی کشور قرار داشت و چندین معبد مهم در نزدیکی آن ساخته شد. از جمله این معابد می توان به «ابو سیمبل» اشاره کرد که محل 4 مجسمه «رامسس دوم» (متولد 1303 و متوفی 1213 قبل از میلاد) بود که ارتفاع هر کدام حدود 21 متر است. اسوان همچنین شامل مجموعه معبد فیله است، جایی که نوشته های هیروگلیف مربوط به سال 394 پس از میلاد کشف شد.

بر اساس بیانیه منتشر شده توسط وزارت آثار باستانی و گردشگری مصر، هدف کاوشگران شناسایی و ثبت اطلاعات مربوط به نوشته ها و کتیبه های باقی مانده است که اکنون در زیر آب هستند. به همین دلیل است که اعضای گروه اکتشاف با استفاده از عکاسی، فیلمبرداری و فیلمبرداری به اعماق آب شیرجه می زنند. روشی که توسط آن ده ها عکس از یک شی ثبت می شود و بعداً یک مدل سه بعدی برای جمع آوری اطلاعات مربوط به بقایای تاریخی طراحی می شود.

کشف تصاویر فرعون‌ها در زیر آب

کتیبه هایی که اخیراً کشف شده اند، پرتره هایی از فراعنه مانند آمنهوتپ سوم (حکومت از 1390 تا 1352 قبل از میلاد)، توتموس چهارم (حکومت از 1400 تا 1390 قبل از میلاد) و پسامتیک دوم (حکومت از 595 تا 589). قبل از میلاد) و آپریس (از 589 تا 570 قبل از میلاد حکومت کرد) که فرمانروایان سلسله های هجدهم و بیست و ششم بودند.

بیانیه ای که توسط وزارت آثار باستانی و گردشگری مصر منتشر شد، اطلاعات کمی در مورد محتوای کتیبه ها یا جزئیات مجسمه ها ارائه کرد، اما نشان داد که مجسمه ها به خوبی حفظ شده اند. انتظار می رود با ادامه کار حفاری بقایای بیشتری کشف شود.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *