مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه کازان دیپی، دسر خوشمزه و خاص ترکی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک شیرینی ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در سراسر جهان هستند. دسرها جزء ثابت مهمانی ها و یکی از منوی اصلی خوشمزه رستوران ها هستند که معمولا بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند و یک عصرانه لذت بخش همراه با چای و قهوه محسوب می شود. دسرها در طعم های مختلفی مانند وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و … تهیه می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. کازان دیبی یک دسر خوشمزه و بسیار معروف در ترکیه است. کازان دیبی در لغت به معنای ته دیگ است و طعم آن بسیار شبیه به دسر کرم کاراملی است. این دسر خوشمزه، دستور پختی آسان، برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است. اگر می خواهید یک دسر خوشمزه و متمایز کازان دیبی را به روشی آسان در خانه تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

عناصر

شیر: 1 لیتر
شکر: 1 پیمانه
– آرد سفید برای شیرینی ها: 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: 2 عدد
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شکر کارامل: 2 قاشق غذاخوری

نحوه تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه شکر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر با تخم مرغ و شکر مخلوط شود. در آخر نشاسته ذرت و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و نشاسته ذرت کم کم حل شوند. قابلمه را روی اجاق بگذارید و مرتب مواد را هم بزنید تا دسر بجوشد و غلیظ شود. در آخر خامه صبحانه و وانیل در دمای اتاق را به مخلوط دسر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس اجاق گاز را خاموش کنید. ماهیتابه مناسبی را انتخاب می کنیم و روی آتش می گذاریم تا داغ شود سپس در ماهیتابه شکر می پاشیم و صبر می کنیم تا شکر با حرارت ملایم کاراملی شود. در مرحله بعد خامه را روی کارامل بریزید و اصلا هم نزنید. حرارت اجاق را کم کنید و آب نبات را حدود 15 دقیقه بگذارید تا بجوشد و سپس اجاق را خاموش کنید. بعد از سرد شدن نبات، قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب نبات کاملا خنک و بسته شود. بعد از این مدت، آب نبات را از یخچال خارج کرده و برش بزنید و در ظرف سرو قرار دهید. برای تزیین می توانید مقداری پودر دارچین روی آن بپاشید و نوش جان کنید.

نکات مهم

1- دسر کازان دیبی در ترکیه به دو صورت رول و کیک تهیه می شود. اگر می خواهید این شیرینی را بغلتانید باید کمی از مخلوط را داخل قالب و روی کارامل بریزید تا آب نبات نازک شود و بعد از سرد شدن می توانید آن را بغلتانید.

2- نشاسته ذرت شبیه آرد و رنگ سفید دارد. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود بمالید، صدای جیرجیر می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع شیرینی ها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و این دو را نمی توان به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های سالم از آبنبات فروشی ها تهیه کنید.

3- خامه صبحانه را حتما از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *