مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

املت سیب زمینی، یک شام و صبحانه خوشمزه

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک املت یک غذای ساده و لذیذ است که در بین ما ایرانی ها طرفداران زیادی دارد و برای تمام وعده های غذایی در طول روز و شب مناسب است و این روزها جایگاه ویژه ای در منوی کافه ها و رستوران ها دارد. اگرچه املت غذای ساده ای است و مواد اولیه آن معمولا در خانه همه یافت می شود، اما نکات و ترفندهای زیادی دارد. املت در ایران به روش های مختلف و با مواد اولیه متفاوت پخته می شود و می توان گفت که تخم مرغ در همه آنها ثابت است. املت گوجه فرنگی، املت تخم مرغی، املت باقلا شاهپوری، املت تن ماهی، املت سبزیجات، املت سیب زمینی و … از جمله املت های خوشمزه و سنتی هستند که در کشور ما طبخ می شوند. املت سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع املت است که طعم بسیار فوق العاده ای دارد و به روشی آسان و راحت تهیه می شود. این املت را می توانید برای شام یا صبحانه سرو کنید. اگر از علاقه مندان به تهیه املت سیب زمینی خوشمزه در منزل هستید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

عناصر

– سیب زمینی کوچک: 5 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
پنیر گودا: 4 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه کاری: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم

نحوه تهیه

برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را با کمی آب و نمک بجوشانید. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته و خنک شدند پوست آن ها را بگیرید و له کنید و کنار بگذارید. پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز رنده شده را اضافه کنید. وقتی پیازها نرم و سبک شدند ادویه ها را اضافه کنید و سی ثانیه تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر رب را تفت دهید سپس پوره سیب زمینی را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. وقتی سیب زمینی ها کمی سرخ شدند، تخم مرغ ها را در وسط سیب زمینی ها بشکنید و به آرامی هم بزنید. در آخر برش های پنیر گودا را روی املت قرار دهید و درب تابه را ببندید و 5 دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود و از خوردن این املت لذت ببرید.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *