مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

سالم‌ترین نوع پروتئین گیاهی کدام است؟

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


بعدی- مطالعه‌ای در دانشگاه آکسفورد نشان داد افرادی که می‌خواهند گوشت و لبنیات کمتری بخورند باید به جای استفاده از همبرگرهای گیاهی و شیر گیاهی، به سراغ لوبیا و نخود بروند!

بر اساس آنچه دیلی میل به نقل از همه در یک گفته است. کارشناسان هنگام بررسی 24 جایگزین پروتئین گوشت و شیر، عوامل مختلفی از جمله تأثیر آنها بر سلامت و محیط زیست و هزینه آنها را در نظر گرفتند. آنها دریافتند که غذاهای گیاهی طبیعی مانند نخود، سویا و لوبیا بهترین عملکرد را داشتند. در مقایسه، غذاهای فرآوری شده مانند همبرگرهای گیاهی، توفوهای گیاهی و شیرهای گیاهی برای محیط زیست مضرتر هستند و هزینه بیشتری نسبت به غذاهای فرآوری نشده دارند.

در جایگاه آخر، گوشت آزمایشگاهی قرار دارد که هنوز برای مصرف انسان در سراسر جهان فروخته نمی شود. محققان آکسفورد و دانشگاه کالج لندن پیشنهاد کردند که در کشورهای با درآمد بالا، جایگزینی گوشت یا محصولات لبنی با کالری مشابه با جایگزین‌های گوشت یا شیر گیاهی می‌تواند مرگ زودرس را تا 5 تا 6 درصد کاهش دهد. در میان جایگزین های گوشت گیاهی، بیشترین کاهش در خطر مرگ زودرس مربوط به نخود فرنگی (6.1 درصد) و پس از آن لوبیا و سویا (5.1 درصد تا 5.7 درصد)، سبزیجات برگر و توفو (4 درصد تا 4.5 درصد) بود. . 3 درصد)، سوسیس سبزیجات و بیکن گیاهی (3.5 تا 3.6 درصد).

در میان جایگزین های لبنیات گیاهی، بیشترین کاهش در خطر مرگ زودرس مربوط به شیر سویا (2/5 درصد) و پس از آن شیر بادام بود. بیشتر تغییرات در کاهش خطر مرگ زودهنگام با افزایش فیبر (44٪) همراه بود که برای سلامتی بسیار مفید است و به دنبال آن کاهش کلسترول بد و همچنین افزایش چربی های سالم و ماده معدنی پتاسیم افزایش یافت. . . محققان می گویند که اگر تمام کالری های گوشت یا لبنیات با گزینه های گیاهی جایگزین شود، مردم از رژیم غذایی کم چرب و فیبر بالاتر استفاده می کنند.

در مورد آب و هوا، کارشناسان می گویند کشاورزی حیوانات مسئول اکثر انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با مواد غذایی است و به طور کلی حدود 20 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای جهانی را تشکیل می دهد. بدون ایجاد تغییر در رژیم غذایی نسبت به رژیم های گیاهخواری؛ اثرات زیست‌محیطی سیستم غذایی کنونی چالش‌های جدی برای جمعیت زمین ایجاد می‌کند و می‌تواند از مرزهای سیاره‌ای که تلاش می‌کنند یک فضای عملیاتی امن را تعریف کنند، فراتر رود. یافته های دانشمندان نشان می دهد که غذاهای گیاهی فرآوری نشده مانند سویا، نخود و لوبیا برای جایگزینی گوشت و محصولات لبنی در کشورهای پردرآمد مناسب هستند و در همه ابعاد عملکرد خوبی دارند.

در مقایسه، غذاهای فرآوری شده گیاهی، مانند همبرگرهای گیاهی و شیرهای گیاهی، نسبت به غذاهای فرآوری نشده با مزایای آب و هوایی کمتر و هزینه های بالاتر همراه بوده اند، اما همچنان در مقایسه با غذاهای حیوانی دارای مزایای زیست محیطی، بهداشتی و تغذیه ای قابل توجهی هستند. تیم تحقیقاتی به این نتیجه رسیدند که انتخاب حبوبات به جای گوشت و شیر «عدم تعادل رژیم غذایی» را در کشورهای با درآمد بالا مانند بریتانیا به نصف کاهش می‌دهد، مرگ‌های زودرس را – به‌ویژه بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی – تا یک دهم کاهش می‌دهد و اثرات زیست‌محیطی سیستم‌ها را کاهش می‌دهد. غذا. بیش از نصف و هزینه بیش از یک سوم.

دکتر مارکو اسپرینگمن، از مؤسسه تغییرات محیطی در آکسفورد، که این مطالعه را رهبری کرد، گفت: «کاهش مصرف گوشت و محصولات لبنی در کشورهای با درآمد بالا برای کاهش تغییرات آب و هوایی و از دست دادن تنوع زیستی و بهبود سلامت ضروری است طیف گسترده ای از غذاها و محصولات وجود دارد که می تواند جایگزین گوشت و محصولات لبنی در رژیم های غذایی فعلی شود.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *