مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کیک ملکه بادام؛ یک عصرانه خوشمزه و متفاوت

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


برای اجرا کیک ها از جمله دسرها و شام های لذیذ و دلپذیر در سراسر دنیا محسوب می شوند که به صورت میوه، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند که هر کدام طرفداران خود را دارند. اگر به یک شیرینی فروشی سر بزنید با دنیای متنوعی از کیک میوه، شکلات، کیک تولد، چیزکیک، پای و … روبرو خواهید شد و انتخاب آن بسیار سخت است. کیک ملکه بادام یک کیک لطیف و بسیار خوشمزه است که با روکش بادام و عسل درست می شود و طعم خاصی دارد. این کیک علاوه بر طعم فوق العاده، بسیار زیبا به نظر می رسد و برای مهمانی ها گزینه مناسبی است. اگر از علاقه مندان به تهیه کیک های جدید و خوشمزه هستید پیشنهاد ما کیک پرنسس بادامی است پس با ما همراه باشید تا در ادامه این مقاله با آموزش کیک شاهزاده بادامی همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: 4 عدد
روغن مایع: 120 گرم
ماست شیرین: 150 گرم
شکر: 210 گرم
نشاسته ذرت: 75 گرم
آرد سفید شیرین: 225 گرم
بکینگ پودر: 5 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق
پودر هل: یک چهارم قاشق
مواد لازم برای کیک
عسل: 100 گرم یا 4 قاشق
شکر: 50 گرم
چربی: 50 گرم
خلال بادام: 100 گرم
پودر هل: یک چهارم قاشق
زعفران پخته غلیظ: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در مرحله بعد کره مایع را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید سپس ماست را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و سپس همزن برقی را خاموش کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را که از قبل سه بار مخلوط و الک کرده اید به آرامی و در سه مرحله اضافه کنید و مواد را از یک جهت هم بزنید تا کاملا آرد با مخلوط کیک مخلوط شود. حالا یک قالب گرد 23 سانتی متری آماده کنید و خمیر را داخل قالب بریزید. برای پخت کیک قالب را به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.

در همین حین روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا روغن آب شود. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و عسل را اضافه کنید. پودر هل و تکه های بادام را داخل مواد بریزید و مخلوط کنید سپس اجاق گاز را خاموش کنید. بعد از اینکه کیک تمام شد قالب را از فر خارج کرده و خمیر بادام را روی کیک بمالید سپس قالب را به فر برگردانید و 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا مواد کیک طلایی شود سپس آن را بردارید. قالب را از فر خارج کنید بعد از خنک شدن کیک از قالب خارج کنید و لذت ببرید.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه

کیک
1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه بافت بهتری برای کیک شما ایجاد می شود.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. وقتی قالب را در فر می گذارید باید دقیقا به همان دمایی برسد که در دستور گفته شده و در حین پخت دما تغییر نکند. معمولا دما و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. مثلاً اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه نوشته شده باشد، ممکن است فر شما با این دما و مدت زمان به نتیجه مطلوب نرسد و این به این دلیل است که فر شما به دمای تنظیم شده نرسیده است، یعنی: فر را روی 175 درجه تنظیم کنید. شما قرار داده اید اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و می تواند کمتر یا بیشتر از این دما باشد. کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از تابه استفاده می کنند.

مثلاً می دانند که اگر دمای فر استفاده شده 175 درجه باشد، این دما به 185 درجه می رسد. اگر تازه وارد فر شده اید و دمای فر خود را نمی دانید، بهتر است دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای کوره صحیح نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و فقط کافی است آن را در کف فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که معمولاً میزان حرارت ذکر شده در دفترچه راهنما بر اساس فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج ندارید، دما را حدود 10 درجه بالاتر تنظیم کنید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و باید بتوانید آن را کنترل کنید. با چند بار تلاش از دما و زمان پخت مطلع خواهید شد.

3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و اندازه گیری های استاندارد پخت را بدست آورید. زیرا اندازه گیری دقیق مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری نوار است. بسیاری از مردم نمی دانند چگونه از اقدامات به درستی استفاده کنند. بنابراین اگر توانایی مالی دارید، حتما یک ترازو دیجیتال تهیه کنید. اگر می خواهید با پیمانه اندازه گیری کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق مخلوط کنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که هنگام اندازه گیری باید رعایت کنید این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا در این مورد اندازه گیری ها درست نیست. وقتی مواد را داخل کاسه می ریزید نباید پر و گنبدی شکل باشد.

4- هنگام هم زدن تخم مرغ ها همیشه چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کاردک تمیز کنید و داخل ظرف بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نباشد در غیر این صورت حتی اگر وانیل یا اسانس باشد. هنوز بوی تخم مرغ می دهد بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و ادویه ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این تصور اشتباه است. کلید از بین بردن بوی بد تخم مرغ، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت دنبال کنید.

5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب برای مواد خیلی کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوب نخواهد بود. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را داخل آن می ریزید 1/3 قالب خالی بماند. البته همه اینها نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که متوجه نمی شوید کدام فرمت مناسب است. کیک را باید چندین بار درست کنید تا چشمتان به ابعاد آن عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب می روید به دلیل تنوع ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک که قیمت مناسبی نسبت به سایر قالب ها دارد. این یک قالب گالوانیزه است که معمولاً می توانید آن را از هر شیرینی فروشی تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلفی وجود دارد.

7- نکته بسیار مهمی که در پخت هر نوع کیک باید رعایت کنید این است که به هیچ عنوان در فر را قبل از 30 دقیقه باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود زیرا در این صورت کیک شما بالا نمی آید.

8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما کیفیت خوبی نداشته باشد، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما سفت شده است. این ممکن است به این دلیل باشد که شما از آرد مرغوب استفاده نکرده اید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *