کیک موز و نسکافه با روشی آسان و فوری
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی بزنید با دنیای متنوعی از کیک میوه، شکلات، کیک تولد، چیزکیک، پای و … مواجه می شوید که انتخاب از بین آنها بسیار سخت است. کیک های میوه ای بو و طعم بسیار خوبی دارند و کیک های موزی و نسکافه ای دو نوع کیک میوه ای هستند که در ترکیب با نسکافه طعم فوق العاده ای پیدا می کنند. طرز تهیه این کیک بسیار آسان است و اگر می خواهید این کیک خوشمزه را در خانه درست کنید، این مطلب را با آموزش پخت کیک موز و نسکافه ای دنبال کنید.
عناصر
موز: 3 عدد
نسکافه فوری: 1 بسته
شکر: نصف پیمانه
روغن: یک چهارم پیمانه
شیر: 1 فنجان
آرد سفید شیرین: 1 و دو سوم پیمانه
پودر کاکائو: 5 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
شکلات و موز ذوب شده برای تزیین: به مقدار لازم
نحوه تهیه
برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا موز را حلقه حلقه کرده و در ظرف مناسبی بریزید و سپس پودر نسکافه را اضافه کنید و موز را با پوره برقی له کنید. در مرحله بعد تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ ها خوب مخلوط شوند. در مرحله بعد شکر و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی یک دقیقه هم میزنیم سپس شیر را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر هم میزنیم. در آخر آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و از صافی به مخلوط کیک اضافه کنید. با لیسک در یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط شود و حالت گلوله ای نداشته باشد. کف قالب را با کره سرد چرب کنید سپس کمی پودر کاکائو را دور قالب الک کنید سپس مخلوط کیک را داخل قالب بریزید. قالب کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و پف کند. بعد از پخت کیک، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود، سپس کیک را در ظرف سرو برگردانید و سطح کیک را با شکلات ذوب شده و موز تزئین کنید.
نکات مهم برای تهیه کیک در خانه
1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.
2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. هنگام قرار دادن ظرف در فر باید دقیقاً به همان دمایی که در دستور گفته شده است برسد و در حین پخت تغییری نکند. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه گفته شود، ممکن است در فر شما در آن دما و مدت زمان به نتیجه مطلوب نرسد، به این دلیل است که فر شما به دمای مشخص شده نرسیده است، یعنی فر را روی 175 درجه تنظیم کرده اید. ; اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد.
کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از سینی فر استفاده می کنند. مثلاً می دانند که اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد، آن دما به 185 درجه می رسد. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و نمی دانید دمای فر چقدر است، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را کف فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که دمای ذکر شده در دستورالعمل معمولا به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و باید بتوانید آن را تحمل کنید. با چند بار امتحان از دما و زمان پخت مطلع خواهید شد.
3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از معیارها را نمی دانند. بنابراین، اگر توانایی مالی دارید، مطمئن شوید که یک ترازو دیجیتالی تهیه کنید. اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق هم بزنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در مرحله اندازه گیری باید به آن توجه کنید این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا اندازه گیری ها در این مورد دقیق نیستند. هنگام ریختن مواد داخل فنجان نباید پر و گنبدی شکل باشد.
4- همیشه موقع هم زدن تخم مرغ چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند وگرنه حتی اگر دوباره از وانیل یا اسانس استفاده کنید. ، کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.
5- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید چند بار کیک را آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.
6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک است و قیمت آن نسبت به سایر قالب ها مناسب است. قالب گالوانیزه ای است که معمولا از تمامی لوازم قنادی می توانید تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلف موجود است.
7- نکته بسیار مهمی که هنگام پخت انواع کیک باید رعایت کنید این است که به هیچ عنوان قبل از گذشت 30 دقیقه در فر را باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود، زیرا کیک شما بالا نمی رود.
8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما جامد است. این ممکن است به دلیل عدم استفاده از آرد مرغوب باشد.
fararu به نقل از همه در یک