مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کیک آلبالو را با این روش خاص درست کنید!

۱ دقیقه خوانده شده
کیک آلبالو را با این روش خاص درست کنید!

تبلیغات بنری


همه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اما کیک های میوه ای همیشه طرفداران خاص خود را دارند و به دلیل وجود میوه های تازه در موادشان بسیار خوش طعم و معطر هستند. کیک گیلاس نوعی کیک میوه ای است که با شروع بهار و تابستان و رسیدن گیلاس می توانید آن را درست کنید. کیک آلبالو معمولا با گیلاس خام درست می شود اما در این روش پخت کیک با سس آلبالو پخته می شود که طعم آن را متفاوت می کند. اگر می خواهید این کیک خوشمزه را در خانه به روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

عناصر

آلبالو بدون هسته: 200 گرم (یک فنجان)
شکر برای پخت گیلاس: 4 قاشق غذاخوری
کره: 30 گرم
شکر: 1 پیمانه
ماست جامد و شیرین: نصف فنجان
روغن مایع: نصف لیوان
آرد شیرینی سفید: 2 پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

نحوه تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا آلبالوها را با شکر در تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آلبالوها شروع به جوشیدن کنند. وقتی کف روی آلبالوها ظاهر شد کف آن را بردارید و وقتی کمی غلیظ شد کره را اضافه کنید. اجازه دهید کره ذوب شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید تا سس آلبالو خنک شود. در مرحله بعد تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف شوند. در مرحله بعد روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از سی ثانیه ماست را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید سپس مخلوط کن را خاموش کرده و کنار بگذارید. در این مرحله آرد و بکینگ پودر را که سه بار مخلوط و الک کرده بودید به مایه کیک اضافه کنید و از یک طرف هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط شود. کف قالب را با کره چرب کنید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار می دهیم و 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد سپس از فر خارج کرده و می گذاریم کیک کاملا خنک شود سپس از قالب خارج کرده و میل کنید.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه

کیک آلبالو را با این روش خاص درست کنید!
1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. هنگام قرار دادن قالب در فر باید دقیقا به همان دمایی که در دستور ذکر شده است برسد و در حین پخت تغییری در دما ایجاد نشود. معمولا دما و مدت پخت در فرهای مختلف متفاوت است. مثلاً اگر دمای داخل دستور 175 درجه به مدت 45 دقیقه باشد، ممکن است در فر شما با این دما و برای این مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این به این دلیل است که فر شما به دمای مشخص شده نرسیده است. فر را روی دمای 175 درجه تنظیم می کنید. اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد.

کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از سینی فر استفاده می کنند. مثلاً می دانند که اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد، آن دما به 185 درجه می رسد. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و نمی دانید دمای فر چقدر است، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را از کف فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که سطح حرارت ذکر شده در دستورالعمل معمولاً به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و باید بتوانید از آن استفاده کنید. با چند بار امتحان متوجه دما و زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از معیارها را نمی دانند. بنابراین، اگر توانایی مالی دارید، مطمئن شوید که یک ترازو دیجیتالی تهیه کنید. اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق هم بزنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در حین اندازه گیری باید به آن توجه داشته باشید این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا اندازه گیری ها در این مورد دقیق نیستند. هنگام ریختن مواد داخل فنجان نباید پر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه موقع هم زدن تخم مرغ ها چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند وگرنه حتی اگر از وانیل یا بیسیک استفاده کرده باشید. باز هم کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید چند بار کیک را آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک است و قیمت آن نسبت به سایر قالب ها مناسب است. قالب گالوانیزه ای است که معمولا از تمامی لوازم قنادی می توانید تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلف موجود است.

7- نکته بسیار مهمی که در پخت انواع کیک باید به آن توجه کرد این است که به هیچ عنوان در فر را قبل از گذشت 30 دقیقه باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود، زیرا کیک شما بالا نمی رود.

8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما جامد است. این ممکن است به دلیل عدم استفاده از آرد مرغوب باشد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *