مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

دستور تهیه چند غذای خوشمزه با ران مرغ

تبلیغات بنری


انواع غذا با طبل مرغ طرفداران زیادی دارد و غذا با طبل مرغ همیشه یک غذای پرطرفدار است و مزیت آن علاوه بر محبوبیت، زمان پخت بسیار کوتاه آن است.

به گزارش بتوته، ران مرغ یکی از در دسترس ترین گوشت هاست که نسبت به گوشت قرمز به زمان پخت نسبتا کمتری نیاز دارد و به راحتی می توانید انواع ران مرغ پخته شده خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

در ادامه مطلب ایده های مختلفی برای آموزش انواع غذا با ران مرغ در فر با شما به اشتراک می گذاریم تا بتوانید با سلیقه خود آنها را انتخاب و طبخ کنید.

غذا با ران مرغ سرخ شده

مواد لازم

طرز تهیه

ران ها را از دو طرف تا استخوان برش بزنید، اما مراقب باشید که گوشت را از استخوان جدا نکنید.

مخلوط نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران حل شده را با تخم مرغ مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.

ران ها را در آرد بغلتانید، سپس در مخلوط تخم مرغ فرو کنید، سپس در آرد سوخاری بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافی گرفته شود، سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا روی ران ها را بپوشاند تا ران مرغ از دو طرف سرخ شود.

غذا با ران مرغ و بادمجان

مواد لازم

دستور پخت چند غذای خوشمزه با ران مرغ

طرز تهیه

ران مرغ با یک پیاز کوچک، حبه سیر، نمک و زردچوبه پخته می شود.

بادمجان را پوست گرفته و حلقه حلقه کرده و سرخ می کنیم.

یک پیاز بزرگ را خرد کرده و با سیر خرد شده تفت دهید.

ورقه های بادمجان سرخ شده را کف تابه بچینید، سپس روی آنها را با سیر و پیاز کبابی بپوشانید، سپس روی آنها را با یک لایه برش گوجه فرنگی بپوشانید.

آب مرغ را جدا کرده و به ماهیتابه اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا بادمجان پخته شود و روغن آن ریخته شود.

ران مرغ و بادمجان را با هم سرو کنید.

می توانید ران مرغ را در 5 دقیقه آخر پخت بادمجان اضافه کنید.

می توانید مرغ و بادمجان را بدون برنج، با نان و سبزیجات میل کنید.

ظرف با طبل مرغ و سیب زمینی – طبل مرغ تقلبی

مواد لازم

دستور پخت چند غذای خوشمزه با ران مرغ

طرز تهیه

ران مرغ را شسته و پوست آن را جدا می کنیم سپس با آب پیاز و نمک و فلفل و آبلیمو مزه دار می کنیم و در ظرف دربسته به مدت دو ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.

ران مرغ مرینیت شده را در تابه ای نچسب سرخ کنید، سپس یک فنجان آب جوش اضافه کنید و 20 دقیقه بجوشانید.

برای تهیه ران مرغ تقلبی اجازه دهید ران مرغ خنک شود سپس گوشت را نگینی خرد کرده و با سیب زمینی آب پز رنده شده، پنیر موزارلا، نمک و فلفل مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.

مخلوط مرغ و سیب زمینی را با دست به شکل ران مرغ در اطراف استخوان ها در آورید.

سه ظرف جدا بریزید، تخم مرغ های زده شده را در یکی، آرد گندم را در یکی و آرد نان را در یکی بریزید.

تکه های مرغ را در آرد گندم و سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری آغشته کنید.

ران مرغ را در مقدار زیادی روغن داغ به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

غذا با طبل مرغ بدون برنج – مرغ کبابی

مواد لازم

دستور پخت چند غذای خوشمزه با ران مرغ

طرز تهیه

تمام قسمت های ران را به آب لیمو آغشته کنید.

در یک کاسه، ماست را با سیر، زنجبیل، پاپریکا، نعناع خشک، نعناع فلفلی و نمک مخلوط کنید.

تمام سطح مرغ را به این مواد آغشته کرده و روی آن را بپوشانید و به میزان دلخواه به مدت 1 الی 24 ساعت در یخچال بگذارید.

این غذا با ران مرغ در فر تهیه می شود، بنابراین از روغن استفاده نمی شود.

فر را روی بالاترین دمای ممکن روشن کنید تا از قبل گرم شود.

ظرف مناسبی برای قرار دادن مرغ در فر قرار دهید تا گرم شود.

مرغ را از مایع خارج کرده، مایع اضافی را از آن جدا کرده و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا یک طرف آن قهوه ای شود.

مرغ را با برس مخلوط کره و زعفران تخمیر شده بمالید.

دمای فر را به 200 درجه کاهش دهید و مرغ را به مدت 15 دقیقه دیگر تفت دهید.

این غذا را می توانید با ران مرغ برشته شده در فر بدون برنج یا با برنج میل کنید.

غذا با ران مرغ و برنج – بلو گیلاس با ران مرغ

مواد لازم

دستور پخت چند غذای خوشمزه با ران مرغ

طرز تهیه

برنج را حدود 3 ساعت در آب نمک خیس کنید.

آلبالوها را با شکر به صورت لایه ای در قابلمه بریزید، یک ساعت صبر کنید تا آب شروع به جاری شدن کند، سپس به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید، سپس صاف کنید تا شربت جدا شود.

شربت آلبالو را جداگانه بجوشانید تا کاملا غلیظ شود.

روی ران ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و در تابه نچسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

ران ها را از ماهیتابه خارج کرده و پیاز خرد شده را در همان تابه تفت دهید تا شفاف شود.

نمک، زردچوبه، ادویه و فلفل را به پیازها اضافه کنید، مخلوط کنید و ران ها را روی پیازها بچینید.

یک فنجان آب جوش به ماهیتابه اضافه کنید، درب آن را ببندید و بجوشانید تا تمام آب مرغ آب شود.

برنج را آبکش کرده و لایه به لایه داخل قابلمه آلبالو بریزید و بگذارید 20 دقیقه بماند سپس شربت آلبالو را روی برنج بریزید و درب آن را بگذارید تا کاملا جذب شود.

دم کرده روغن زعفران را روی برنج دم کرده بریزید سپس در ظرف مناسبی پهن کنید و ران مرغ را در کنار برنج قرار دهید.

غذا با ران مرغ و قارچ

مواد لازم

دستور پخت چند غذای خوشمزه با ران مرغ

طرز تهیه غذا

ران مرغ را با سیر، نمک، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، فلفل و کمی آب بجوشانید و آب مرغ را جدا کنید.

پیازهای خرد شده را تفت دهید تا طلایی شوند.

نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رب خام شود.

ران مرغ را روی مواد قرار دهید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا پخته شود.

آب مرغ و دو قاشق غذاخوری زعفران خشک را به مواد اضافه کنید.

قابلمه را در قابلمه قرار دهید و مرغ را با حرارت ملایم بپزید.

قارچ ها را با کمی کره تفت دهید و در 5 دقیقه آخر پخت به قابلمه اضافه کنید.

یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب پرتقال به خوراک مرغ اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

می توانید ران مرغ و قارچ را با نان یا برنج میل کنید.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *