مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

هیچوقت این هفت وسیله را به چند راهی برق وصل نکنید

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


بعدی- یک برقکار خطرات اتصال سیم ها و سیم های برق را به دستگاه ها و وسایل خاصی در خانه بررسی می کند.

به گزارش CNET، اگر به فکر خرید یک وسیله برقی جدید برای سال جدید هستید، پیدا کردن پریز برق مناسب ممکن است یکی از درگیری های ذهنی شما باشد. با داشتن یک سرخ کن یا بخاری جدید در این فصل تعطیلات، ممکن است بخواهید به این فکر کنید که می خواهید همه آن را کجا وصل کنید. شما احتمالا فقط یک پریز آشپزخانه و تعداد زیادی لوازم خانگی دارید. اگر به فکر وصل کردن آن‌ها و هر دستگاه جدید به پریز برق برای رفع مشکل هستید، کارشناسان می‌خواهند هنگام استفاده از آن‌ها احتیاط کنند، به خصوص اگر از دستگاه‌های پرقدرت استفاده می‌کنید.

پل مارتینز، یک برقکار در شهر نیویورک می گوید: «بسیاری از مردم نمی دانند چگونه خانه خود را سیم کشی کنند. اگر سیم‌های رابط گیج 14 هستند و از وسیله‌ای با عنصر گرمایش مانند توستر، مایکروویو یا ماشین ظرفشویی استفاده می‌کنید، کانکتورها نمی‌توانند جریان دستگاه را تحمل کنند و می‌توانند سیم رابط را بسوزانند. به همین دلیل است که آتش سوزی های زیادی در نیویورک رخ می دهد.

پچ کوردهای 14 و 12 پین رایج ترین هستند و می توانند تا حدود 1800 وات (یا 15 آمپر) را تحمل کنند که معادل یک پریز برق استاندارد ایالات متحده است. مارتینز هشدار می دهد که هر دستگاهی با بیش از 1500 وات باید همیشه روی یک مدار اختصاصی باشد. برای اینگونه وسایل می گوید: به هیچ عنوان از چند مسیر استفاده نکنید. در کل، هفت وسیله در خانه شما وجود دارد که هرگز نباید آنها را چند کار انجام دهید.

1. سرخ کن های بدون روغن یا سرخ کن های هوا

سرخ کن های بدون روغن برای پخت سریع و گرم کردن غذا، از جمله وعده های غذایی کامل و مخلفات، عالی هستند، اما ترکیب آنها به روش های مختلف ایده خوبی نیست. اگرچه توان آنها بر اساس اندازه متفاوت است، سرخ کن های بدون روغن می توانند تا 2000 وات برق مصرف کنند و اگر به روش های مختلف سیم کشی شوند، خطر آتش سوزی بزرگی ایجاد می کنند. بنابراین اگر محل مقابل برای اتصال به پریز هوا ندارید، بهتر است این دستگاه را نزدیک پریز برق قرار دهید و در صورت نیاز مستقیماً به پریز برق وصل کنید.

2. مایکروویو

اکثر خانه ها دارای مایکروویو داخلی هستند، اما اگر باید مکانی را برای اتصال مایکروویو به آشپزخانه پیدا کنید، این دستگاه سنگین دیگری است که باید در مدار آن باشد و به دلیل اینکه مستقیماً به پریز شما متصل است، انجام می شود وات بالا

3. راه های زیادی

اتصال یک ردیف به ردیف دیگر در دنیای برق کار بزرگی نیست. هنگامی که این کار انجام می شود، به عنوان یک زنجیر دیزی شناخته می شود. این می تواند باعث داغ شدن بیش از حد مدار شود و باعث گرم شدن بیش از حد سیم ها و در نهایت باعث آتش سوزی شود.

4. بخاری برقی

وسایل گرمایشی الکتریکی از دیرباز به عنوان عامل اصلی آتش‌سوزی شناخته شده‌اند. کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی قبلاً تخمین زده بود که بین سال‌های 2017 تا 2019، بخاری‌های برقی قابل حمل باعث 1700 آتش‌سوزی شدند که برخی از آنها منجر به مرگ شد. مارتینز می‌گوید: «فرض کنید شما چند سیم را به یک بخاری برقی وصل کرده‌اید، سیم آب می‌شود و آتش‌سوزی می‌شود. به همین دلیل است که نمی‌توانید از چند مسیر برای هر چیزی که گرما تولید می‌کند استفاده کنید، زیرا از چند مسیر فقط باید برای الکترونیک استفاده شود.

5. توستر و فر برقی

اگرچه توسترها کوچکتر از سایر لوازم آشپزخانه هستند، اما انرژی زیادی مصرف می کنند و اگر به پریزهای متعدد متصل شوند، می توانند خطر آتش سوزی باشند. اجاق های توستر برای کارکردن بین 1200 تا 1400 وات به قدرت بیشتری نیاز دارند.

6. یخچال

اگرچه یخچال ها نسبت به برخی دیگر از لوازم آشپزخانه برق کمتری مصرف می کنند، اما به دلیل کارکرد مداوم آنها برای استفاده چندگانه توصیه نمی شود. حتی اگر اتصال چندگانه به یخچال باعث آتش سوزی نشود، احتمال خرابی یخچال وجود دارد.

7. کولر برقی

واحدهای تهویه مطبوع برقی برق زیادی مصرف می کنند، بنابراین باید به پریز برق وصل شوند. مارتینز همچنین بر اهمیت خرید تهویه مطبوع مناسب برای فضای شما تاکید می کند. شما می توانید از یک ماشین حساب آنلاین BTU برای محاسبه نوع تهویه مطبوع مورد نیاز برای خنک کردن موثر فضای خود استفاده کنید. مارتینز می گوید: «مردم فقط یک کولر گازی 5000 بی تی یو می خرند زیرا ارزان است و فکر می کنند خانه شان را خنک می کند، اما اینطور نیست. «کولر باید روشن و خاموش شود، بنابراین انرژی زیادی مصرف می‌کند. این باعث می شود خانه شما هرگز به درستی خنک نشود، قبوض برق شما افزایش می یابد و اگر این واحد تهویه مطبوع به چند طریق متصل شود، احتمال آتش سوزی افزایش می یابد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *