مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

مینی پنکیک موزی، یک صبحانه خوشمزه و مقوی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک پنکیک نوعی کیک نازک، صاف و گرد است که حاوی خمیر شل است و در ماهیتابه روی اجاق گاز پخته می شود. پنکیک دستور پخت متفاوتی دارد. اما شیر، تخم مرغ و روغن از مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند. پنکیک اغلب به عنوان یک وعده صبحانه خوشمزه و محبوب در بسیاری از هتل ها و رستوران ها سرو می شود. همچنین یک میان وعده خوشمزه و جذاب برای کودکان به حساب می آید. مینی پنکیک موزی نوع متفاوتی از پنکیک است که با موز تهیه می شود، به همین دلیل طعم بسیار خوبی دارد و یک صبحانه یا میان وعده سالم مخصوصا برای بچه ها است. اگر دوست دارید این کیک های کوچک خوشمزه را در خانه به روشی آسان درست کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

عناصر

تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 210 میلی لیتر
روغن مایع: 25 گرم
آرد: 200 گرم
موز: 3 عدد
پودر بسته بندی: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک: 1 پنی

نحوه تهیه

برای تهیه این پنکیک کوچک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در ظرفی بشکنید سپس شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم مرغ و شکر حل شود. حالا شیر و سپس روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را که با صافی مخلوط کرده بودید به مخلوط پنکیک اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا آرد حل شود. موز را پوست بگیرید و به حلقه های ضخیم برش دهید. یک ماهیتابه نچسب را روی اجاق قرار دهید تا گرم شود، سپس هر حلقه موز را جداگانه در مایه پنکیک فرو کنید و با هم در تابه قرار دهید. حرارت را کم کنید تا پنکیک ها نسوزند. بعد از اینکه یک طرف پنکیک پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن طلایی شود. در این مرحله، مینی مافین موز خوشمزه و مغذی شما آماده سرو است، لذت ببرید.

نکات مهم
1- توجه داشته باشید که برای تهیه پنکیک هرگز کف تابه را چرب نکنید. حتما از یک تابه تفلون ایمن و نچسب استفاده کنید.

2- به شعله اجاق گاز دقت کنید. اگر فر خیلی داغ باشد، پای قبل از پخت می سوزد و بلند نمی شود.

3- سعی کنید نیم ساعت قبل از تهیه کیک ها مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند.

4- بعد از سرخ شدن نان ها یک تکه اجازه دهید کاملا خنک شوند. سپس آن ها را روی هم می گذاریم و سس شکلاتی را روی آن می ریزیم. اگر پنکیک ها داغ باشند، هنگام چیدن آن ها نرم می شوند.

5- برای تهیه این پای کوچک بهتر است از موز سالم و تازه استفاده کنید نه از موز سیاه و خشک.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *