سالاد پاستا با سس پستو؛ یک پیشنهاد ویژه برای عاشقان سالاد!
۱ دقیقه خوانده شدهبرای اجراسالاد یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین غذاها در سراسر جهان است که اغلب به عنوان پیش غذا سرو می شود. اما بسیاری از آنها به دلیل مواد تشکیل دهنده می توانند به عنوان یک غذای اصلی استفاده شوند. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف با چاشنی هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبگوشت و … تشکیل شده است که معمولا سرد مصرف می شوند و ممکن است شامل غذاهای دیگری مانند تخم مرغ، لوبیا پخته، گوشت، پنیر و … باشند. . .. لازم است به آنها اضافه شود، در این صورت ارزش غذایی آنها افزایش می یابد و می توان آن را به عنوان غذای اصلی مصرف کرد. سالاد پاستا با سس پستو یک سالاد بسیار محبوب و خوشمزه است که از ترکیب پاستا با ژامبون، زیتون، پنیر فتا و سس پستو تهیه می شود. برای تهیه سالاد ماکارونی روش های مختلفی وجود دارد اما این سالاد ماکارونی که می خواهیم با شما به اشتراک بگذاریم طعم خاصی دارد که باید آن را امتحان کنید پس در ادامه این مطلب با دستور تهیه سالاد پاستا با سس پستو همراه باشید.
مواد لازم
ماکارونی خشک: 350 گرم
ژامبون مرغ یا بوقلمون خرد شده: 1 فنجان
زیتون سبز: نصف لیوان
پنیر فتا رنده شده: نصف لیوان
گوجه گیلاسی: 1 فنجان
ذرت پخته شده: دو سوم لیوان
مواد لازم برای تهیه سس پستو
برگ ریحان تازه: 2 فنجان
سیر: 2 عدد
مغز آجیل: یک سوم لیوان
پنیر پارمزان: نصف لیوان
روغن زیتون: نصف لیوان
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا گوجه های گیلاسی را خوب بشویید سپس به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و کمی نمک بپاشید. حالا گوجه را در سینی فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت در فر 150 درجه قرار دهید تا گوجه فرنگی خشک شود. در مرحله بعد ریحان، سیر، گردو و پنیر پارمزان تازه را در دستگاه پرز بریزید و پالس کنید تا مواد له شوند، سپس کمی روغن زیتون و کمی نمک روی مواد بریزید و دستگاه را دوباره روشن کنید و کمی مخلوط کنید. . بیشتر در آخر بقیه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید سپس سس را در ظرفی ریخته و در یخچال قرار دهید. در قابلمه ای آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوشد سپس پاستا را در آب در حال جوش بریزید و بپزید. وقتی پاستا کمی نرم شد آن را آبکش کنید و وقتی آب ماکارونی کاملا کشیده شد پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد پاستا برود. ژامبون، زیتون و پنیر فتا را خرد کرده و به همراه ذرت به پاستا اضافه کنید و مواد سالاد را با سس مخلوط کنید. سالاد را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آماده سرو است، میل کنید.
نکات مهم
-در گذشته از پنیر فقط سر سفره صبحانه استفاده می شد اما امروزه از پنیر در تهیه و پخت انواع غذاها استفاده می شود. پنیر فتا (در آب نمک رسیده) نوعی پنیر است که ریشه یونانی دارد و شبیه پنیر لیکوان است. ارزش غذایی این پنیر بسیار بالاست، حاوی مقدار زیادی کلسیم و ویتامین های گروه B است. این پنیر نسبتاً شور است بنابراین توصیه می شود در نمک زدن به غذاهای حاوی پنیر فتا دقت کنید.
– پنیر پارمزان یکی از پرطرفدارترین انواع پنیر ایتالیایی است که به صورت کرامبل، پودر، دانه و ورقه در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافتی نرم دارد و زمان زیادی برای فرآوری آن نیاز دارد. این پنیر سرشار از پروتئین است و به راحتی هضم می شود. از پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ استفاده می شود. تفاوت پنیر پارمزان با پنیر پیتزای معمولی در طرز تهیه آنهاست. پنیر پیتزا باید پخته و در بالای غذا ذوب شود. اما پنیر پارمزان نیازی به پختن و آب شدن ندارد و می توانید از آن به صورت پودر یا رنده شده برای غذا استفاده کنید.
روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا در رژیم غذایی بسیاری از افراد جایگاه ویژه ای دارد. اما به دلیل بالا بودن قیمت روغن زیتون خالص معمولاً هنگام عرضه به بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، کسانی که به دنبال روغن زیتون هستند اغلب می پرسند چگونه روغن زیتون را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون چندان آسان نیست. اما کارشناسان سه روش برای تعیین روغن زیتون به شرح زیر پیشنهاد کرده اند:
1- برای انتخاب روغن با کیفیت بهتر است ابتدا آن را بو کنید. یک روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است. پس اگر بوی فلز می دهد بدانید روغن بی کیفیت یا خراب است.
2- راه دوم شناخت روغن زیتون چشیدن آن است. اگر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود بریزید و آن را در دهان بچرخانید و با نفس آن را قورت دهید، پس از چند لحظه تلخی و تندی شدیدی در گلو احساس خواهید کرد. تا گلویت می سوزد در برخی موارد، افراد به دلیل تند بودن روغن، سرفه می کنند. تنها پس از 1 دقیقه طعم تلخ از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون واقعی در ابتدا احساس شیرینی و در پایان احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3- راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان فریب داد.