مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

فواید شگفت انگیز دانه چیا

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


بعدی- یک متخصص سلامت تایید کرد که تنها در عرض 24 ساعت متوجه اثرات مثبت خوردن دانه چیا خواهید شد و فواید سلامتی بیشتری در طی دو هفته آینده رخ خواهد داد.

بر اساس گزارشی از Gloucestershire. یک متخصص سلامت درباره فواید شگفت‌انگیز دانه‌های چیا صحبت کرد و ادعا کرد که گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه می‌تواند در عرض یک یا دو هفته برای سلامتی شما معجزه کند. این کارشناس توضیح داد که چگونه این دانه های کوچک می توانند برای بدن و ذهن بسیار مفید باشند. به گفته این متخصص، سطح انرژی در 24 ساعت اول افزایش می یابد، زیرا دانه های چیا می توانند تا 12 برابر وزن خود آب جذب کرده و به تدریج آن را وارد بدن کنند.

در روز سوم، محتوای بالای فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در دانه‌های چیا می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. پس از یک هفته، به دلیل ارتقاء متابولیسم چربی سالم توسط دانه چیا، متوجه کاهش چربی شکم خواهید شد. پس از دو هفته استفاده، به لطف آبرسانی و آنتی اکسیدان های موجود در دانه چیا، پوست درخشان و جوان به نظر می رسد.

در پاسخ به ادعای این متخصص در فضای مجازی، بسیاری از کاربران تجربه خود از مصرف دانه چیا را به اشتراک گذاشتند و برای بهبود اشتها، خوردن آن را به جای آب با ماست یا برنج پیشنهاد کردند. خوردن تنها 28 گرم در روز، یعنی حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری دانه چیا توصیه می شود. تحقیقات محدود بر روی حیوانات و انسان ها نشان داده است که مصرف روزانه دانه چیا می تواند منجر به کاهش وزن و محتوای مواد معدنی استخوان شود. بنابراین زیاده روی در مصرف آن می تواند عوارضی داشته باشد.

اگر قبلا دانه چیا نخورده اید، بهتر است در طول روز با مقدار کم شروع کنید و مطمئن شوید که مقدار زیادی آب می نوشید. دانه چیا نه تنها سرشار از مواد معدنی، چربی های امگا 3، آنتی اکسیدان ها و فیبر است، بلکه به راحتی تهیه می شود. با این حال، هنوز تحقیقات بیشتری در مورد اثرات این دانه ها مورد نیاز است. این دانه ها افزودنی عالی برای اسموتی ها، بلغور جو دوسر، ماست و محصولات پخته شده هستند.

تاکنون ثابت شده است که دانه های چیا منبع عالی انرژی طولانی مدت هستند. خوردن این دانه ها به عملکرد بهتر بدن در طول روز و سوزاندن کالری بیشتر کمک می کند. همانطور که قبلا ذکر شد، چیا منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 است، شبیه به دانه کتان. برای بهره مندی از اسیدهای چرب امگا 3 موجود در دانه های چیا، بهتر است دانه هایی را انتخاب کنید که رنگ خاکستری تیره دارند.

در حالی که برخی از کاربران در مورد فواید دانه چیا برای پوست تردید دارند، بررسی دیگران تا حد زیادی فواید آن را تایید می کند. عصاره دانه چیا همچنین حاوی سطوح بالایی از ویتامین F است. مطالعه دیگری نشان داد که دانه چیا عملکرد پوست و آبرسانی را بهبود می بخشد و با مبارزه با آنزیم های خاص بدن مرتبط با پیری به سلامت کلی پوست کمک می کند. اگرچه غیر معمول است، اما برخی از افراد پس از خوردن دانه چیا واکنش های آلرژیک را تجربه کرده اند. علائم این واکنش آلرژیک شامل استفراغ، اسهال و خارش زبان یا لب است. حساسیت شدید به دانه های چیا می تواند منجر به آنافیلاکسی شود. آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک شدید است که در صورت عدم درمان سریع می تواند منجر به مرگ شود.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *