مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

خطرناک‌ترین خوراکی دنیا؛ کرم در پنیر!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


کازو مارزو یک پنیر خوشمزه از ساردینیا (جزیره ای در غرب ایتالیا و دریای مدیترانه) است. بافت آن تا حدودی شبیه خجین است و با کمک کرم های پنیری درست می شود که هنوز زنده هستند و با خوردن پنیر می پرند.

به گزارش فرادید، لاروها متعلق به مگس پنیر (Piophila casei) هستند. آنها بسیار فعال هستند و می توانند 15 سانتی متر در هوا بپرند. آنها در صنایع غذایی مضر تلقی می شوند، اما به عنوان گیاهخوار می توانند در تحقیقات پزشکی قانونی بسیار مفید باشند و همچنین برای تهیه پنیر کاسو مارزو مهم هستند.

به این موجودات جامپر پنیر یا جامپر خوک نیز گفته می شود (آنها گوشت خوک را نیز دوست دارند)، این موجودات به دلیل توانایی شگفت انگیزشان در حرکت در هوا، “پرنده” نامیده می شوند. طبق گفته دانشگاه فلوریدا، این لاروهای جهنده زمانی خطرناک می شوند که عمدی یا تصادفی بلعیده شوند و معمولاً به عنوان علت میاز روده ذکر می شوند. این وضعیت ناخوشایند عمدتا زمانی رخ می دهد که کرم های پنیر در سیستم گوارش شما اردو بزنند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها توضیح می دهد: «میاز روده ای زمانی رخ می دهد که تخم مگس ها یا لاروهای مگس که قبلاً در غذا رسوب کرده اند و در دستگاه گوارش زندگی می کنند، بلعیده شوند.» و اسهال.»

به همین دلیل، پنیر کازو مارزوی حاوی ماگت اغلب گفته می‌شود که «خطرناک‌ترین پنیر جهان» است، اما به ویویان نونس، خبرنگار بی‌بی‌سی گفته می‌شود که ساردینی‌ها هزاران سال است که از آن لذت می‌برند. نونس که این پنیر را خورده بود، طعم آن را اینگونه تعریف کرد: «خیلی قوی و کمی سوخته بود، من اصلاً متوجه خامه بودن پنیر نشدم!

تولید پنیر طبیعی نیاز به حرارت دادن شیر و افزودن کشت های باکتریایی و آنزیم ها برای تخمیر شیر دارد، اما در مورد Casu Martzu، فرآیند تخمیر توسط این حشرات انجام می شود. بخشی از پنیر برداشته می شود تا به این حشرات فرصتی برای تخم گذاری داده شود. پس از بیرون آمدن از تخم، لاروها شروع به حرکت در داخل پنیر می کنند و در حین حرکت آن را تخمیر می کنند.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *