طرز تهیه پلو مرغ فوری، یک غذای خوشمزه و آسان
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک مرغ یکی از پرمصرف ترین پروتئین های سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده های ایرانی است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز استفاده می شود. از مرغ در انواع خورش ها، خورش ها، سالادها، فست فودها و غذاها استفاده می شود اما بیشتر به دلیل استفاده از آن به عنوان غذای اصلی و به صورت خورش معروف است. همیشه دستورهای زیادی برای تهیه مرغ لذیذ و لذیذ وجود دارد و هرکسی ممکن است روش مخصوص به خود را برای پخت مرغ داشته باشد. مرغ پلو فوری یک غذای بسیار خوشمزه و سریع است که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و عطر فوق العاده ای دارد. اگر عاشق تهیه این غذای خوشمزه در منزل در مدت زمان کوتاه هستید و از یک غذای خوشمزه و فوری لذت می برید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
مواد لازم
فیله مرغ: 4 عدد
برنج: ۲ پیمانه
گشنیز تازه: 150 گرم
– سیر: 3 حبه
روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
عسل: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این برنج خوشمزه ابتدا برش های مرغ شسته شده را در ظرفی بریزید سپس روغن زیتون، عسل، آبلیمو، دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل قرمز را روی مرغ بریزید و با قاشق خوب مخلوط کنید. . سپس ظرف مرغ را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم آن را بگیرد.
در مرحله بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف مرغ کاملا سرخ شود. برنج را که به مدت 4 ساعت خیس کرده ایم در ظرف مناسبی ریخته و موادی را که برای مزه دار کردن مرغ با کمی آب و نمک و گشنیز تازه و خرد شده به آن اضافه می کنیم. برنج را بگذارید تا شروع به جوشیدن کند و وقتی آب برنج کم کم آب شد، تکه های مرغ سرخ شده را دور برنج بچینید و در ظرفی بریزید. حدود 45 دقیقه بگذارید تا برنج پخته شود، سپس مرغ پلو خوشمزه و معطر کرمانی در این مرحله آماده سرو است، میل کنید.
نکات مهم
1- برای تهیه این غذا می توانید از ران، سینه و مغز ران مرغ نیز استفاده کنید.
2- برای تهیه این برنج نیازی به اضافه کردن روغن به برنج نیست زیرا موادی که مرغ با آن طعم دار می شود حاوی روغن زیتون است که برای چرب شدن برنج کافی است.
3- سعی کنید در تهیه هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی بسیاری از افراد دارد. اما به دلیل قیمت بالای روغن زیتون خالص، معمولاً هنگام بازاریابی آن را با روغن های معمولی مخلوط می کنند. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، افرادی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند اغلب از خود می پرسند که چگونه روغن زیتون معتبر را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون کار آسانی نیست. اما کارشناسان سه روش برای تشخیص روغن زیتون به شرح زیر ارائه کردند:
– برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است ابتدا آن را بو کنید. روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت آن باید بوی زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، می دانید که روغن بی کیفیت یا خراب است.
راه دوم برای تشخیص روغن زیتون اصیل، چشیدن آن است. اگر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و با استنشاق هوا آن را ببلعید، پس از چند لحظه باید تلخی و ادویه قوی را در گلوی خود احساس کنید. تا گلویت بسوزد. در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن سرفه می کنند. تنها بعد از یک دقیقه تلخی و ادویه آن از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن وجود چربی را در دهان خود احساس نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان تلخی و سوزش خواهید داشت.
راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید سبز مایل به زرد باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان او را فریب داد.
fararu به نقل از همه در یک