مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

سالاد نخود و بادمجان کبابی، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک سالاد همیشه بسیار محبوب است! از پیش غذا گرفته تا غذای جانبی، همیشه پای سالاد وجود دارد. وقتی هیچ مرجعی سر میز نباشد، به نظر می رسد که میز چیزی اساسی را از دست داده است. سالادها آنقدر متنوع، هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که بی پایان هستند. مثلاً در رستوران ها معمولاً یک میز مخصوص فقط برای سالاد در نظر گرفته می شود و به نظر می رسد هر کدام به شما چشمکی می زنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما گاهی اوقات آنقدر غذاهای خوشمزه و سالم دارند که به خودی خود یک وعده غذایی اصلی به حساب می آیند. مثلا اگر سالاد سزار را به تنهایی بخورید آنقدر احساس سیری می کنید که جایی برای غذا باقی نمی ماند و حالا سالاد ماکارونی جای خودش را دارد. سالادها با سبزیجات مختلفی مانند خیار، گوجه فرنگی، کلم، کاهو، هویج، خیار شور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، مرغ، قارچ و غیره تهیه می شوند که هر کدام سس مخصوص به خود را دارند.
سالاد نخود و بادمجان کبابی یک نوع سالاد سرد است و می توانید از آن به عنوان دیپ و یا به عنوان پیش غذا با نان خرد شده و چیپس سیب زمینی استفاده کنید. این سالاد خوشمزه و لذیذ از مخلوط نخود پخته شده با فلفل دلمه، سیر، جعفری، روغن زیتون و … تهیه می شود که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد می کنیم حتما یک بار آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را در خانه به روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

عناصر

نخود پخته شده در آبگوشت: 1 فنجان
– بادمجان کبابی: 3 عدد
فلفل قرمز شیرین: 1 عدد
جعفری: 1 دسته
سیر: 1 بوته
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

نحوه تهیه

برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا بادمجان کبابی را رنده کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. فلفل دلمه و سیر را کبابی کرده و پس از کباب کردن به بادمجان اضافه کنید. نخود پخته شده، جعفری تازه خرد شده، کمی نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون را به مواد سالاد اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. بهتر است مواد را با پشت چنگال کمی له کنید، به این ترتیب سالاد شما خوشمزه تر می شود. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس سرو کنید و نوش جان کنید.

نکات مهم
1- برای تهیه این سالاد از سیر و آبلیمو شک نکنید زیرا طعم سالاد شما را عالی می کند.

2- برای تفت دادن سیر و فلفل دلمه ای و بادمجان می توانید از سرخ کن استفاده کنید. مواد را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود. برای تهیه بادمجان کبابی روی اجاق، بادمجان را بشویید و خوب خشک کنید. سپس اجاق گاز یا گریل را روشن کنید و بادمجان ها را با پوست روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. در حین کباب کردن، بادمجان ها را هر چند دقیقه یکبار برگردانید تا همه قسمت ها به طور یکنواخت کباب و پخته شوند. سپس بادمجان کبابی داغ را در ظرفی دربسته بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا پخته شود. حالا به راحتی می توانید پوست بادمجان را بگیرید.

3- همانطور که می دانید فلفل دلمه ای سبزی بسیار خاصی است که همه افراد به خصوص کودکان توصیه می کنند. این سبزیجات دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز هستند و رنگ سبز طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به دلیل داشتن مواد مغذی از جمله ویتامین ها، منبع درمان سرماخوردگی محسوب می شود و برای درمان کم خونی، محافظت از چشم، تقویت بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. کف فلفل دلمه ای برآمدگی هایی دارد. فلفل دلمه ای که چهار لبه در پایین دارد ماده است. فلفل دلمه ای پر از تخم مرغ است و طعم شیرینی دارد. بنابراین برای تهیه سالاد و غذاهای خام مناسب تر از فلفل های نر است. فلفل دلمه ای که در زیر آن سه رج دارد نر است. تخم مرغ کمتری دارد و تندتر است. در آشپزی کاربرد دارد و بیشترین کاربرد را در آشپزی دارد. برعکس فلفل دلمه ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلا تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند.

4- سعی کنید در تهیه هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی بسیاری از افراد دارد. اما به دلیل قیمت بالای روغن زیتون خالص، معمولاً هنگام بازاریابی آن را با روغن های معمولی مخلوط می کنند. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، افرادی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند اغلب از خود می پرسند که چگونه روغن زیتون معتبر را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون کار آسانی نیست.

اما کارشناسان سه روش برای تشخیص روغن زیتون به شرح زیر ارائه کردند:

– برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است ابتدا آن را بو کنید. روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت آن باید بوی زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، می دانید که روغن بی کیفیت یا خراب است.
راه دوم برای تشخیص روغن زیتون اصیل، چشیدن آن است. اگر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و با استنشاق هوا آن را ببلعید، پس از چند لحظه باید تلخی و ادویه قوی را در گلوی خود احساس کنید. تا گلویت بسوزد در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن سرفه می کنند. تنها بعد از یک دقیقه تلخی و ادویه آن از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن وجود چربی را در دهان خود احساس نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان تلخی و سوزش خواهید داشت.
راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید سبز مایل به زرد باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان او را فریب داد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *