پخت «مخلوط ماهی» با دستورالعمل آشپز معروف سرخپوست
۱ دقیقه خوانده شدهشری پاکنت، که Sly Fox Den Too را در چارلزتاون، رود آیلند اداره میکند، به ریشههای خود در جنگلهای شمال شرق و سنت غنی آشپزی خانوادهاش افتخار میکند. این رستوران در غذاهای کلاسیک آمریکایی با پیچ و تاب های منحصر به فرد که نشان دهنده میراث قبیله ای شری است، تخصص دارد. از جمله خورش صدف، غذاهای سخار (ذرت، لوبیا و کدو تنبل) و ساندویچ که روی نان سرخ شده محلی سرو می شود.
مانند بسیاری از سرآشپزها و رستوران های بومی آمریکا، پکنت معتقد است که این غذاهای سنتی به نوعی به عنوان دارو عمل می کنند و نه تنها بدن، بلکه ذهن و روح را نیز تغذیه می کنند.
کاکائو ذرت
غذاهای او ادای احترام به وعدههای غذایی خانوادهای است که او در کودکی از آن لذت میبرد، مانند «ماهی مخلوط» که با استفاده از سیبزمینیهای باقیمانده شام دیشب به کاهش ضایعات غذا کمک میکند. او می گوید: «در تمام دوران کودکی، مادرم هر چه پدرم به خانه می آورد، می پخت؛ فرقی نمی کرد از اقیانوس، جنگل یا مزرعه چهار هکتاری ما باشد. در اینجا می توانید طرز تهیه این غذای پرطرفدار را طبق دستور باکنت یاد بگیرید.
ماهی مخلوط با تخم مرغ آب پز، ذرت، کاکائو و سس توت فرنگی و کرن بری
زمان پخت: حدود 60 دقیقه برای 4 نفر
عناصر
مواد لازم برای ماهی مخلوط با تخم مرغ آب پز:
680 گرم ماهی خال مخالی یا ماهی قزل آلا
6 عدد سیب زمینی، مکعبی خرد شده و آب پز
1 پیاز بزرگ، خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
8 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1 پیاز، به ورقه های نازک برش دهید
به میزان لازم: نمک، فلفل، پودر سیر، روغن زیتون
مواد تشکیل دهنده ذرت و کاکائو:
2 فنجان آرد ذرت زرد
1 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل
یک قوطی حاوی 248 گرم ذرت به همراه مایع داخل قوطی است
1 دسته پیازچه، نازک برش خورده
نصف فنجان کرن بری خشک
2 لیوان آب
مواد لازم سس توت فرنگی و کرنبری:
900 گرم زغال اخته تازه یا منجمد
900 گرم توت فرنگی تازه برش داده شده
2 لیوان شکر
آب 1 لیمو
جهت ها
ماهی:
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید و 15 دقیقه بپزید و کنار بگذارید.
سس:
در یک قابلمه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید تا کرن بری ها نرم شوند و شکر حل شود. حرارت را کم کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید و مدام هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. می توانید این سس را از قبل تهیه کرده و به مدت دو تا سه هفته در یخچال نگهداری کنید.
تغذیه مخلوط:
در یک ماهیتابه یا ماهیتابه 12 اینچی روی حرارت متوسط، سیب زمینی پخته شده و پیاز پخته شده را در روغن زیتون، نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی و ترد شوند. ماهی (با تمام آب آن) و کره را اضافه کنید، سپس ماهی را با قاشق خرد کنید. تا داغ و ترد شود نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
کاکائو ذرت:
در یک کاسه بزرگ، همه مواد را به جز آب مخلوط کنید. سپس یک لیوان آب اضافه کنید و هم بزنید و سپس به آرامی بقیه آب را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا غلیظ شود. حدود 1/4 فنجان از خمیر پنکیک را در یک تابه چدنی با کمی روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا از هر طرف 2 تا 3 دقیقه قهوه ای طلایی شود.
تخم مرغ آب پز:
یک قابلمه کوچک را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. آب را بجوشانید، سرکه را اضافه کنید، سپس آب را هم بزنید. در همین حین، تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک جداگانه بشکنید تا زرده ها نشکند. تخممرغها را به آرامی در آب بریزید و بپزید تا سفیدهها سفت شوند، حدود 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که مورد نظر آماده شوند. سپس با قاشق سوراخ دار تخم مرغ ها را از آب خارج کنید.
برنج:
مقدار زیادی از مخلوط ماهی را در بشقاب ها بریزید و روی هر بشقاب را با دو تخم مرغ آب پز و پیازچه تزئین کنید. با نارگیل و سس سرو می شود. نوش جان!
fararu به نقل از همه در یک