مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با طعمی بی‌نظیر

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


خورش لوبیا سبز یک خورش خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به روش های مختلف طبخ می شود.

به گزارش چی چی می توانید این سوپ را با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید برای آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه خورش لوبیا سبز با ما همراه باشید.

برای تهیه خورش لوبیا سبز ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آنها روشن شود. سپس سیر را رنده کرده و اضافه کنید. گوشت پخته شده را خرد کرده و به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. لوبیا سبزها را می شوییم و برش می دهیم و در کمی روغن سرخ می کنیم. بعد از پختن گوشت، حبوبات، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ بجوشد. در آخر با برنج سرو می شود.

مرحله 1: پیاز و سیر را آماده کنید

برای تهیه خورش لوبیا سبز ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و با کمی روغن در قابلمه مناسبی تفت دهید تا رنگ پیازها روشن شود سپس سیر را رنده کرده و اضافه کنید. بعد از شفاف شدن سیر و پیاز، کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم: گوشت را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید

تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند سپس گوشت پخته شده را به قطعات کوچک برش می دهیم و بعد از شستن به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

مرحله 3: آب را اضافه کنید و گوشت را بپزید

بعد از تغییر رنگ گوشت، 6 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد. بعد از اینکه گوشت چرخ کرد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم: لوبیا سبز را آماده و تفت دهید

در این مرحله لوبیا سبز را می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود سپس به قطعات 1-2 سانتی متری برش می دهیم و کنار می گذاریم. سپس لوبیا سبزها را در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.

مرحله 5: لوبیا سبز را به سوپ اضافه کنید

اگر لوبیا سبز بیش از حد برشته شود، سفت و خشک می شود و فقط باید آنقدر تفت داده شود که هنگام پختن در سوپ شکل خود را حفظ کند. بعد از اینکه گوشت پخته کاملا پخت، لوبیا سبز را با آبلیمو و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله ششم: خورش لوبیا سبز را سرو کنید

این سوپ را معمولا با کمی آب سرو می کنند، پس توصیه می شود اجازه دهید سوپ به خوبی از روغن خارج شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و در قابلمه سوپ قرار دهید و در آخر با برنج سرو کنید.

نکاتی برای پخت خورش لوبیا سبز

اگر می خواهید این سوپ خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنید، به سادگی گوشت مرغ را بردارید و به مقدار لازم گوشت مرغ اضافه کنید. می توانید گوشت مرغ را به صورت دو نفره (مثل خورش مرغ) یا در سوپ (مثل خورش سبزیجات لذیذ) به این سوپ خوشمزه اضافه کنید.

خورش لوبیا سبز با لپه

برای تهیه این سوپ خوشمزه با نخود کافی است از شب قبل 150 گرم نخود را خیس کنید سپس بعد از سرخ شدن گوشت پخته، نخود را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید. مراحلی که در بالا توضیح داده شد را دنبال می کنیم.

از سبزیجات تازه استفاده کنید

سعی کنید همیشه از سبزیجات تازه و با کیفیت استفاده کنید. لوبیا سبز تازه و شسته شده طعم بهتری به سوپ می دهد و سوپ را خوشمزه تر می کند. سبزیجات تازه سوپ شما را با طراوت و خوشبوتر می کنند و طعم متفاوت و لذت بخشی به شما می دهند.

استفاده از لیمو عمانی

افزودن لیمو عمانی طعم خاص و ترشی به سوپ می دهد. قبل از اضافه کردن، لیمو عمانی را سوراخ کرده و در آب داغ خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود. این کار باعث می شود که لیمو عمانی طعم خود را به سوپ بدهد و طعم سوپ را بیشتر کند. لیمو عمانی با افزودن طعم ترش و ملایم به سوپ طعم غذا را متفاوت و متمایز می کند.

از زعفران تخمیر شده استفاده کنید

برای طعم بیشتر می توانید مقداری زعفران تخمیر شده به سوپ اضافه کنید. این به سوپ رنگ خاص و عطر بسیار خوشمزه ای می دهد. بهتر است زعفران را با کمی آب جوش مخلوط کنید و چند دقیقه بگذارید تا خوش رنگ شود. وقتی زعفران تخمیر شده را به سوپ اضافه می کنید طعم و عطر آن کاملا در غذا پخش می شود و آش را خوشمزه تر می کند.

دما را کاهش دهید

اجازه دهید سوپ به آرامی روی حرارت کم بپزد. این کار باعث می شود که مواد بهتر با هم ترکیب شوند. وقتی سوپ دم بکشد، طعم ها به خوبی جذب سوپ می شوند و غذا پر و طعم بهتری پیدا می کند. این روش پخت کمک می کند تا سوپ خوب جا بیفتد و طعم های مختلف به خوبی با هم ترکیب شوند.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *