طرز تهیه مربای زردآلو، مربای خوشمزه فصل تابستان
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک مربا یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار است که از دیرباز همیشه راه خوبی برای نگهداری میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه ای دارد چرا که معمولا با کره یا خامه سرو می شود. مرباها انواع مختلفی دارند که از مخلوط شکر با میوه های مختلف تهیه می شوند. مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای میوه ای است که با فرا رسیدن تابستان و رسیدن زردآلو به بازارها می توانید آن را درست کنید. این مربا علاوه بر طعم عالی ظاهر بسیار زیبایی دارد و می توانید از آن برای سرو صبحانه با کره و تزیین کیک و دسر استفاده کنید. اگر می خواهید مربای خوشمزه و خوش رنگ زردآلو را در خانه با ما تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
عناصر
زردآلو سفت: 1 کیلو
شکر: 1 کیلو
دانه زردآلو
– زعفران غلیظ خیس شده: 2 قاشق غذاخوری
نحوه تهیه
برای تهیه این مربای خوشمزه ابتدا زردآلوها را از وسط باز کرده و هسته های زردآلو را خارج کنید. زردآلوها را در ظرف مناسبی بریزید سپس شکر را لایه لایه روی زردآلوها بریزید. حالا کاسه را در یخچال بگذارید تا 24 ساعت بماند سپس آب آن را خالی کنید. روز بعد قابلمه مربا را روی اجاق قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا مربا به آرامی بجوشد. از لحظه جوشیدن مربا زمان بگذارید. مربا را باید به مدت 20 دقیقه روی حرارت متوسط زیاد بجوشانید. به نظر می رسد که مربا در هنگام جوشیدن کف می کند، حتماً کف مربا را بردارید، زیرا کف به میوه می چسبد و در نهایت ظاهر زشتی به مربا می دهد، بنابراین سعی کنید تمام کف مربا را جمع کنید. زردآلوها را می شکنیم و پوست دانه های زردآلو را جدا می کنیم و زردآلو را خلال می کنیم و در اواخر پخت مربا را داخل قابلمه می ریزیم. زعفران غلیظ را به مربا اضافه کنید سپس اجاق گاز را خاموش کنید. مربا را می گذاریم تا کاملا خنک شود سپس مربا را در شیشه های خشک و تمیز می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم و میل می کنیم.
نکات مهم
1- مربا را بیش از 20 دقیقه نگذارید تا بجوشد. جوشاندن زیاد مربا را در نهایت سفت و سست می کند.
۲- مربای زردآلو نیازی به افزودن عصاره لیمو و آبلیمو ندارد.
3- یکی از راه های فهمیدن زمان پخت و آماده بودن مربا این است که یک قاشق آب مربا را در ظرف یا بشقاب بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس اگر آبغوره غلیظ است و به راحتی در کاسه حرکت نمی کند، بشقاب را برگردانید. یعنی مربای شما آماده و آماده است.
4- برای جلوگیری از خشک شدن و پوسیدگی مربا، بهتر است آنقدر آب میوه را در ظرف مربا بریزید تا تمام سطح میوه را بپوشاند.
5- شیشه هایی که برای مربا انتخاب می کنید باید خشک، تمیز و درب فلزی باشند تا مربا به مرور زمان پوسیده نشود.
6- سعی کنید همیشه از زعفران غلیظ استفاده کنید. زیرا هر چه زعفران را با آب بیشتری تخمیر کنید روشن تر می شود و برای به دست آوردن رنگ دلخواه باید از زعفران بیشتری استفاده کنید. بنابراین طرز تهیه زعفران بسیار مهم است. برای تهیه زعفران ابتدا زعفران را کاملاً بدون اضافه کردن شکر آسیاب کنید. سپس به ازای یک قاشق چایخوری زعفران، دو قاشق غذاخوری آب جوش و دو تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ به زعفران ضربه وارد می کند و رنگ بیشتری به آن می دهد. زعفران را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده اجازه دهید در دمای اتاق ذوب شود. بعد از هر بار استفاده، بقیه زعفران را در یخچال قرار دهید. مراقب باشید زعفرانی که استفاده می کنید تقلبی نباشد. برای دانستن تقلبی یا خالص بودن زعفران. زعفران را بین انگشتان خود قرار دهید و فشار دهید. اگر روغن برنگردد؛ یعنی پاک است. زعفران تقلبی معمولا براق است.
fararu به نقل از همه در یک