باستانشناسان گنجینهای از طلا در مصر کشف کردند
۱ دقیقه خوانده شدهباستان شناسان در حین کاوش در شهر ساحلی دمیتا، 63 مقبره با قدمت بیش از 2500 سال به همراه گنجینه ای از طلا، سکه و سفال کشف کردند. این آثار می تواند اطلاعات بیشتری در مورد اسرار تمدن مصر باستان از جمله شیوه های تدفین آن زمان و نقش این شهر بندری در تجارت خارجی ارائه دهد.
به گزارش دیجیاتو به نقل از سی ان ان، در این 63 مقبره، باستان شناسان طلسم هایی برای تدفین یافتند – طلسم هایی که اعتقاد بر این است که از مردگان محافظت می کنند – و مجسمه های ushabti که برای همراهی مردگان در زندگی پس از مرگ ساخته شده بودند. قدمت این مقبره ها به دوران سلسله بیست و ششم پادشاهان مصر (664 تا 525 قبل از میلاد) برمی گردد.
63 مقبره کشف شده در مصر با قدمت 2500 سال
در این کاوشها، 38 سکه برنزی کشف شد که در ظرف سرامیکی نگهداری میشدند، که قدمت آن به دوران بطلمیوسی میرسد، یکی از سلسلههایی که از 323 تا 30 قبل از میلاد پس از مرگ اسکندر مقدونی حکومت میکردند. محوطه باستانی تل الدیر کاوش شد. به گفته وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر، این مکان و گورستان در دوره سلسله بیست و ششم اهمیت ویژه ای داشت و هنوز در دوران روم و بیزانس مورد استفاده قرار می گرفت.
سلیمه اکرام، استاد مصر شناسی دانشگاه آمریکایی قاهره، درباره این کشف می گوید:
بر اساس نوع اشیاء به ویژه طلسم های طلایی می توان دریافت که اینها مقبره ثروتمندان بوده و شهر این مقبره به وضوح دارای طبقات اجتماعی بوده است.
یکی از مقامات وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر نیز در بیانیهای در فیسبوک گفت که باستانشناسان همچنین گورستان بزرگی را در تپه دیر کشف کردند که محل دفن افراد دارای موقعیت اجتماعی بالا بود. در این گورستان، اجساد در ورقه های طلایی با نمادهای مذهبی و بت های مصری دفن می شوند.
یکی از جالبترین جنبههای گورهای کشفشده این است که طیف وسیعی از تکنیکهای تدفین را در همان محوطه گورستان نشان میدهند: از قرار دادن متوفی در یک گودال ساده تا دفن در گودال سفالی.
کاوشها در این گورستان سالها ادامه داشت و در سال 2019 این وزارتخانه 7 سکه طلا مربوط به دوران بیزانس مصر (284 تا 641 پس از میلاد) و گروهی از مجسمههای اوشبتی را کشف کرد که نام شاه بسمت دوم، پادشاه بیست و ششم بر روی آن نقش بسته بود. قرن ذکر شده است
fararu به نقل از همه در یک