مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

(تصاویر) خانه موج؛ ساختمان سازی فقط در ۱۴۰ ساعت

۱ دقیقه خوانده شده
(تصاویر) خانه موج؛ ساختمان سازی فقط در ۱۴۰ ساعت

تبلیغات بنری


Wave House در هایدلبرگ آلمان قرار دارد و به عنوان یک مرکز داده جدید در این شهر مورد استفاده قرار می گیرد. خانه Wave توسط SSV و Mance Korte طراحی شده و توسط Perry 3D Construction با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی ساخته شده است. استفاده از این فناوری به خانه سبک و شخصیت خاصی بخشیده است.

(تصاویر) خانه موج؛ ساختمان سازی فقط در ۱۴۰ ساعت

خانه موج; بزرگترین ساختمان چاپ سه بعدی در اروپا

به گزارش عصر ایران، نتیجه نهایی، معرفی بزرگترین ساختمان پرینت سه بعدی در اروپا است. این بنا 613 متر مربع مساحت دارد و ظاهر منحصر به فرد آن جلب توجه می کند. این همان چیزی است که خانه موج را از سازه های چاپ سه بعدی سنتی متمایز می کند.

از آنجایی که تمام یا بخش‌های اصلی مراکز داده دارای پنجره‌ها و درهای بزرگ نیستند و به دلایل امنیتی و دیگر دلایل، مراکز داده معمولاً مانند ساختمان‌هایی با طراحی کسل‌کننده و غیر الهام‌بخش به نظر می‌رسند. تا زمانی که این مراکز داده در خارج از شهرها قرار دارند، این وضعیت ممکن است کمتر قابل توجه باشد. اما گرایش به ساخت مراکز داده نزدیکتر به کاربران و در نتیجه مکان یابی آنها در حومه و درون شهرها، نیاز به ساخت مراکز داده ای را ایجاد کرده است که ظاهر جذابی نیز داشته باشند.

در مورد خانه موج، این مشکل با استفاده از دیوارهایی با الگوی موجی نوآورانه حل شد. این بنا نیز از این طرح نام خود را گرفته است. با استفاده از روش های ساخت و ساز سنتی، امکان ایجاد چنین امواج جذابی وجود نداشت، از این رو از فناوری چاپ سه بعدی برای پشتیبانی از طراحی خلاقانه دیوارها استفاده شد.

(عکس) خانه موج;  یکی از بزرگترین ساختمان های اروپا تنها در 140 ساعت ساخته شد!

چاپ ساختمان دارالموج در 140 ساعت

روند ساخت خانه موج مشابه دیگر پروژه های پرینت سه بعدی بود. برای ساخت این ساختمان از چاپگر BOD2 تولید شده توسط COBOD استفاده شده است. این چاپگر یک مخلوط سیمان مانند قابل بازیافت را در لایه ها از طریق یک نازل اکسترود می کند. این کار با سرعت 4 متر مربع در ساعت برای ایجاد دیوارهای خارجی به طول 54 متر، عرض 11 متر و ارتفاع 9 متر انجام می شود.

کل فرآیند چاپ حدود 140 ساعت طول کشید و پس از آن کار نهایی توسط نیروی انسانی انجام شد. از جمله این کارها می توان به اضافه شدن درب، سقف و روشنایی و همچنین سیم کشی و نصب تجهیزات لازم برای مرکز داده متصل به اینترنت اشاره کرد. یک نقاش خودکار تولید شده توسط Deutsche Amfibolin-Werke نیز برای رنگ آمیزی فضای داخلی ساختمان استفاده شد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *