مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

چالش بخور و بمیر بلاگر ۳۰۰ کیلویی

۱ دقیقه خوانده شده
چالش بخور و بمیر بلاگر ۳۰۰ کیلویی

تبلیغات بنری


“او آنقدر در چالش غذا شرکت کرد که هنگام غذا خوردن در تلویزیون زنده جان خود را از دست داد.”

به گزارش خبرگزاری فارس، این در حالی است که از سال 2020، مقامات چینی کسب درآمد از چالش پرخوری را ممنوع کرده و به دلیل آن جریمه ای معادل 1400 دلار (بیش از 78 میلیون تومان) در نظر گرفته اند.

چالش بخور و بمیر بلاگر ۳۰۰ کیلویی

چالش پرخوری از سال 2010 در کره جنوبی آغاز شد، جایی که مردم در مقابل دوربین مجبور بودند در 10 ساعت بیش از 10 کیلوگرم غذای مختلف بخورند (معادل مصرف 6 فرد بزرگسال). این اقدام علاوه بر محبوبیت باعث افزایش درآمد وبلاگ نویسان نیز شده است.

چالش خوردن و مردن برای یک وبلاگ نویس 300 کیلویی

وزن پان شیائوتینگ در زمان مرگ به 300 کیلوگرم رسید، البته چندی پیش، پان به دلیل پرخوری دچار خونریزی معده شد. حتی پس از کالبد شکافی مشخص شد که معده او پر از غذای هضم نشده است.

چالش خوردن و مردن برای یک وبلاگ نویس 300 کیلویی

با این حال، پس از ورود mukbang به ایالات متحده در کره جنوبی، تب وبلاگ نویسی مواد غذایی در جهان همچنان بالاست و تولیدکنندگان محتوای آنلاین آمریکایی نیز تصمیم گرفته اند وارد این عرصه شوند.

فاطمه بهراد، کارشناس فضای مجازی، می گوید: «تقاضای دنیای مدرن این است که مردم از سلیقه خود پیروی کنند.

اما از سوی دیگر مهدیه شادمانی کارشناس فضای مجازی می گوید که فود بلاگرها به توسعه ذائقه و گسترش مصرف گرایی در جامعه کمک می کنند و از این طریق حتی به سلامت جسمی و روحی خود آسیب می زنند.

در همین راستا، محمدصادق کرمانی، کارشناس تغذیه معتقد است که در سطح جهانی، وبلاگ نویسان و آزمایش کنندگان مواد غذایی با تبلیغات نادرست سلامت مردم را به شدت به خطر می اندازند تا سرمایه خود را افزایش دهند، در حالی که «بهترین راه حل برای مقابله با وبلاگ نویسان غذا و لذت بردن از زندگی سالم است. برای تغییر زندگی مردم.” رفتار – اخلاق.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *