مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه ترشی بامیه، یک چاشنی دل‌انگیز و خوشمزه برای غذا

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک ترشی ها مخلفات خوشمزه ای هستند که همراه با غذا سرو می شوند و تنوع زیادی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است. اما برخی ترشی ها هستند که مواد آن را می توان در تمام فصول سال تهیه کرد. ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که از مخلوط بامیه و سرکه و سیر و فلفل تهیه می شود. اگر می خواهید یک شیشه ترشی بامیه خوشمزه را به روشی آسان در خانه تهیه کنید، با این مطلب همراه با آموزش ترشی بامیه همراه باشید.

عناصر

بامیه: نیم کیلو
سرکه: 1 فنجان
– سیر: 5 حبه
تمر هندی: 1 بسته
– فلفل تند سبز: 2 عدد
گوجه فرنگی: 5 عدد
سیاه دانه: 1 قاشق غذاخوری
ترخون تازه: 3 شاخه
نمک: 1 قاشق چایخوری

نحوه تهیه

برای تهیه این ترشی خوشمزه ابتدا گوجه ها را رنده یا مخلوط کنید تا پوره شوند سپس در ظرف مناسبی بریزید. قابلمه را روی آتش بگذارید و صبر کنید تا رب گوجه فرنگی بجوشد. وقتی کمی آب گوجه فرنگی کشیده شد، سیر و فلفل سبز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد نمک، سیاه دانه و ترخون را اضافه کنید. حالا سرکه را بریزید و مواد را هم بزنید. تمر هندی را که از قبل در آب ولرم خیس کرده اید آبکش کنید و آب تمر هندی نرم را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، بامیه هایی که شسته و کاملا خشک شده اند را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. بعد از یک دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید و ترشی داغ را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و درب شیشه را ببندید. پس از خنک شدن کامل خیارشورها، شیشه ها را در یخچال قرار دهید. بعد از دو هفته ترشی بامیه خوشمزه آماده سرو است، نوش جان کنید.

نکات مهم
1- می توانید به جای ترخون تازه از ترخون خشک استفاده کنید. اگر شیشه ها خالی است، کمی سرکه روی ترشی ها بریزید تا خیارشورها پوسیده نشوند.

2- بامیه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها برای پاکسازی بدن و دفع سموم از آن، جلوگیری از پوکی استخوان، تقویت سیستم ایمنی و پوست سالم است. برای تهیه ترشی بامیه سعی کنید از بامیه های جوان و جوان استفاده کنید.

3- تمر هندی گیاهی است از مناطق گرمسیری قاره آفریقا میوه آن مانند لوبیای درشت قهوه ای رنگ، ترش مزه و پر شکر است. تمر هندی حاوی کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، ویتامین ها، آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم است. تمر هندی خوب باید تازه و ترش مزه باشد. در خرید تمر هندی به برند و اصالت آن توجه کنید. تمر هندی غیر استاندارد معمولاً به روش های غیربهداشتی تهیه و بسته بندی می شود که در این صورت ممکن است حاوی حشرات کوچک یا انگل های میکروبی باشد. پس سعی کنید تمر هندی را از خواربار فروشی های معتبر تهیه کنید.

4- در نمک زدن به این ترشی دقت کنید چون تمر هندی مقداری نمک دارد و ممکن است ترشی شما خیلی شور باشد پس حتما قبل از نمک زدن شوری ترشی را تست کنید.

5- ترشی ها را حتما در شیشه های خشک و تمیز با درب سالم و بدون زنگ زدگی بریزید.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *