طرز تهیه رب آلبالو، یک چاشنی خاص و خوشمزه برای غذا
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک همانطور که می دانید رب یکی از مهم ترین ادویه های غذاهای ایرانی است که در بسیاری از خورش ها و غذاها برای طعم دادن استفاده می شود. رب گوجه فرنگی، رب انار، رب آلو، رب تمشک، رب زرشک و انواع دیگر رب های مورد استفاده در تهیه غذا که پرمصرف ترین آنها رب گوجه فرنگی است. گیلاس میوه ای شگفت انگیز است که با فرا رسیدن فصل های بهار و تابستان به بازار می آید، میوه ای است که برای تهیه انواع مربا، ترشی، شیرینی و … استفاده زیادی می شود. تعجب خواهید کرد اگر بدانید که می توانید یک شیشه پوره آلبالو خوشمزه را در خانه درست کنید. رب گیلاس یک چاشنی خوش طعم و خوش رنگ برای انواع غذاهاست که می توانید به جای رب انار یا رب آلو در غذا استفاده کنید. اگر دوست دارید این رب خوشمزه را در خانه به روشی بسیار آسان و کم هزینه تهیه کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
عناصر
آلبالو: ۲ کیلو
آب: 4 فنجان
نمک: 2 قاشق غذاخوری
نحوه تهیه
برای تهیه این رب خوشمزه ابتدا آلبالوها را با تفاله آن در ظرف مناسبی قرار دهید و به آنها آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط روی اجاق بگذارید و صبر کنید تا بجوشد. بعد از اینکه آلبالوها حدود 40 دقیقه جوشیدند و آلبالوها ترک خوردند، اجاق گاز را خاموش کنید و آلبالوها را آبکش کنید. حالا به کمک یک صافی ریز آلبالوها را کم کم فیلتر کنید. یک فنجان آلبالو را در صافی بریزید و آلبالوها را فشار دهید و با دست له کنید تا پوست و دانه آن جدا شود سپس آب آلبالو را داخل کاسه بریزید. بعد از اینکه همه آلبالوها را به این ترتیب نرم کردید، آب آلبالو خالص را دوباره داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط روی اجاق بگذارید تا آرام آرام بجوشد و به غلظت برسد. در نیم ساعت آخر پخت نمک را اضافه کنید و وقتی رب به غلظت دلخواه رسید، اجاق گاز را خاموش کنید. رب را می گذاریم تا کاملا خنک شود سپس آن را در شیشه های خشک و تمیز می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
fararu به نقل از همه در یک