مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

این بیماران سندرم داون معروف شدند

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


افراد مبتلا به سندروم داون این روزها بیش از گذشته نگران هستند، احتمالاً به همین دلیل است که می توانید تصویری از حضور این افراد در برنامه های تلویزیونی و مسابقات ورزشی ثبت کنید. شکی نیست که تعداد افرادی که این مسیر را طی کرده اند زیاد است، اما در این گزارش تنها به سه نفر از مشهورترین بیماران مبتلا به سندرم داون در ایران اشاره شده است:

مهران قندهاری هدیه سامی

    این بیماران مبتلا به سندروم داون به شهرت رسیدند داستان پسر 9 ساله مبتلا به سندرم داون که دست خود را در عرصه بازیگری امتحان کرد

به گزارش همشهری، این دو جوان به عنوان اولین زوج ایرانی مبتلا به سندروم داون شناخته می شوند که در دوران کرونا رسما ازدواج کردند تا نشان دهند زندگی بدون محدودیت ادامه دارد.

میهران قندهاری و همسرش در تئاتر فعال بودند و حضورشان روی صحنه باعث شد تا با هم آشنا شوند و در نهایت ازدواج کنند.

مادر مهران قندهاری درباره تهیه این ازدواج می گوید: «اگر به سال های قبل از ازدواج پسرم برگردم، قطعاً راه را برای این ازدواج دوباره هموار می کنم و به دیگران هم توصیه می کنم که این کار را انجام دهند، اما با تاکید فراوان بر پیش شرط ها. شرایط ازدواج پسرش خانواده ها باید از آموزش به موقع، صبر، بردباری، هماهنگی و همراهی برخوردار باشند که با رشد و پرورش کودکان مبتلا به سندرم داون، مشکل را حل کرده و زندگی بهتری را برای این کودکان به ارمغان می آورد. این رشد می تواند منجر به ازدواج شود. ما هنوز در حال شناسایی کودکان هستیم.»

ماهران و هودی هاد در تمام این سال ها با حمایت خانواده خود در مسیر مهارت آموزی قرار گرفتند و علاوه بر تئاتر، دروس مختلف را نیز در رشته های وزنه برداری، شنا و رزمی گذراندند کسب 22 مدال طلا، نقره و برنز در مسابقات داخلی و بین المللی به نام خود. از سوی دیگر، هدا علاوه بر تئاتر، صنایع دستی مانند خیاطی و گلدوزی را نیز به صورت حرفه ای آموخت.

فرزاد صفوی

    این بیماران مبتلا به سندروم داون به شهرت رسیدند داستان پسر 9 ساله مبتلا به سندرم داون که دست خود را در عرصه بازیگری امتحان کرد

جوانی هفتاد و چند ساله تبریزی توانست با حمایت و فداکاری خانواده راه ورزش حرفه ای را طی کند.

فرزاد صفوی سال گذشته توانست در مسابقات قهرمانی آسیا 2023 با غلبه بر رقبای خود در رده K22 سندروم داون مدال طلا را از آن خود کند و بر سکوی نخست این مسابقات بایستد.

صفوی با شادی این مسابقات با حرکتی خاص مورد توجه همه رسانه ها قرار گرفت. ماجرا از این قرار بود که بعد از بازی فینال وقتی داور به عنوان قهرمان بازی دستش را بالا برد، صفوی ناراحتی حریف عربستانی خود را از گوشه چشم دید. این ورزشکار در کسری از ثانیه با لبخند به سمت حریف برگشت و دستانش را بالا برد و حریف را محکم در آغوش گرفت تا با مهربانی خاص خود از غم شکست حریف بکاهد.

در همان روزها این رفتار باکلاس به سرعت مورد توجه رسانه ها و شبکه های اجتماعی قرار گرفت تا یادآوری شود که کودکان مبتلا به سندرم داون با محبت خود به دنیا نگاه می کنند.

محمدصادق میرمحمدی

    این بیماران مبتلا به سندروم داون به شهرت رسیدند داستان پسر 9 ساله مبتلا به سندروم داون که دست خود را در عرصه بازیگری امتحان کرد

حضور محمدصادق در سریال رحیم کین با استقبال عجیبی روبرو شد از همان روز اول که سکانس های مربوط به او در این سریال پخش شد، خیلی ها به دلیل حضور کودکی با سندرم داون از این سریال تمجید کردند.

محمدصادق میرمحمد متولد 1393 است. مادرش درباره حضورش در این سریال می گوید: «محمدصادق قبل از اینکه وارد این سریال شود به عنوان بازیگر فیلم های زیادی را تماشا می کرد و حتی فیلم هایی را که خیلی دوست داشت می دید او ما را مجبور می‌کرد تا با او به تماشای آن‌ها بنشینیم. انتخاب شد.»

مادر محمدصادق درباره اولین باری که تصویر پسرش را در تلویزیون دید، می‌گوید: «آن لحظه برای من بسیار خوشحال کننده بود، زیرا نتیجه سال‌هایی را که او صرف تمرین کرد، دیدم و انگار توانستم به هدفم برسم. وظیفه ای که بر دوش من بود. همه خانواده‌هایی مانند ما می‌خواهند فرزندانشان طوری بیاموزند که بتوانند در آینده مستقل زندگی کنند.»

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *