مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کیک کارامل گردو و عسل، یک پیشنهاد عالی و مهیج!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی بزنید با دنیای متنوعی از کیک میوه، شکلات، کیک تولد، چیزکیک، پای و … مواجه می شوید که انتخاب از بین آنها بسیار سخت است. کیک کاراملی با گردو و عسل یکی از خوشمزه ترین کیک های عصرانه است که با روشی بسیار متفاوت طبخ می شود و به دلیل داشتن عسل و گردو طعم بی نظیری دارد که حتما با یک فنجان چای یا قهوه امتحان کنید. اگر می خواهید این کیک خوشمزه و متمایز را در خانه به روشی آسان تهیه کنید، با این مقاله طرز تهیه کیک کاراملی با عسل و گردو همراه باشید.

مواد لازم

آرد سفید شیرین: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
خامه صبحانه: 200 گرم
مواد لازم برای کیک
عسل: 5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
کره: 30 گرم

طرز تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی پر سرعت هم بزنید تا حجم مواد دو برابر شود و مخلوط خامه ای و شفافی داشته باشید. در مرحله بعد خامه صبحانه را اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مواد یکنواخت مخلوط شوند سپس همزن را خاموش کرده و کنار بگذارید. آرد و بکینگ پودر را که با هم مخلوط کردید و سه بار الک کردید کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید یا در یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط شود. کف قالب 15 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و کیک را به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا کیک بپزد و پف کند.

در همین حین کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود سپس تابه را از روی اجاق گاز بردارید. در این مرحله عسل و گردو را به کره داغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی کیک تمام شد، قالب را از فر خارج کنید تا روی آن کاملا طلایی شود. مخلوط عسل، کره و گردو را روی سطح کیک بریزید و با لیسک صاف کنید. قالب کیک را دوباره به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا مواد کیک کمی برشته شوند. دوباره قالب را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف برگردانید و نوش جان کنید.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه

کیک عسلی

1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. هنگام قرار دادن ظرف در فر باید دقیقاً به همان دمایی که در دستور گفته شده است برسد و در حین پخت تغییری نکند. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه گفته شود، ممکن است در فر شما در آن دما و مدت زمان به نتیجه مطلوب نرسد، به این دلیل است که فر شما به دمای مشخص شده نرسیده است، یعنی فر را روی 175 درجه تنظیم کرده اید. ; اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد. کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از سینی فر استفاده می کنند. مثلاً می دانند که اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد، آن دما به 185 درجه می رسد. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و نمی دانید دمای فر چقدر است، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را از کف فر آویزان کنید.
به خاطر داشته باشید که سطح حرارت ذکر شده در دستورالعمل معمولاً به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و شما باید بتوانید آن را تحمل کنید. با چندین بار امتحان متوجه دما و زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از معیارها را نمی دانند. بنابراین، اگر توانایی مالی دارید، مطمئن شوید که یک ترازو دیجیتالی تهیه کنید. اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق هم بزنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در اندازه گیری باید به آن توجه کرد این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا اندازه گیری ها در این مورد دقیق نیستند. هنگام ریختن مواد داخل فنجان نباید پر یا گنبدی شکل باشد.

4- همیشه موقع هم زدن تخم مرغ ها چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند وگرنه حتی اگر از وانیل یا بیسیک استفاده کرده باشید. باز هم کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد چرخاندن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید چند بار کیک را آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک است و قیمت آن نسبت به سایر قالب ها مناسب است. قالب گالوانیزه ای است که معمولا از تمام لوازم قنادی می توانید تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلف موجود است.

7- نکته بسیار مهمی که در پخت انواع کیک باید به آن توجه کنید این است که قبل از گذشت 30 دقیقه در فر را باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود، زیرا کیک شما بالا نمی رود.

8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما جامد است. این ممکن است به دلیل عدم استفاده از آرد مرغوب باشد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *