مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کوکو بادمجان و سیب زمینی، یک کوکوی خوشمزه و مقوی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک کاکائو یک غذای خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیان است و در رژیم غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. کاکائو معمولاً به راحتی آماده می شود و فقط کمی زمان می برد تا پخته شود. مواد تشکیل دهنده آن ساده و به راحتی در دسترس است. کوکو انواع بسیار متفاوت و متنوعی دارد. برای مثال می توان به نارگیل گیاهی، نارگیل سیب زمینی، نارگیل مرغ، نارگیل لوبیا سبز، نارگیل گیاهی، کاکائو کدو سبز و … اشاره کرد که نشان از تنوع این غذاها دارد. کاکائو بادمجان یکی از انواع کاکائو گیاهی است که به دلیل وجود بادمجان در ترکیبات آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. همچنین یک شام سبک و خوشمزه است. بادمجان کوکو نیز یک غذای کامل و مقوی برای گیاهخواران است. کوکو بادمجان با سیب زمینی آنقدر ترد و خوشمزه می شود که اگر یک بار آن را امتحان کنید سیر نمی شوید در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوکو بادمجان و سیب زمینی همراه باشید.

مواد لازم

بادمجان: 4 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
سیر: 4 حبه
تخم مرغ: 4 عدد
– پیاز متوسط: 2 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این کوکوی خوشمزه ابتدا بادمجان، پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و رنده کنید. آب هر سه را بگیرید، سپس آنها را با هم در یک کاسه قرار دهید. در مرحله بعد سیر رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در ماهیتابه نچسب مقدار مناسبی روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا داغ شود. حالا مخلوط کاکائو را داخل قالب می ریزیم و پخش می کنیم. بعد از اینکه یک طرف نارگیل پخته و طلایی شد، نارگیل را برگردانید تا طرف دیگر آن طلایی و برشته شود. حالا کوکوی خوشمزه شما آماده سرو است، می توانید آن را با نان داغ و سبزیجات میل کنید و نوش جان کنید.

نکات مهم

1- بادمجان یکی از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانیان است که در بسیاری از غذاها از آن استفاده می کنیم. شاید برایتان جالب باشد که بدانید بادمجان سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم، ضد سرطان و برای قلب بسیار مفید است. هنگام خرید بادمجان سعی کنید ابتدا از چینی استفاده کنید. زیرا لایه دوم و سوم بادمجان معمولا پر تخم مرغ و تلخ است. همچنین هنگام خرید بادمجان دقت کنید که بادمجان های روشن، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. مراقب باشید که بادمجان آسیب نبیند. هنگام خرید بادمجان توجه داشته باشید که هرچه درپوش بادمجان بلندتر باشد طعم آن شیرین تر است. برای خوش طعم شدن بادمجان نارگیلی بهتر است از برش های بادمجان استفاده کنید.

2- برای خوشمزه تر شدن کوکو بادمجان می توانید یک قاشق غذاخوری ملاس انار و مقداری گردوی آسیاب شده به مخلوط کاکائو اضافه کنید.

3- اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین اعضای خانواده پیاز هستند. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام و یا در سالاد مصرف کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظرف غذا استفاده کرد. علاوه بر این، انتخاب خوبی برای باربیکیو، سالاد و ساندویچ است. پیاز قرمز طعم کافی به غذا نمی دهد. بنابراین معمولاً برای پخت و پز استفاده نمی شوند.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *