مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه چند شام سریع با خمیر فیلو، سوسیس و ژامبون (ویدئو)

تبلیغات بنری


فیلو یا فیلو که به آن خمیر یوفکا و فیلو نیز گفته می شود، خمیر نازک و کاغذی است که برای تهیه شیرینی در غذاهای خاورمیانه و بالکان استفاده می شود. این خمیر اساس انواع باقلوا است. خمیر فیلو خمیری است که حاوی مایه خمیر یا بیکینگ پودر نباشد و نیازی به پف نکند. آنچه مهم است شکنندگی و نازکی این خمیر است و هنگام پخت در فر یا سرخ شدن ترد می شود. در این ویدیو آشپز ماهر این فیلو ژامبون را با مواد اولیه پای ژامبون و پنیر تهیه می کند: 400 گرم شیرینی فیلو، روغن زیتون، ژامبون 150 گرم، سوسیس 100 گرم، پنیر چدار 120 گرم، 3 عدد تخم مرغ و 150 گرم خامه ترش.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *