مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کیک عسل لهستانی، کیک عصرانه خاص و خوشمزه 

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی بزنید با دنیای متنوعی از کیک میوه، شکلات، کیک تولد، چیزکیک، پای و … مواجه می شوید که انتخاب از بین آنها بسیار سخت است. کیک عسلی لهستانی یکی از خوشمزه ترین کیک های خشک به حساب می آید که به دلیل داشتن عسل، گردو و دارچین بسیار خوش طعم است و همچنین بافتی نرم و اسفنجی دارد. تکه ای از این کیک خوشمزه با یک فنجان چای و قهوه به خوبی ست می شود، پس اگر دوست دارید کیک های جدید با دستور پخت های مختلف درست کنید، در ادامه این مقاله با آموزش کیک عسلی لهستانی با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد سفید شیرین: 3 فنجان (375 گرم)
تخم مرغ: 3 عدد
ترکیب شکر سفید: 70 گرم
عسل: 230 گرم (دو سوم فنجان)
روغن مایع: 180 گرم (سه چهارم فنجان)
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
چای معطر و مقوی: 1 فنجان
گردو خرد شده: 1 پیمانه

طرز تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ هایی را که به دمای محیط رسیده اند به همراه وانیل و شکر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرمی و کشدار شوند. در مرحله بعد عسل و چای معطر قوی تازه خنک شده را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید. بعد از آن روغن را اضافه کرده و سی ثانیه هم بزنید و سپس مخلوط کن را خاموش کرده و کنار بگذارید. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر و دارچین را که با هم مخلوط کردید اضافه کنید و در دو مرحله کم کم سه بار الک کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مخلوط کیک مخلوط شود. شما جعبه گلوله ندارید. کف قالب مورد نظر خود را با کره سرد یا آرد چرب کنید سپس مخلوط کیک را داخل قالب بریزید و روی سطح مخلوط گردوی خرد شده بپاشید. کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و پف کند. بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود سپس کیک را در ظرف سرو برگردانید. برای تزیین می توانید کمی سس کارامل روی کیک بریزید و نوش جان کنید.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه

کیک عسلی

1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. هنگام قرار دادن قالب در فر باید دقیقا به همان دمایی که در دستور ذکر شده است برسد و در حین پخت تغییری در دما ایجاد نشود. معمولا دما و مدت پخت در فرهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه گفته شود، ممکن است در فر شما در آن دما و مدت زمان به نتیجه مطلوب نرسد، به این دلیل است که فر شما به دمای مشخص شده نرسیده است، یعنی فر را روی 175 درجه تنظیم کرده اید. ; اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد.

کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از سینی فر استفاده می کنند. مثلاً می دانند که اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد، آن دما به 185 درجه می رسد. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و نمی دانید دمای فر چقدر است، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را کف فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که سطح حرارت ذکر شده در دستورالعمل معمولاً به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و باید بتوانید آن را تحمل کنید. با چند بار امتحان از دما و زمان پخت مطلع خواهید شد.

3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از ترازو را نمی دانند. بنابراین، اگر توانایی مالی دارید، مطمئن شوید که یک ترازو دیجیتالی تهیه کنید. اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق هم بزنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در اندازه گیری باید به آن توجه کرد این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا اندازه گیری ها در این مورد دقیق نیستند. هنگام ریختن مواد داخل فنجان نباید پر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه موقع هم زدن تخم مرغ چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند وگرنه حتی اگر دوباره از وانیل یا اسانس استفاده کنید. ، کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید کیک را چندین بار آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک است و قیمت آن نسبت به سایر قالب ها مناسب است. قالب گالوانیزه ای است که معمولا می توانید از لوازم قنادی تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلف موجود است.

7- نکته بسیار مهمی که در پخت انواع کیک باید به آن توجه کنید این است که قبل از گذشت 30 دقیقه در فر را باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود، زیرا کیک شما بالا نمی رود.

8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما جامد است. این ممکن است به دلیل عدم استفاده از آرد مرغوب باشد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *