سالاد ماکارانی را اینبار با روشی متفاوت درست کنید!
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک سالاد همیشه بسیار محبوب است! از پیش غذا گرفته تا غذای جانبی، همیشه پای سالاد وجود دارد. وقتی هیچ مرجعی سر میز نباشد، به نظر می رسد که میز چیزی اساسی را از دست داده است. سالادها آنقدر متنوع، هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که بی پایان هستند. مثلاً در رستوران ها معمولاً میز مخصوصی وجود دارد که فقط برای سالاد در نظر گرفته شده است و به نظر می رسد هر کدام از آنها به شما چشمکی می زند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما گاهی اوقات آنقدر مواد خوشمزه و مغذی دارند که به خودی خود یک وعده غذایی اصلی محسوب می شوند. مثلا اگر سالاد سزار را به تنهایی بخورید آنقدر احساس سیری می کنید که جایی برای غذا باقی نمی ماند و حالا سالاد ماکارونی جای خودش را دارد. سالادها با سبزیجات مختلفی مانند خیار، گوجه فرنگی، کلم، کاهو، هویج، خیار شور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، مرغ، قارچ و غیره تهیه می شوند که هر کدام سس مخصوص به خود را دارند. سالاد پاستا سالاد محبوب و شناخته شده ای است که در مهمانی ها و جشن های تولد به عنوان غذای اصلی به حساب می آید. سالاد پاستا معمولا به یک روش تهیه می شود اما در این مطلب می خواهیم سالاد ماکارونی خوشمزه ای را به شما آموزش دهیم که طعم متفاوتی دارد و ارزش امتحان کردن را دارد پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
عناصر
پاستا فرمی: 1 بسته
ذرت پخته: یک و نیم پیمانه
نخود پخته: یک و نیم پیمانه
هویج: 2 عدد
گوشت خوک: 8 برگ
خیارشور خرد شده: 1 پیمانه
فلفل دلمه ای متوسط: 1 عدد
گوجه فرنگی سفت: 2 عدد
مغز تخمه آفتابگردان: 1 بسته
مواد تشکیل دهنده سس سالاد
پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
ماست پر چرب: 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 5 قاشق غذاخوری
سس فرانسوی: 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم
نحوه تهیه
برای تهیه این سالاد مخصوص پاستا ابتدا پاستا را با آب جوش و کمی نمک بجوشانید تا کاملا نرم شود سپس ماکارونی را آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن بریزید تا نشاسته اضافی از بین برود. اجازه دهید ماکارونی از آب اضافی خارج شود، سپس آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. در مرحله بعد گوشت خوک را رنده کرده و همراه با خیارشور خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، هویج خرد شده و ذرت و نخود پخته شده به پاستا اضافه کنید. گوجهفرنگیها را پوست گرفته و حلقهای خرد کنید، دانههای گوجهفرنگی را جدا کنید، گوجهها را نگینی خرد کنید و به همراه تخمه آفتابگردان به مواد سالاد پاستا اضافه کنید.
در مرحله بعد باید سس سالاد را آماده کنید. پنیر خامه ای، سس مایونز، سس فرانسوی، ماست پرچرب، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. حالا سس آماده شده را در ظرف مواد سالاد بریزید و با کمک دو قاشق غذاخوری خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا همه مواد سالاد به طور یکنواخت با سس مخلوط شود. سالاد را در ظرف سرو بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا سالاد سفت شود سپس آن را سرو کنید.
نکات مهم
1- می توانید گوجه فرنگی را از این سالاد حذف کنید. اگر از گوجه فرنگی استفاده می کنید، سالاد را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.
2- وقتی سس مایونز یکی از مواد اولیه در تهیه غذا یا سالاد است، برخی می پرسند: آیا می توان به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این موضوع تا حدودی سلیقه ای است. اگر موارد منع مصرف دارید یا به دلیل کالری بالای مایونز نمی خواهید از مایونز استفاده کنید، می توانید ماست غلیظ شده یا پرچرب را جایگزین کنید. اما ماست معمولاً مایع است. بنابراین توصیه می شود در مهمانی ها این کار را نکنید. همچنین می توانید مقدار سس مایونز را به نصف کاهش دهید و ماست پرچرب را با آن مخلوط کنید.
3- ذرت یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غلات به شمار می رود که در آشپزی کاربرد فراوانی دارد. از مغز ذرت در تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ، خوراک مرغ، خورش، پاستا، فینگرفود، سالاد سالاد و ماکارونی و حتی ترشی استفاده می شود. ذرت را معمولاً به صورت کنسرو از خواربار فروشی یا منجمد و نیمه پخته از سبزی فروشی تهیه می کنیم. اگر از لپه برای تهیه ذرت استفاده می کنید، باید بدانید که بهترین لپه برای تهیه ذرت، لپه های معروف به ذرت مکزیکی است که در فروشگاه های مواد غذایی موجود است. بلال ذرت مکزیکی با دانه های درشت؛ شفاف، بسیار نرم و شیرین است و برای تهیه سالاد و استفاده از آن در انواع غذاها مناسب است. رنگ دانه های این نوع بلال زرد روشن است و تیره نمی شود.
4- اگر برای تهیه این سالاد از کنسرو ذرت و نخود استفاده می کنید، حتما قوطی ها را به مدت 20 دقیقه قبل از استفاده بجوشانید.
fararu به نقل از همه در یک