طرز تهیه بیسکو رولت میوهای بدون فر، آسانترین روش برای درست کردن رولت
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک دسرها جزو پرطرفدارترین و متنوع ترین غذاها در سرتاسر دنیا هستند، به خصوص دسرهایی که حاوی خامه، خامه یا پنیر هستند محبوبیت بیشتری دارند. شیرینی خامه ای انواع زیادی دارد و به صورت رول، نان خامه ای، پای و … در شیرینی فروشی ها موجود است. رول خامه ای یکی از معروف ترین دسرهای خامه ای است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. رولت بیسکو یک نوع رولت خامه ای است که خمیر آن از بیسکویت تهیه می شود و نیازی به پخت ندارد شما می توانید آن را در خانه به روشی بسیار آسان درست کنید، پس با ما همراه باشید تا در ادامه مطلب با بازی رولت پیسکو آشنا شوید. مقاله.
عناصر
بیسکویت کاکائویی پتی بور: 2 جعبه
موز رسیده: 2 عدد
شیر: 2 قاشق غذاخوری شیر
خامه فرم گرفته: 5 قاشق غذاخوری
– میوه های خرد شده (انبه، توت فرنگی، هلو و …): به میزان لازم
نحوه تهیه
برای تهیه یک بازی خوشمزه بیسکو رولت ابتدا بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و یک دقیقه نبض بزنید تا بیسکویت ها کاملا له شوند. حالا پوره بیسکویت را در ظرفی ریخته و شیر و موز رسیده را به آن اضافه می کنیم. مواد را با دست خوب ورز دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر منسجمی به دست آید. کف سینی مناسب را کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید. یک کاغذ روغنی دیگر روی خمیر پهن کنید، سپس خمیر را با دست فشار دهید تا پهن شود، سپس خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید تا به شکل مستطیل بزرگ و نازکی درآید. در مرحله بعد کاغذ روغنی را از روی خمیر برداشته و خامه فرم گرفته را روی آن قرار می دهیم. میوه های خرد شده را روی سطح خمیر پخش می کنیم سپس خمیر را خیلی آرام با کمک کاغذ روغنی زیر خمیر می پیچیم. روی رول آماده شده را سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت رول را از یخچال خارج کرده و سلفون دور آن را باز کنید. حالا به کمک یک چاقوی تیز رول را به شکل رول برش داده و در ظرف سرو قرار دهید. حالا کوکی های خوشمزه شما آماده سرو است، لذت ببرید.
طرز تهیه خامه دسر
به طور معمول، برای تشکیل خامه شیرینی، گفته می شود که با استفاده از همزن برقی به مدت 15 تا 20 دقیقه هم بزنید. اما همانطور که می دانید در تهیه شیرینی نباید زیاد روی این زمان بندی ها تمرکز کنید و آنچه مهمتر از زمان بندی است، شناخت وسایلی است که در اختیار دارید.
به عنوان مثال، مخلوط کن شما می تواند یک مخلوط کن سنگین یا متوسط باشد. نتیجه به دست آمده در 15 دقیقه با استفاده از این دو مخلوط کن مطمئناً متفاوت است. کرم را می توان در 15 دقیقه با استفاده از یک مخلوط کن متوسط تهیه کرد. اما همین نتیجه را می توان با یک مخلوط کن قدرتمند در عرض 8 دقیقه به دست آورد. حالا اگر قدرت همزن خود را نمی دانید و خامه را به مدت 15 دقیقه با همزن قدرتمند هم می زنید، نتیجه نهایی خامه فرم گرفته نیست. به زمان بندی توجه کنید؛ اما ملاک اصلی باید آشنایی با ابزارهای کسب و کار شما باشد. در این قسمت طرز صحیح فرم دادن به خامه دسر را توضیح می دهیم.
همیشه زمانی که خامه را از لوازم قنادی تهیه می کنید بسته به نیازتان آن را در ظروف نیم کیلویی، یک کیلویی یا کمتر بسته بندی کنید تا زمانی که می خواهید از آن استفاده کنید کافی است بسته مورد نیاز را از آن خارج کنید. فریزر. برای شروع باید خامه یخ زده را از یخچال خارج کنید و در دمای اتاق قرار دهید تا به شکل بستنی در بیاید. سپس خامه را در ظرف می ریزیم و با سرعت متوسط همزن را روشن می کنیم. وقتی صاف شد، آن را روی سرعت بالا قرار دهید. وقتی خامه زده نشود براق است. اما با شروع آماده شدن، رنگ آن کم کم مات می شود. در نیمه کار، یکبار همزن را خاموش کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا کرم های کف ظرف با هم ترکیب شوند. برای بهتر شدن خامه، کاسه حاوی خامه را در ظرف یخ قرار دهید و سپس با مخلوط کن هم بزنید.
علاوه بر مات بودن خامه، یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته، رد تیغه های همزن است. وقتی سر همزن را از ظرف خامه خارج می کنید، خامه باید داخل آن بچسبد. وقتی خامه آماده شد، اگر ظرف را زیر و رو کنید، نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد آن را زیاد هم نزنید. هر بار به اندازه نیاز به فراستینگ فرم دهید، زیرا بعد از یک بار فرم دادن دیگر نمی توانید از آن برای تزیین کیک یا دسر استفاده کنید.
fararu به نقل از همه در یک