سالاد جنیفر انیستون، یک سالاد مدرن و خوشمزه برای شما که عاشق سالاد هستید!
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک سالاد همیشه بسیار محبوب است! از پیش غذا گرفته تا غذای جانبی، همیشه پای سالاد وجود دارد. وقتی هیچ مرجعی سر میز نباشد، به نظر می رسد که میز چیزی اساسی را از دست داده است. سالادها آنقدر متنوع، هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که بی پایان هستند. مثلاً در رستوران ها معمولاً یک میز مخصوص فقط برای سالاد در نظر گرفته می شود و به نظر می رسد هر کدام به شما چشمکی می زنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما گاهی اوقات آنقدر غذاهای خوشمزه و سالم دارند که به خودی خود یک وعده غذایی اصلی به حساب می آیند. مثلا اگر سالاد سزار را به تنهایی بخورید آنقدر احساس سیری می کنید که جایی برای غذا باقی نمی ماند و حالا سالاد ماکارونی جای خودش را دارد. سالادها با سبزیجات مختلفی مانند خیار، گوجه فرنگی، کلم، کاهو، هویج، خیار شور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، مرغ، قارچ و غیره تهیه می شوند که هر کدام سس مخصوص به خود را دارند.
سالاد جنیفر آنیستون نوعی سالاد کینوا است و دلیل نامگذاری آن این است که یکی از شخصیت های معروف سریال معروف جنیفر آنیستون عاشق این سالاد بود و به آن معتاد بود و مجبور بود هر روز آن را بخورد. این سالاد ترکیبی جذاب از کینوا و نخود با سبزیجاتی مانند پیاز، پیازچه، جعفری، نعناع و … است و طعم لذیذی دارد. اگر می خواهید این سالاد خوشمزه را در خانه درست کنید، با آموزش سالاد جنیفر آنیستون همراه باشید.
عناصر
خیار: 3 عدد
پیازچه: 4 عدد
– پیاز قرمز: 1 عدد
جعفری خرد شده: 1 پیمانه
نعنا خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
کینوا پخته شده: 1 فنجان
نخود پخته شده در آبگوشت: 1 فنجان
گردوی خرد شده: 5 عدد
پنیر فتا: 1 فنجان
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
نحوه تهیه
برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا کینوا را با یک و نیم فنجان آب و کمی نمک در قابلمه ای بریزید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا کینوآ پخته شود و آب قابلمه کاملا کشیده شود. . کینوآ پخته شده را بعد از سرد شدن در ظرف مناسبی بریزید. خیار را با پوست به صورت ناگینی برش دهید و به کینوآ اضافه کنید سپس ناگینی، پیاز قرمز خرد شده، پیازچه خرد شده، جعفری خرد شده، نعناع، گردوی خرد شده، پنیر فتا خرد شده، مغز گردوی خرد شده، نخود پخته شده را اضافه کنید و به ظرف سالاد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. سالاد آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس سرو کنید و نوش جان کنید.
نکات مهم
1- سعی کنید در تهیه هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی بسیاری از افراد دارد. اما به دلیل قیمت بالای روغن زیتون خالص، معمولاً هنگام بازاریابی آن را با روغن های معمولی مخلوط می کنند. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، افرادی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند اغلب از خود می پرسند که چگونه روغن زیتون معتبر را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون کار ساده ای نیست. اما کارشناسان سه روش برای تشخیص روغن زیتون به شرح زیر ارائه کردند:
– برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است ابتدا آن را بو کنید. روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت آن باید بوی زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، می دانید که روغن بی کیفیت یا خراب است.
راه دوم برای تشخیص روغن زیتون اصیل، چشیدن آن است. اگر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و با استنشاق هوا آن را ببلعید، پس از چند لحظه باید تلخی و ادویه قوی را در گلوی خود احساس کنید. تا گلویت بسوزد. در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن سرفه می کنند. تنها بعد از یک دقیقه تلخی و ادویه آن از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن وجود چربی را در دهان خود احساس نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان تلخی و سوزش خواهید داشت.
راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید سبز مایل به زرد باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان او را فریب داد.
2- اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین اعضای خانواده پیاز هستند. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام و یا در سالاد و دیپ مصرف کرد. این پیازها برای غذاهای مکزیکی نیز بهترین انتخاب هستند. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظرف غذا استفاده کرد. علاوه بر این، انتخاب خوبی برای باربیکیو، سالاد و ساندویچ است. پیاز قرمز به غذا طعم کافی نمی بخشد. بنابراین از آنها برای پخت و پز استفاده نمی شود.
fararu به نقل از همه در یک