مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کیک کُمُش دِن؛ کیک خوشمزه و اصیل ترکمنی

۱ دقیقه خوانده شده
کیک کُمُش دِن؛ کیک خوشمزه و اصیل ترکمنی

تبلیغات بنری


همه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی بزنید با دنیای متنوعی از کیک میوه، شکلات، کیک تولد، چیزکیک، پای و … مواجه می شوید که انتخاب از بین آنها بسیار سخت است. کیک کامیش دان یکی از کیک های اصیل و بسیار معروف ترکمنی است که دستور پخت آن با سایر انواع کیک متفاوت است. این کیک خوشمزه از مخلوط آرد گندم و برنج آسیاب شده درست می شود و طعم شگفت انگیزی دارد که حتما یک بار آن را امتحان کنید. اگر عاشق پخت کیک هستید و دوست دارید این کیک خوشمزه را امتحان کنید، تا پایان این مقاله با آموزش کیک دن ترکمانی همراه باشید.

عناصر

تخم مرغ: 6 عدد
شکر: 3 فنجان (فنجان فرانسوی)
روغن جامد ذوب شده: یک و نیم فنجان
شیر: 2 و نیم لیوان
برنج نیمه پوست شسته و خشک شده: 3 پیمانه
آرد شیرین سفید: 2 و نیم پیمانه
وانیل: 10 گرم
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق غذاخوری

نحوه تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 10 دقیقه بزنید تا تخم مرغ ها کاملا کرمی و کشدار شوند. در مرحله بعد روغن را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید سپس شیر را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. حالا دو پیمانه از مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا سه بار مخلوط و الک کرده بودید به مایه کیک اضافه کنید و با همزن برقی سی ثانیه مواد را هم بزنید تا آرد حل شود. حالا همزن برقی را خاموش کنید و کنار بگذارید. در این مرحله باید نصف برنج آسیاب شده را اضافه کنید.

توجه داشته باشید که قبل از آن باید نصف برنج را 5 تا 6 ساعت خیس کنید و سپس آبکش کنید و برنج را روی پارچه تمیزی پهن کنید و بگذارید یک روز بماند تا کاملا خشک شود. پس از خشک شدن برنج، آن را با غذاساز یا مخلوط کن برقی چند ثانیه آسیاب کنید تا یکدست شود. برنج نباید پودری و آرد مانند باشد، همین که له شود کافی است. حالا برنج آسیاب شده را به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی در یک جهت هم بزنید سپس بقیه آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط نسبتا غلیظ شود. کف و دیواره های قالب مورد نظرتان را با کره سرد چرب کنید و مخلوط را داخل قالب بریزید و کمی شکر روی آن بپاشید. قالب کیک را به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد. بعد از پخت حتما بگذارید کیک خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه

کیک کُمُش دِن؛ کیک خوشمزه و اصیل ترکمنی

1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. هنگام قرار دادن ظرف در فر باید دقیقاً به همان دمایی که در دستور گفته شده است برسد و در حین پخت تغییری نکند. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه گفته شود، ممکن است در فر شما در آن دما و مدت زمان به نتیجه مطلوب نرسد، به این دلیل است که فر شما به دمای مشخص شده نرسیده است، یعنی فر را روی 175 درجه تنظیم کرده اید. ; اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد.
کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از سینی فر استفاده می کنند. مثلاً می دانند که اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد، آن دما به 185 درجه می رسد. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و نمی دانید دمای فر چقدر است، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را کف فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که دمای ذکر شده در دستورالعمل معمولاً به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و شما باید بتوانید آن را تحمل کنید. با چندین بار امتحان متوجه دما و زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از ترازو را نمی دانند. بنابراین، اگر توانایی مالی دارید، مطمئن شوید که یک ترازو دیجیتالی تهیه کنید. اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق هم بزنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در مرحله اندازه گیری باید به آن توجه کنید این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا اندازه گیری ها در این مورد دقیق نیستند. هنگام ریختن مواد داخل فنجان نباید پر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه موقع هم زدن تخم مرغ چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند وگرنه حتی اگر دوباره از وانیل یا اسانس استفاده کنید. ، کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد چرخاندن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید کیک را چندین بار آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک است و قیمت آن نسبت به سایر قالب ها مناسب است. قالب گالوانیزه ای است که معمولا از تمام لوازم قنادی می توانید تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلف موجود است.

7- نکته بسیار مهمی که هنگام پخت انواع کیک باید رعایت کنید این است که به هیچ عنوان قبل از گذشت 30 دقیقه در فر را باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود، زیرا کیک شما بالا نمی رود.

8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما جامد است. این ممکن است به دلیل عدم استفاده از آرد مرغوب باشد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *